♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynen katılıyorum su'cum

canım kansızlık bendede vardı, ilaç kullanıyorum ve çok şükür epey kendime geldim, kendini ihmal etme, kansızlık başka hastalıklarıda tetikliyo mutlaka doktora görün, dut kurusu, pekmez ye, eczanelerde satılan pekmezler var ben onlardan aldım, bitanesi hacettepe üniv. onaylı diyo şekersiz miş hergün 1 ölçek alıyorum.geçmiş olsun ihmal etme sakın...

saç dökülmesi için ne yaptın peki canım?aynı dertten ben muzdaribim de

Tartılcam korkuyorum hayal kırıklığından ya
Tatlım teşekkür ederim önerin için ama bendeki kansızlığın tedavisi ilacı yok maalesef doktorum gıdana dikkat etceksin diyor sadece adı Akdeniz anemisi.

Kendin yapiyon ya surekli belki ondan da oluyordur kuzum.
Burdayken annem yapiyo benim ee onun kokusundan bikma yok yorgunluk yok tabi
Ondan olabilir canım canım pek istemiyor tabi dün mecburen yedim misafirlerle otururken yememek olmuyor
Dilimler cok kucuk cnm zaten 3 dilim diyorum ama 2 dilim ancadir yani

Basiniz sagolsun cnm . Allah rahmet eylesin.
Cok zor gercekten. Esinde cok uzulmustur.
Menun gayet iyi 1 tane cikolatadan bisey olmaz

Sen bana deme baskasina de hih kustum
nehirnil111

Sen bana deme baskasina de hih kustum
nehirnil111

Anladım canım küçükse 2 sayalım onu

Amin canım dostlar sağolsun evet çok üzüldüO çikolata hafta sonu nasıl çoğaldı bilsen çikolata değilde diğerleri ahh ahh

Sana söylememe gerek var mı zaten isteyeceğimi biliyorsun

saç dökülmesi için ne yaptın peki canım?aynı dertten ben muzdaribim de
Kesinlikle aynı dertten muzdaripsen diyet yapma , bi dermatoloğa git , benim gitmediğim dermatolog kalmadı kimse çözüm bulamadı günden güne saçlarım azaldı bi ara araları bile açılmaya gidiyordu sakınnn diyet yapma derim, yapcaksan yumurta , süt , et, tavuk ağırlıklı Beslen..birsürü saç dökülmesine etken olabilecek sebep var canım , çinko , demir vs kan alıcaklar eksikliğine göre ilaç vericekler , benimki sebebi bulunamadı neler çektim sonunda bulundu çok şükür geçti gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…