♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne güzel yazmissin, saclarin havalardan olabilir evet, benim de cildim cok kötü oldu mesela soguktan. en önemlisi saglik, kilo yavas yavas gitse de olur, saglikli olmadiktan sonra 36 beden olmamin hic bir faydasi olmaz bana. vücudumu sevmeye basladim son zamanlarda, giydiklerimin yakistigini hissediyorum artik :)

kizlar belim cok kötü neden olabilir acaba
simdi adini bilmedigim bi bitki cayi iciyorum yaninda da 1 elma yiyorum
spor yaparken incitmiş olabilirsin
ters bir hareket yaptırmış olabilirsin
bugun çok yere eğilmeli hareketler yapmış olabilirsin
ağrı kesici al ve dinlen

spor yaparken incitmiş olabilirsin
ters bir hareket yaptırmış olabilirsin
bugun çok yere eğilmeli hareketler yapmış olabilirsin
ağrı kesici al ve dinlen
canim ilac kullanmiyorum ben ya regliyim spor yaparken o mu etkiledi acaba diyorum. egilmedim aslinda hic, ip atladim belki o bisey yapmistir. cok sagol kuzum önerin icin. yarina kadar gecer insallah okulum var cünkü

canim ilac kullanmiyorum ben ya regliyim spor yaparken o mu etkiledi acaba diyorum. egilmedim aslinda hic, ip atladim belki o bisey yapmistir. cok sagol kuzum önerin icin. yarina kadar gecer insallah okulum var cünkü
sıcak su torbası koy
ama dikkat et içini cok doldurma,havasını al,ağzını sıkı kapat,aman patlamasın

Bende :)))

Saç benim için de olmazsa olmazdır yani yıllarca kilolu dolandım kiloma laf ettiler takmadım ama biraz saçın azalmış demeye görsünler resmen karalar bağlarım ya. Bunun için de kuruyemişi eksik etme tatlım hiç korkma kalorisinden faydalı yağ onlar hem cilde hem saça muhteşem faydalı.
Ahh tuğba kuruyemiş ahh:))

Blendır yok burda napim

Ağzıma 2 3 bisküvi atıp spora başladıydım nasıl midem bulanıyor şimdi yaa yerken de aklıma geldi ha bu beni rahatsız eder dedim, dedim de yedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…