♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugün

sabah
1 kaşarlı poğaça
1 minik fındıklı ekmek

ara 1 çay bardağı süt

öğle
patates+bezelye+havuç garnitür(kızartma) 4 kaşık falan
2 dilim kepekli ekmek
yeşil salata
4 adet şekerpareye benzeyen bi tatlı(şekerpareden daha küçük,3 tane şekerpare yapar)

akşam mantar sote yapacağım ondan 4 kaşık
2 kaşıkta yoğurt yer kalkarım masadan

Ne yalan söyleyim tam benlik :))) Ohh afiyet olsun patates kızartmasına bayılırım. Hafta da bir kez yiyorum bende vazgeçemiyorum o kadarcıkta olsun demi nefsin körelmesi lazım :))
Yalnız akşam değilde sabaha denk getirseymişsin daha iyi olurmuş

bugün bende patates yedim ama kızartma değil haşlama yedim. en azından yağından yırttım. ben hazımsızlık çektiysem genelde soda maden suyu içerim bilemedim ki

ooo deniz haftaya artık biizmlasın canım :)

dip not : hepfit sayesinde su daha çok tükettim ve yeşil çay içtim. 1 bardak ama olsun. zamanlar 2 bardak yaparım ben de. ayrıca hepfit seni çok kıskanıyom nasıl spor sen ya öylee.

yaaaaa yenildim ama bennn, yaptığım sporlar gitti ((( bugün 30 dak. eliptik+15 dak bölgesel çalışacağım, anca vicdanım rahat eder

ay spor yapmama rağmen yediklerim için vicdanım rahat değil
yarını hafif geçirmem lazım

benimde yarını hafif geçirmem lazım

yaaaaa yenildim ama bennn, yaptığım sporlar gitti ((( bugün 30 dak. eliptik+15 dak bölgesel çalışacağım, anca vicdanım rahat eder

benimde yarını hafif geçirmem lazım
valla lazım bugün çünkü inanamadım yediklerine hala şoktayım kıs . Allahtan hedefine yakınsın. çok etkilenmezsin gibi geliyor bana :)

Hani hem istediğini yiyip istediğini giyenler varya çok adaletsiz dünya biz mecburen birinden mahrum kalıyoruz.
hem yiyip hem kilo almayanların da çok düz oluyor be anacım vücutları. sevmiyom öyle de ben. hatlı olsun kadın azcık bir de onlar kilo almıyor almıyor ama aldı mı var ya çok dengesiz ve biçimsiz alıyorlar. ben gene de halimden memnunum :)

Benim tanıdıkların hatlar süper maşallah belkide ondan bu kadar sinir oluyorum Ayy ne kıskancımmm

şimdiye kadar yediklerimi yazayım ben de.

SABAH
1 kuru kayısı+ 1 bardak su
2,5 haşlanmış patates (ezdirip püre yaptım.içine beyaz peynir ve fındık tanesi kadar tereyağı koyarak)

ARA
yeşil çay

AKŞAM
henüz belli değil. ama hafif geçirmem lazım. patates çok da masum değil.

Benim tanıdıkların hatlar süper maşallah belkide ondan bu kadar sinir oluyorum Ayy ne kıskancımmm
benim tanıdıkların değil ,ben de ondan o kadar rahatım zaar ben de kıskancım , minerva ve hepfiti çok kıskanıyooomm

Maaşallah menüye baaak en son 15 mart ta yarım ekmek tost yemiştim o son oldu zatennn

hemen fark ediliyo dimii :))
şu sassy suya bakıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…