♥haftalık kilo verme yarışması♥

dün çok pis boşluğuma geldi, eşim patates kızartmasını çok sever ne yazıkki

benim tanıdıkların değil ,ben de ondan o kadar rahatım zaar ben de kıskancım , minerva ve hepfiti çok kıskanıyooomm

hadi ordan kız, neremizi kıskanıon. bak ne pis bozdum, tatlıları görmedin herhalde

Maaşallah menüye baaak en son 15 mart ta yarım ekmek tost yemiştim o son oldu zatennn

benimde ayın 15ine kadar ekmek ve hamurişi ile son görüşmem olacak :) 15inde bilemem

körler sağırlar birbirini ağırlar senden fazla olan yağlarımı mı kıskanıyon kıs hem reçel yiyon hem kilo veriyon zatiiii
canım ben tatlı yemezsem ölürüm ölürüm ölürüm. birde okul çok yoğun son haftatada oturmak yok dün hele o 5 katlı okulu 10 kere indim çıktım ölüdmm

canım ben tatlı yemezsem ölürüm ölürüm ölürüm. birde okul çok yoğun son haftatada oturmak yok dün hele o 5 katlı okulu 10 kere indim çıktım ölüdmm
işte hayatında hareket var ondan yırtıyon zaten :) yoksa o reçeller löp löp yağ olurdu karnında belinde :) tatlı candır

5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum cumartesi günü arkadaşlarımla girdiğim kilo verme iddasının son günü.tartım yapacağız.1. gelmem lazım.
Ben kesinlikle sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, ani kilo verişlerinde ömrünün çok kısa olduğunu düşünüyorum, vücuda darbe indirmekten başka bişey değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…