süzme mercimek corbasi teknigini deneyebilirsin yada bi cirpma teliyle baya bi cirparsan ayni sey olur bence sadece biraz daha dokulu bir corban olur :)Blendır yok burda napim
insallah canim :)İp atlamaktan o.
Belini bi yere sabitle hareket etmeden yat bi müddet geçer inşaallah
Tamam denicem inşallah teşekkür ederim tarif için canımsüzme mercimek corbasi teknigini deneyebilirsin yada bi cirpma teliyle baya bi cirparsan ayni sey olur bence sadece biraz daha dokulu bir corban olur :)
Aynen katılıyorum su'cumSaç benim için de olmazsa olmazdır yani yıllarca kilolu dolandım kiloma laf ettiler takmadım ama biraz saçın azalmış demeye görsünler resmen karalar bağlarım ya. Bunun için de kuruyemişi eksik etme tatlım hiç korkma kalorisinden faydalı yağ onlar hem cilde hem saça muhteşem faydalı.
Ahh tuğba kuruyemiş ahh:))
Yok kız vizem varAaaa ne stresi kız yoksa tartı stresi mi
Cnm 4 kilo almışsın
Selam kızlar
Kahvaltım
Yarım haşlanmış yumurta (zor yedim)
4 kırma zeytin
Çok az peynir
Yarım dilim ekmek
Bugün iştahsızım ve yüzüm bembeyaz adet bitti zaten kansızlık var bende gidiyorum geliyorum allık sürüyorum banamısın demiyo:)
saç dökülmesi için ne yaptın peki canım?aynı dertten ben muzdaribim deinternette araştırdım 1 ayda kaç kilo vermek sağlıklı diye ; 4 kilo muş,haftada 1 kilo vermek sağlıklıymış fazlası kas dan gidermiş vs..kilo verme işi zaman işi ,sabır işi gerçekten,acele verilen kiloların zararını zamanında çok gördüğüm için açıkcası dengeli beslensem de korkmuyor değilim özellikle saç dökülmesinden ,neler çektim izmir de gitmedğim dermatolog kalmadı 5 yıl çektim bu sorunu şükür 1 yıldır bitti derken aynı sorunu bir daha yaşıcak psikolojim yok yavaş ve sağlıklı kilo vermek herşeyden güzel,neden yazdım az önce banyo yaptım saçlarım güçsüz geldi korktum ya havalardan mı acaba ?
Tatlım teşekkür ederim önerin için ama bendeki kansızlığın tedavisi ilacı yok maalesef doktorum gıdana dikkat etceksin diyor sadece adı Akdeniz anemisi.canım kansızlık bendede vardı, ilaç kullanıyorum ve çok şükür epey kendime geldim, kendini ihmal etme, kansızlık başka hastalıklarıda tetikliyo mutlaka doktora görün, dut kurusu, pekmez ye, eczanelerde satılan pekmezler var ben onlardan aldım, bitanesi hacettepe üniv. onaylı diyo şekersiz miş hergün 1 ölçek alıyorum.geçmiş olsun ihmal etme sakın...
Ondan olabilir canım canım pek istemiyor tabi dün mecburen yedim misafirlerle otururken yememek olmuyorKendin yapiyon ya surekli belki ondan da oluyordur kuzum.
Burdayken annem yapiyo benim ee onun kokusundan bikma yok yorgunluk yok tabi
Dilimler cok kucuk cnm zaten 3 dilim diyorum ama 2 dilim ancadir yani
Basiniz sagolsun cnm . Allah rahmet eylesin.
Cok zor gercekten. Esinde cok uzulmustur.
Menun gayet iyi 1 tane cikolatadan bisey olmaz
Muk
mukemmell
Kesinlikle aynı dertten muzdaripsen diyet yapma , bi dermatoloğa git , benim gitmediğim dermatolog kalmadı kimse çözüm bulamadı günden güne saçlarım azaldı bi ara araları bile açılmaya gidiyordu sakınnn diyet yapma derim, yapcaksan yumurta , süt , et, tavuk ağırlıklı Beslen..birsürü saç dökülmesine etken olabilecek sebep var canım , çinko , demir vs kan alıcaklar eksikliğine göre ilaç vericekler , benimki sebebi bulunamadı neler çektim sonunda bulundu çok şükür geçti gitti...saç dökülmesi için ne yaptın peki canım?aynı dertten ben muzdaribim de
kizlar belim cok kötü neden olabilir acaba
simdi adini bilmedigim bi bitki cayi iciyorum yaninda da 1 elma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?