♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben kesinlikle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, ani kilo verişlerinde ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum, vücuda darbe indirmekten başka bişey değil bence
Yok yaa ben 1 hafta lahana çorbası yaptım tam uymamama rağmen 3 kilo verdim 1 hafta boyunca ekmek yemediğim için ekmek yemesem de yaşayabileceğimi anladım ve kilo vermek için daha da hırslandım

Merhaba kizlar yeme icme dukkanini kapadim cok sukur. Sabah 3 adet kofte. Aksam bir porsiyon barbunya bir kase karpuz. Spor da 100 sguat ve 1 saat 45 dakika yuruyus.
nasıl akşam yemeğini yedin bitti mi kıss ben senin erken yemelerine alışamadım

kilonuz benden daha az onu kıskanıyoommm size yetişmem lazım yetişemiyom o kadar yimenize rağmen

sende verirsin güzelim

Benim hem eşim hem kızım çok seviyor bir akşam yapmazsam mutlaka diğer akşam yapıyorum cips niyetine ama bazen 1-2 tane ancak ağzıma atarım

ayyyy iyi dayanıyosun yaaaa, ben eşimi caydırıyorum yoksa dayanamam(sağlıksız vs. diye onu soğutuyorum ama en fazla 3-5 gün gidio bu soğuma )

nasıl akşam yemeğini yedin bitti mi kıss ben senin erken yemelerine alışamadım

diyet ile ilgili çok sevdiğim bir söz
Ya istediğini yiyeceksin, ya istediğini giyeceksin. tercih senin
çok güzel

Hani hem istediğini yiyip istediğini giyenler varya çok adaletsiz dünya biz mecburen birinden mahrum kalıyoruz.
sinav Dünyası sabredip savasicaz türlü türlü sikintilar var buna da şükür sikayetsiz insan yok . kilo almayanlarinda türlü ruh bunalimlari vardir belki canim bizimki yine iyi
Öyle düşünme ne kadar gitse o kadar iyi ben geçen haftalarda 100 100 veriyodum
haklisin :)) gecen hafta 400 gram verdim bu hafta bakalim

1 haizran 52
2 haziran 51.8
3 haziran 51.6

benimdeee :))
ikimizde ayni :))

biraz ağır bi diyet bikaç arkadaşım 2. veya 3. gün pes etti.çok sarsılıyor vücut.forumda da var ordan inceleyebilirsin.
Bence ağır da değil zaten herşeyi çok az yiyoruz o listedekileri yeriz ama tek problem ben patatesi sevmiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…