Biz de hiç pişmez. Anammm bi o eksikti zaten.Benim hem eşim hem kızım çok seviyor bir akşam yapmazsam mutlaka diğer akşam yapıyorum cips niyetine ama bazen 1-2 tane ancak ağzıma atarım
Güzel eksi çıkartıyo denedim ve gördüm 1 hafta da :)ip ses çıkarıyor mu peki ben yılladır atlamadım da :)
Aslında ben de öyleyim de bol salata tek çaresiBen napim haftada iki kere anca malesefama benim durum doğuştan öyle.
Evet doğuştan olunca. Ama çok imrenirim hergün gidenlere. Ne büyük şans! Şaka değil yani.yaaaa . ee iyi kilo veriyon ama bünye buna alışık demekki
Evet bi de akşam geç yememekAslında ben de öyleyim de bol salata tek çaresi
Senin bu yarım ekmek dediğin nasıl oluyo acaba ben gördüm mü ? hiç hatırlamıyorum da :)sabah 7:10
yarım ekmek
tereyağında yumurta
peynir
zeytin
reçel
somates
saat 13:00
1 elma
saat 15:00
8 yk kabak
kocaman salata
yoğurt
sonrası
kaçamak olmasa bitki çayları
sabah 7:10
yarım ekmek
tereyağında yumurta
peynir
zeytin
reçel
somates
saat 13:00
1 elma
saat 15:00
8 yk kabak
kocaman salata
yoğurt
sonrası
kaçamak olmasa bitki çayları
Davette az ye öz ye herşeyden 1 lokma :)Öğlen Menüm: 1 kase taze fasulye, yarım kase yoğurt 1 dilim ekmek. Akşam yemege davetliyiz ya kacamaktan korkuyorumbide ısrar olacak tabi. Bayramda memlekete gideceğiz ozamana kadar kilo vermem şart.
Öğle menülerimiz de pişti olmuşÖğlen Menüm: 1 kase taze fasulye, yarım kase yoğurt 1 dilim ekmek. Akşam yemege davetliyiz ya kacamaktan korkuyorumbide ısrar olacak tabi. Bayramda memlekete gideceğiz ozamana kadar kilo vermem şart.
Fasulye sagliktir afiyet olsunÖğle menülerimiz de pişti olmuş
Külleri havada uçuyor...bende şuan azap çekiyorum, şekerparelerin kalorisi yanarmı ki
dün yapmadım ama bugün yapıcam
Şuan gidiyoruz yemeğe, öğüdün kulağıma küpe olsunDavette az ye öz ye herşeyden 1 lokma :)
Merhaba kizlar yeme icme dukkanini kapadim cok sukur. Sabah 3 adet kofte. Aksam bir porsiyon barbunya bir kase karpuz. Spor da 100 sguat ve 1 saat 45 dakika yuruyus.
Ben napim haftada iki kere anca malesefama benim durum doğuştan öyle.
Evet doğuştan olunca. Ama çok imrenirim hergün gidenlere. Ne büyük şans! Şaka değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?