♥haftalık kilo verme yarışması♥

Menüm
Kahvaltı
Yarım yumurta
4 zeytin
Az peynir
Yarım dilim ekmek

Öğle
1 yumurta ve 1 ye ek kaşığı yulaf ezmeli omlet
5 kırma zeytin

Ara
Türk Kahvesi
40 gr bitter

Akşam
1 büyük tabak karnabahar yemeği

1.5 saat spor yaptım
Az yedim farkındayım ama midemde ağırlık var 2 gündür wc ye çıkamamamdan dolayı da olabilir
Yarın tartı günü bırakın vermeyi , kilo almazsam iyidir , sadece bu hafta helvayı biraz kaçırdım onun dışında işte wc ye çıkamadım o kadar hadi hayırlısı bakalım:)

Ben geldim kızlaaarrr
Nasıl güzel kar yağıyor görmelisiniz yaa sevgilimle yürüdük karda papatya almış bana rabbimden daha ne isterim ki yaa
Sabah 1 çörek 1 dilim peynir domates salatalık
Öğle ceviz bal
Akşam bir kase patlıcan yemeği bir kase mantı.
Sporum da
45 dakika yürüyüş
45 dakika koşu
1.15 saat pilates

Canım wc ye çıkamayınca direk kilo alırım diye bakma olaya eğer yediğinden fazla hareket varsa spor yapıyorsan onlar eriyor ve yine kilo veriyorsun

manti yemicem didin didin yimisin afiyet olsun, cok kiskandim ceviz balini :)

eveet günü kapattim :) kurtardim bence günü,

saat 9:30
1 hurma

kahvalti 13:00 (cok gec oldu malesef)
3 dl kiymali ispanakli börek (kalin degildi, ici de cok degildi 1.5 gözleme diyebiliriz)
1 salatalik

aksam 18:20
2 tabak kabak corbasi (sicak sicak ne de iyi geldi)

eveet günü böyle kapattim :)
öglen ara ara 350 ser ip atladim 3 defa, 1050 ip oldu,
aksama da 450 daha atlayip 1500 e tamamlarim bugun, 50 de mekik cekerim, 30 tanede bacak cekmeli mekik var ya adini bilmiyorum ondan yapicam.
regliyim ya karnim kötü aslinda hic agrim olmazdi benim geciktigi icin böyle sanirim :) insallah yarin tartida güzel sonuclarla karsilasiriz

Ben hic kabak corbasi icmedim ya merak ediyorum

internette araştırdım 1 ayda kaç kilo vermek sağlıklı diye ; 4 kilo muş,haftada 1 kilo vermek sağlıklıymış fazlası kas dan gidermiş vs..kilo verme işi zaman işi ,sabır işi gerçekten,acele verilen kiloların zararını zamanında çok gördüğüm için açıkcası dengeli beslensem de korkmuyor değilim özellikle saç dökülmesinden ,neler çektim izmir de gitmedğim dermatolog kalmadı 5 yıl çektim bu sorunu şükür 1 yıldır bitti derken aynı sorunu bir daha yaşıcak psikolojim yok yavaş ve sağlıklı kilo vermek herşeyden güzel,neden yazdım az önce banyo yaptım saçlarım güçsüz geldi korktum ya havalardan mı acaba ?

bir hafta içinde zaten 1 kilo çok güzel birşey sen kaç olacaksın acaba :) merak ediyorum şimdiden

Ben hic kabak corbasi icmedim ya merak ediyorum
canim kabak seviyorsan mutlaka dene :) hem cok hafif hem de tadini cok seviyorum ben ama söyle bi sorun var yaptigin zaman bitrceksin ertesi güne kalip isinirsa tadi degisiyor :) kremali degil bu arada benim yaptigim, tarifini yazayim belki denemek istersin, yesil kabak veya sari kabak farkeetmez onu rendeliyorsun azicik z.yagiyla kavur, yumusayinca icine 2 kasik un koy birazcik daha kavur, sonra 1 bardak kadar süt ilave et o böyle kaynar gibi olucak isinip fikirdamaya baslayinca sicak su koy ve kaynasin, iyice kaynayinca blenderdan gecir, en son da tuzunu atip kapat. icine dereotu dogra pistiktan sonra (ki o olmadan tadi güzel olmuyor ) afiyet olsun :) (not: ben bazen bunun aynisini havucla yapiyorum o da cok güzel oluyor :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…