güzel spor olmuşşşcanım ben tatlı yemezsem ölürüm ölürüm ölürüm. birde okul çok yoğun son haftatada oturmak yok dün hele o 5 katlı okulu 10 kere indim çıktım ölüdmm
Yok yaa ben 1 hafta lahana çorbası yaptım tam uymamama rağmen 3 kilo verdim 1 hafta boyunca ekmek yemediğim için ekmek yemesem de yaşayabileceğimi anladım ve kilo vermek için daha da hırslandımBen kesinlikle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, ani kilo verişlerinde ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum, vücuda darbe indirmekten başka bişey değil bence
biraz ağır bi diyet bikaç arkadaşım 2. veya 3. gün pes etti.çok sarsılıyor vücut.forumda da var ordan inceleyebilirsin.Biraz bilgi ver bize nasıl birşey 5 günde 5 kilo :)
biraz ağır bi diyet bikaç arkadaşım 2. veya 3. gün pes etti.çok sarsılıyor vücut.forumda da var ordan inceleyebilirsin.
nasıl akşam yemeğini yedin bitti miMerhaba kizlar yeme icme dukkanini kapadim cok sukur. Sabah 3 adet kofte. Aksam bir porsiyon barbunya bir kase karpuz. Spor da 100 sguat ve 1 saat 45 dakika yuruyus.
kilonuz benden daha az onu kıskanıyoommmsize yetişmem lazım yetişemiyom o kadar yimenize rağmen
Benim hem eşim hem kızım çok seviyor bir akşam yapmazsam mutlaka diğer akşam yapıyorum cips niyetine ama bazen 1-2 tane ancak ağzıma atarım
nasıl akşam yemeğini yedin bitti mikıss ben senin erken yemelerine alışamadım
aynen dediğin sayfa.ben orayı takip ediyorum.baya da yapan varŞu 1968 sayfa olan mı maaşallah ne kadar çok yorumlanmışş
inşallaahhh :) ah :)sende verirsin güzelim
dedigin gibi yag degil kas ve su kaybi olurBen kesinlikle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, ani kilo verişlerinde ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum, vücuda darbe indirmekten başka bişey değil bence
çok güzeldiyet ile ilgili çok sevdiğim bir söz
Ya istediğini yiyeceksin, ya istediğini giyeceksin. tercih senin
sinav Dünyası sabredip savasicaz türlü türlü sikintilar var buna da şükür sikayetsiz insan yok . kilo almayanlarinda türlü ruh bunalimlari vardir belki canim bizimki yine iyiHani hem istediğini yiyip istediğini giyenler varya çok adaletsiz dünya biz mecburen birinden mahrum kalıyoruz.
haklisin :)) gecen hafta 400 gram verdim bu hafta bakalimÖyle düşünme ne kadar gitse o kadar iyi ben geçen haftalarda 100 100 veriyodum
ikimizde ayni :))1 haizran 52
2 haziran 51.8
3 haziran 51.6
benimdeee :))
Bence ağır da değil zaten herşeyi çok az yiyoruz o listedekileri yeriz ama tek problem ben patatesi sevmiyorum yaaabiraz ağır bi diyet bikaç arkadaşım 2. veya 3. gün pes etti.çok sarsılıyor vücut.forumda da var ordan inceleyebilirsin.
Bir de haşlanmış ağzına yapışır insanın üzerine yoğurt dökebiliyo muyuz ya da yeşillik ekleyip salataBence ağır da değil zaten herşeyi çok az yiyoruz o listedekileri yeriz ama tek problem ben patatesi sevmiyorum yaaa
ben haşlayıp salatasını yapıyorum.baharatlı falan idare ediyor.Bence ağır da değil zaten herşeyi çok az yiyoruz o listedekileri yeriz ama tek problem ben patatesi sevmiyorum yaaa
ahah var zati karnımda belimde tih tih :) yeni gülme efektimişte hayatında hareket var ondan yırtıyon zaten :) yoksa o reçeller löp löp yağ olurdu karnında belinde :) tatlı candır
O zaman sana tavsiye sadece su iç ve sonsuz ip atla :)
Ben napim haftada iki kere anca maleseftuvalet sorunum olmayaydıben de hergün tartılırdım ama bu şekilde artı çıkarım moralim bozulur sorunu çözmem lazım
Ya ben dolaptakileri giysem tamamdır!Biz istediğimizi giyiceez
yaaaa . ee iyi kilo veriyon ama bünye buna alışık demekkiBen napim haftada iki kere anca malesefama benim durum doğuştan öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?