- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
güzel sözmüş :)diyet ile ilgili çok sevdiğim bir söz
Ya istediğini yiyeceksin, ya istediğini giyeceksin. tercih senin
Ne yalan söyleyim tam benlik :))) Ohh afiyet olsun patates kızartmasına bayılırım. Hafta da bir kez yiyorum bende vazgeçemiyorum o kadarcıkta olsun demi nefsin körelmesi lazım :))kızlar dün gelemedim, canı çekecekler menümü okumasın çünkü regliye çok pis yenildim
dün akşam
yarım ekmek(evet doğru duydunuz kocaaaaman bi yarım ekmek) arası patates kızartması+tereyağ+tulum peyniri+mayonez ve ketçap yedim
ara
20 tane falan badem yedim
bugün bende patates yedim ama kızartma değil haşlama yedim. en azından yağından yırttım. ben hazımsızlık çektiysem genelde soda maden suyu içerim bilemedim kikahvaltıda 2 ince dilim ekmek 5 tane biberli zeytin 3-4 tane çeri domates 1 bardak az şekerli çay ve patates kızartması yedim. Hadi ekmekten değil de kızartmadan çok pişmanımBir de hazımsızlık yaşıyorum. Annem bol bol erik ye , su iç diyor. Siz ne önerirsiniz?
ooo deniz haftaya artık biizmlasın canım :)Günaydın arkadaşlaaar
Dün sabah erken uyandım ve uyuyamadım bari ip atlıyim dedim
Başladııım yarım saat te 1140 sayı atlamışım :) 120 de squat yaptım
Sonra giyinip çıktım 30 dk yürüdüm işe gelirken
Kahvaltıda 1 dilim tb ekmeği-1 kk peynir-8 zeytin-1 domates-1 salatalık-3-4 yaprak marul yedim
Eve giderken artık 10 dk ancak yürüyebilirim 12 de çıkıcam eve geç kalmamak için
Öğle acı pul biber ve karabiberli biberli yumurta yaptım 3 yk yğrut 1 dilim ekmekle yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm gittiğimde kızım uyuyodu 1500 sayı ip atladıııım :)
Saat 7 de közlenmiş az zeytinyağlı patlıcan biber 2 kaşık pilav koca bir kase dereotlu cacık yedim.
Saat 1 de uyumama rağmen hiçbirşey yemediiim aç da değildim herzaman ki gibi.
Sabah tartıldım veeee 59.10 çıktıııım çok mutluyummmm.
ay spor yapmama rağmen yediklerim için vicdanım rahat değil
yarını hafif geçirmem lazım
Hani hem istediğini yiyip istediğini giyenler varya çok adaletsiz dünya biz mecburen birinden mahrum kalıyoruz.diyet ile ilgili çok sevdiğim bir söz
Ya istediğini yiyeceksin, ya istediğini giyeceksin. tercih senin
valla lazım bugün çünkü inanamadım yediklerineyaaaaa yenildim ama bennn, yaptığım sporlar gitti((( bugün 30 dak. eliptik+15 dak bölgesel çalışacağım, anca vicdanım rahat eder
benimde yarını hafif geçirmem lazım
canım rakam hiç önemli diil kendini iyi hissetmek önemli. :) gel aşağıyaBugün 59.10 çıktım 54 diyodum ama sizin sayenizde ben de hedefimi aşağı çekiceeem galibaaa :)
hem yiyip hem kilo almayanların da çok düz oluyor be anacım vücutları. sevmiyom öyle de ben. hatlı olsun kadın azcıkHani hem istediğini yiyip istediğini giyenler varya çok adaletsiz dünya biz mecburen birinden mahrum kalıyoruz.
Öyle düşünme ne kadar gitse o kadar iyi ben geçen haftalarda 100 100 veriyodumSağol canim 400 gram 3 gunde az
1 haizran 521 haziran 77
2 haziran 76.9
3 haziran 76.6
Benim tanıdıkların hatlar süper maşallah belkide ondan bu kadar sinir oluyorumhem yiyip hem kilo almayanların da çok düz oluyor be anacım vücutları. sevmiyom öyle de ben. hatlı olsun kadın azcıkbir de onlar kilo almıyor almıyor ama aldı mı var ya çok dengesiz ve biçimsiz alıyorlar. ben gene de halimden memnunum :)
benim tanıdıkların değil ,ben de ondan o kadar rahatım zaarBenim tanıdıkların hatlar süper maşallah belkide ondan bu kadar sinir oluyorumAyy ne kıskancımmm
Maaşallah menüye baaak en son 15 mart ta yarım ekmek tost yemiştim o son oldu zatennnkızlar dün gelemedim, canı çekecekler menümü okumasın çünkü regliye çok pis yenildim
dün akşam
yarım ekmek(evet doğru duydunuz kocaaaaman bi yarım ekmek) arası patates kızartması+tereyağ+tulum peyniri+mayonez ve ketçap yedim
ara
20 tane falan badem yedim
çok fazla diil mi o kadar kilo kaybıdiyet yapmadan çok iyi gitmiş bence tebrikler. ben 5 günde 5 kilo yapıyorum yanında da spor bide yoğurt kürü :)))
1 haizran 52
2 haziran 51.8
3 haziran 51.6
benimdeee :))
Ama akşam yemediiin üstüne de spooor bak çözdün işi böyle devam1 bardak 300 ml su icmistim dayanamdim. Sonra da tartildim eksideyim sayilir yani 84.5 dum pazartesi günü simdi de 84.6
bu benim icin cok guzel
Selam kizlar
01.06.2015...70.300
03.06.2015...70.800 kg.
Dun aksam 20.30 da yersem pilav ustu patlicani olacagi buydu
Neyse bu sabah yediklerim
saat 10.30
2 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
2 fincan karisik bitki cayi
Aksam 16.30
Yesil mercimek salatasi
Semizotlu cacik
Aralarda
Sutlu kahve
Ve sassy su yaptim ondan icicem
Gece de yatmadan once zencefilli yogurt yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?