- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
ne güzel yazmissin, saclarin havalardan olabilir evet, benim de cildim cok kötü oldu mesela soguktan. en önemlisi saglik, kilo yavas yavas gitse de olur, saglikli olmadiktan sonra 36 beden olmamin hic bir faydasi olmaz bana. vücudumu sevmeye basladim son zamanlarda, giydiklerimin yakistigini hissediyorum artik :)internette araştırdım 1 ayda kaç kilo vermek sağlıklı diye ; 4 kilo muş,haftada 1 kilo vermek sağlıklıymış fazlası kas dan gidermiş vs..kilo verme işi zaman işi ,sabır işi gerçekten,acele verilen kiloların zararını zamanında çok gördüğüm için açıkcası dengeli beslensem de korkmuyor değilim özellikle saç dökülmesinden ,neler çektim izmir de gitmedğim dermatolog kalmadı 5 yıl çektim bu sorunu şükür 1 yıldır bitti derken aynı sorunu bir daha yaşıcak psikolojim yok yavaş ve sağlıklı kilo vermek herşeyden güzel,neden yazdım az önce banyo yaptım saçlarım güçsüz geldi korktum ya havalardan mı acaba ?
bizde cok balik tüktemiyoruz yaBen en cok kas ve kalp icin olanlari yiyorum.
En az cilt icin olanlari yaa uzuldum valla
spor yaparken incitmiş olabilirsinkizlar belim cok kötü neden olabilir acaba
simdi adini bilmedigim bi bitki cayi iciyorum yaninda da 1 elma yiyorum
canim ilac kullanmiyorum ben yaspor yaparken incitmiş olabilirsin
ters bir hareket yaptırmış olabilirsin
bugun çok yere eğilmeli hareketler yapmış olabilirsin
ağrı kesici al ve dinlen
tuğba kuruyemiş diyince alsancağı hatırladımöyle yapcam tatlım yarın ilk işim tuğba kuruyemiş e gitmek olcak
sıcak su torbası koycanim ilac kullanmiyorum ben yaregliyim spor yaparken o mu etkiledi acaba diyorum. egilmedim aslinda hic, ip atladim belki o bisey yapmistir. cok sagol kuzum önerin icin. yarina kadar gecer insallah okulum var cünkü
cok sagol canim bu aklima gelmemisti hic :)sıcak su torbası koy
ama dikkat et içini cok doldurma,havasını al,ağzını sıkı kapat,aman patlamasın
bende istanbulda hep görünce aydini hatirliyorumtuğba kuruyemiş diyince alsancağı hatırladım
ah izmir özledm yahu
Ay stesten çikolata ve çiğ köfte yedimHadi insaallah hedefini tamamlarsin canim:))
Bende :)))ne güzel yazmissin, saclarin havalardan olabilir evet, benim de cildim cok kötü oldu mesela soguktan. en önemlisi saglik, kilo yavas yavas gitse de olur, saglikli olmadiktan sonra 36 beden olmamin hic bir faydasi olmaz bana. vücudumu sevmeye basladim son zamanlarda, giydiklerimin yakistigini hissediyorum artik :)
Afiyet olsun canım , spora ara ver yanlış bi hareket olmuş olabilir , bende 1 meyveli yoğurt üzerine 1 elma 1 muz doğradım bol tarçınladım Ohh mis ne iyi gittikizlar belim cok kötü neden olabilir acaba
Sevinç Pastanesi yanında olan Tuğba diyorsun:) evet ya izmir memletim bambaşkatuğba kuruyemiş diyince alsancağı hatırladım
ah izmir özledm yahu
Bende :)))
afiyet olsun :) gecmezse yarina öyle yaparim canim :)Afiyet olsun canım , spora ara ver yanlış bi hareket olmuş olabilir , bende 1 meyveli yoğurt üzerine 1 elma 1 muz doğradım bol tarçınladım Ohh mis ne iyi gitti
Saç benim için de olmazsa olmazdır yani yıllarca kilolu dolandım kiloma laf ettiler takmadım ama biraz saçın azalmış demeye görsünler resmen karalar bağlarım ya. Bunun için de kuruyemişi eksik etme tatlım hiç korkma kalorisinden faydalı yağ onlar hem cilde hem saça muhteşem faydalı.internette araştırdım 1 ayda kaç kilo vermek sağlıklı diye ; 4 kilo muş,haftada 1 kilo vermek sağlıklıymış fazlası kas dan gidermiş vs..kilo verme işi zaman işi ,sabır işi gerçekten,acele verilen kiloların zararını zamanında çok gördüğüm için açıkcası dengeli beslensem de korkmuyor değilim özellikle saç dökülmesinden ,neler çektim izmir de gitmedğim dermatolog kalmadı 5 yıl çektim bu sorunu şükür 1 yıldır bitti derken aynı sorunu bir daha yaşıcak psikolojim yok yavaş ve sağlıklı kilo vermek herşeyden güzel,neden yazdım az önce banyo yaptım saçlarım güçsüz geldi korktum ya havalardan mı acaba ?
Blendır yok burda napimcanim kabak seviyorsan mutlaka dene :) hem cok hafif hem de tadini cok seviyorum ben ama söyle bi sorun var yaptigin zaman bitrceksin ertesi güne kalip isinirsa tadi degisiyor :) kremali degil bu arada benim yaptigim, tarifini yazayim belki denemek istersin, yesil kabak veya sari kabak farkeetmez onu rendeliyorsun azicik z.yagiyla kavur, yumusayinca icine 2 kasik un koy birazcik daha kavur, sonra 1 bardak kadar süt ilave et o böyle kaynar gibi olucak isinip fikirdamaya baslayinca sicak su koy ve kaynasin, iyice kaynayinca blenderdan gecir, en son da tuzunu atip kapat. icine dereotu dogra pistiktan sonra (ki o olmadan tadi güzel olmuyor ) afiyet olsun :) (not: ben bazen bunun aynisini havucla yapiyorum o da cok güzel oluyor :) )
Biz haftada 1 yada 2 kere yiyoruz da somon hiç yemiyoruz genelde hamsi istavrit levrek inci kefalibizde cok balik tüktemiyoruz ya
İp atlamaktan o.kizlar belim cok kötü neden olabilir acaba
Aaaa ne stresi kız yoksa tartı stresi miAy stesten çikolata ve çiğ köfte yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?