♥haftalık kilo verme yarışması♥

wooowwww erken bitiriyoruz yemeyi, hiç gözümden kaçmadı ha
canım zorunluluktan öle oldu. spora gideilmem için biraz sindirmem lazım. belediyenin tesisine gidiyorum 6:30 da kapanıyo. spor sonrası içececeğe ayırıyorum :)
kaçmasın zaten gözünden ahah

3 saat 10 dakika yürüdüm. dun gecede yürüyüş yapmıştık. dün eşim bana toparlak diye takilirken tabi hep kiziyorum. Bugün dönüşte yanina ugradim eve geldm aradi hos olmuşsun veriyorsun ilerleme var belli oluyor filan olacak zayiflayacaksin dedi mutlu oldum. bir tanede tunik aldim geldim :))) simdide bolca su içiyorum bu arada kahvaltiyla duruyrm . az makarna mi yeseem

saat olmuş sekiz kız niye daha önce yemedin

girdim magazaya beğendim bir tunik.. benim üzerimdeki bol geliyordu artik ve kışlık bir tunikti. neyse adam bana bakti 48 bedeni uygun gördü size olur dedi tamam dedim baktiki cok bol 46 verdi ben bilincli deniyorum ama.. sonra oda bol geldi 44 verdi komikti yaaa. onuda verdim bu sefer ben 42 olsun dedim ama bu size dar geldi dedi. gobegim ve emzirdgim icin gogslerm biraz buyuk oldu ben onu kamufle ederim nasilsa dedim icimden afederinizde ben 30 kilo verdim halada veriyorum dedim büyük bedenlere düşmanlığım var dedim bu olsun ne zaman olursa o zaman giyerim dedim

canım sen 30 kilo mu verdin maaşallah :)

3 saat 10 dk kıs ben dün yaptığım spordan sonra akşam pertim çıkmış erkencikten bayılmışım nasıl uykuya geçtiğimi hatırlamıyom bugün de spor yapamadım zati o leslie abla yaparken iyi de ertesi günü de fenaymış :) yaparken anaaam kolaymış la didim. ama vücudu süper çalıştırıyormuş. sırt kasımı da hissettim,bel kasımı da , karın kasımı da ,bacak kasımı da . sevdim yapcam ben bbu leslie ablayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…