- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Biz istediğimizi giyiceezdiyet ile ilgili çok sevdiğim bir söz
Ya istediğini yiyeceksin, ya istediğini giyeceksin. tercih senin
5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum cumartesi günü arkadaşlarımla girdiğim kilo verme iddasının son günü.tartım yapacağız.1. gelmem lazım.çok fazla diil mi o kadar kilo kaybı
Çok vicdan azabı çektim belki bu azap nutellanın kalorisini yakmıştır
abooooovvv. yalnız ekmek arası pattiz de çok güzel oluyo yaaaa seneler var yimedimne diyim afiyet olsun. spor yapcan demiiiiii
Evet yaaa aşağılara inmem lazııım 50 lere geçince çok üstte kaldımooo deniz haftaya artık biizmlasın canım :)
Bence biz istediğini çok yiyenlerdenizz :)Hani hem istediğini yiyip istediğini giyenler varya çok adaletsiz dünya biz mecburen birinden mahrum kalıyoruz.
ahah reçel biizm işimiz tabisi benden uyacaklar nihahavur vurboğazımı düğümleyecem yoksa yemek yemiyeyim diye
kimden duyacan tabi ki minerva reçel canavarındankendi yediği yetmiyor topiktekilri de kendine benzetti
.
Ne yalan söyleyim tam benlik :))) Ohh afiyet olsun patates kızartmasına bayılırım. Hafta da bir kez yiyorum bende vazgeçemiyorum o kadarcıkta olsun demi nefsin körelmesi lazım :))
Yalnız akşam değilde sabaha denk getirseymişsin daha iyi olurmuş
benim tanıdıkların değil ,ben de ondan o kadar rahatım zaarben de kıskancım , minerva ve hepfiti çok kıskanıyooomm
Maaşallah menüye baaak en son 15 mart ta yarım ekmek tost yemiştim o son oldu zatennn
hadi ordan kız, neremizi kıskanıon. bak ne pis bozdum, tatlıları görmedin herhalde
Şükür istediğimizi giyinme düşüncesine geçtikte bide giyebilecek kıvama geleydik :))Bence biz istediğini çok yiyenlerdenizz :)
ben de seni kıskanıyorummm :)benim tanıdıkların değil ,ben de ondan o kadar rahatım zaarben de kıskancım , minerva ve hepfiti çok kıskanıyooomm
ben gün içinde 10 kere tartılıyorumdur :))tuvalet sorunum olmayaydıben de hergün tartılırdım ama bu şekilde artı çıkarım moralim bozulur sorunu çözmem lazım
körler sağırlar birbirini ağırlarben de seni kıskanıyorummm :)
canım ben tatlı yemezsem ölürüm ölürüm ölürüm. birde okul çok yoğun son haftatada oturmak yok dün hele o 5 katlı okulu 10 kere indim çıktım ölüdmmkörler sağırlar birbirini ağırlarsenden fazla olan yağlarımı mı kıskanıyon kıs hem reçel yiyon hem kilo veriyon zatiiii
gelicez şekerim ,o da olacak :)Şükür istediğimizi giyinme düşüncesine geçtikte bide giyebilecek kıvama geleydik :))
Benim hem eşim hem kızım çok seviyor bir akşam yapmazsam mutlaka diğer akşam yapıyorum cips niyetine ama bazen 1-2 tane ancak ağzıma atarımdün çok pis boşluğuma geldi, eşim patates kızartmasını çok sever ne yazıkki
Biraz bilgi ver bize nasıl birşey 5 günde 5 kilo :)5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum cumartesi günü arkadaşlarımla girdiğim kilo verme iddasının son günü.tartım yapacağız.1. gelmem lazım.
işte hayatında hareket var ondan yırtıyon zaten :) yoksa o reçeller löp löp yağ olurdu karnında belinde :) tatlı candırcanım ben tatlı yemezsem ölürüm ölürüm ölürüm. birde okul çok yoğun son haftatada oturmak yok dün hele o 5 katlı okulu 10 kere indim çıktım ölüdmm
Ben kesinlikle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, ani kilo verişlerinde ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum, vücuda darbe indirmekten başka bişey değil bence5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum cumartesi günü arkadaşlarımla girdiğim kilo verme iddasının son günü.tartım yapacağız.1. gelmem lazım.
O zaman sana tavsiye sadece su iç ve sonsuz ip atla :)ben gün içinde 10 kere tartılıyorumdur :))
tartıyı bırakınca kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?