bişi olmaz afiyet olsun umarım küçük dilim yemişsindirBugün stajımın son günüydü pasta kestiler bir dilim yedim kendimi suçlu gibi hissediyorumm
yarım dilim ekmek dilimi yazmmaışım canım. ben ekmek yiyemiyorum diyetle ilgili yok normal zamanda da ekmekle aram yokSenin bu yarım ekmek dediğin nasıl oluyo acaba ben gördüm mü ? hiç hatırlamıyorum da :)
canım zorunluluktan öle oldu. spora gideilmem için biraz sindirmem lazım. belediyenin tesisine gidiyorum 6:30 da kapanıyo. spor sonrası içececeğe ayırıyorum :)wooowwww erken bitiriyoruz yemeyi, hiç gözümden kaçmadı ha
saat olmuş sekiz kız niye daha önce yemedin3 saat 10 dakika yürüdüm. dun gecede yürüyüş yapmıştık. dün eşim bana toparlak diye takilirken tabi hep kiziyorum. Bugün dönüşte yanina ugradim eve geldm aradi hos olmuşsun veriyorsun ilerleme var belli oluyor filan olacak zayiflayacaksin dedi mutlu oldum. bir tanede tunik aldim geldim :))) simdide bolca su içiyorum bu arada kahvaltiyla duruyrm . az makarna mi yeseem
eklicem canim BugünBoy 1.73 cm
Kilo 76 kg
Yaş 30
Hedef 61
aynen yoksa kontrolü kaybediyrm.ben gün içinde 10 kere tartılıyorumdur :))
tartıyı bırakınca kilo alıyorum
olsun son gün için bir dilim ben olsam bende yerdim :))Bugün stajımın son günüydü pasta kestiler bir dilim yedim kendimi suçlu gibi hissediyorumm
o zaman yumurta hasliyim cocukta emiyo protein olur.kiz bi yoruldum hala dinleniyorum :)saat olmuş sekiz kız niye daha önce yemedin
canım sen 30 kilo mu verdin maaşallah :)girdim magazaya beğendim bir tunik.. benim üzerimdeki bol geliyordu artik ve kışlık bir tunikti. neyse adam bana bakti 48 bedeni uygun gördü size olur dedi tamam dedim baktiki cok bol 46 verdi ben bilincli deniyorum ama.. sonra oda bol geldi 44 verdi komikti yaaa. onuda verdim bu sefer ben 42 olsun dedim ama bu size dar geldi dedi. gobegim ve emzirdgim icin gogslerm biraz buyuk oldu ben onu kamufle ederim nasilsa dedim icimden afederinizde ben 30 kilo verdim halada veriyorum dedimbüyük bedenlere düşmanlığım var dedim bu olsun ne zaman olursa o zaman giyerim dedim
hepsi kilo değil canim. 105 kg ile doğum yaptım. 73.900 e indim. 2 ayda tekrar 78 bucuga firladim. simdi tekrar inip 77 oldum . bugun 76.600canım sen 30 kilo mu verdin maaşallah :)
oyy birazı da bebiş :) canım bizim 50 ler grubuna bekliyorum :)hepsi kilo değil canim. 105 kg ile doğum yaptım. 73.900 e indim. 2 ayda tekrar 78 bucuga firladim. simdi tekrar inip 77 oldum . bugun 76.600
sabah 7:10
yarım ekmek
tereyağında yumurta
peynir
zeytin
reçel
somates
saat 13:00
1 elma
saat 15:00
8 yk kabak
kocaman salata
yoğurt
sonrası
kaçamak olmasa bitki çayları
aynen ya buzdolabında 2 tane çikoltam varrrmenümün geri kalanını da paylaşayım
AKŞAM
balık
salata
1 şeftali
çay
1 porsiyon karpuz
tatlı yiyecektim . burası aaklıma geldi yemedim
3 saat 10 dk3 saat 10 dakika yürüdüm. dun gecede yürüyüş yapmıştık. dün eşim bana toparlak diye takilirken tabi hep kiziyorum. Bugün dönüşte yanina ugradim eve geldm aradi hos olmuşsun veriyorsun ilerleme var belli oluyor filan olacak zayiflayacaksin dedi mutlu oldum. bir tanede tunik aldim geldim :))) simdide bolca su içiyorum bu arada kahvaltiyla duruyrm . az makarna mi yeseem
yeme bak sakın. bugünkü menünü çok beğendim. çok hafif güzel yemişsin bozma. yarın tartıda çıkacağın rakamı düşün :)aynen ya buzdolabında 2 tane çikoltam varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?