benimki de bulunamıyor işte sorun orda,seninki neydi ve ne yaptın canım?Kesinlikle aynı dertten muzdaripsen diyet yapma , bi dermatoloğa git , benim gitmediğim dermatolog kalmadı kimse çözüm bulamadı günden güne saçlarım azaldı bi ara araları bile açılmaya gidiyordu sakınnn diyet yapma derim, yapcaksan yumurta , süt , et, tavuk ağırlıklı Beslen..birsürü saç dökülmesine etken olabilecek sebep var canım , çinko , demir vs kan alıcaklar eksikliğine göre ilaç vericekler , benimki sebebi bulunamadı neler çektim sonunda bulundu çok şükür geçti gitti...
Tartılcam korkuyorum hayal kırıklığından ya
Tatlım teşekkür ederim önerin için ama bendeki kansızlığın tedavisi ilacı yok maalesef doktorum gıdana dikkat etceksin diyor sadece adı Akdeniz anemisi.
sbeden canım kilom sabit bu hafta az karışık oldu ölümler misafirler derken vermiştim aslında perşembeye kadar -500 gram ama haftasonu misafirlerle yediğim börek tatlılar falan geri geldi sabit kaldım çok şükür ama 1 haftam boşuna gitti üzüldüm
THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 charmant
kızlar menüleri yazmayayım çok abartmasam da geri aldım ve sabit kaldım neyseki çok şükür ama üzgünüm 1 haftam boşuna gitti yeniden başlıyorum daha fazla hırslaMenülerimi yazmayayım can çekmesin sporlarımı yaptım cumartesi pazarda 45 dakika leslie 100 squat şeklinde ve 2 gün boyunca oturduğum sayılıdır saatlerce ev işi ve yemek yaptım kilom sabit kalsa da Aslında sizden bir yardım isteyeceğim ben senelerdir hemen hemen bu kilolardaydım belki 1 kilo daha aşağısıdır ama genelim buydu buraya kadar kolay geldim 2 ayda gitti fazlalıklar çok şükür ama şimdi beni zorlayacağını ya da çok yavaş gideceğini düşünüyorum bu sebepten başka ne yapabilirim bilemedim nasıl sarsabilirim
Teşekkürler canımcım spor saatim akşamları yemek yedikten sonra ama nasıl değiştireceğim ki sabah yapsam zaman yok belki detoksu yapabilirim muzu istiyordum zaten bu cumartesi yapayım en iyisibunun için uzmanlar spor saatini yada aktivineni değiştirmeyi öneriyor, birde detoks olabilir :)
Moral bozmak yok canım regl şişkinliğin var bitince hastalık rahat 500 gram gidecek spora devam bende de öyle oldu görürsünTartıldım korktuğuma değdi 2 gün lavaboya çıkma , adetten dolayı 4 gün spor yapma ve koca kalıp helva ye olacağı buydu
Haftaya telafi etcem fazlasıyla. ..
bende aynı dertten muzdaribim akşam yemekten sonra ancak yapabiliyorum, sabah çok zor yapmam, o yüzden detoks en kolayıTeşekkürler canımcım spor saatim akşamları yemek yedikten sonra ama nasıl değiştireceğim ki sabah yapsam zaman yok belki detoksu yapabilirim muzu istiyordum zaten bu cumartesi yapayım en iyisiSende durumlar nasıl henüz yorumları okumadım kilo ne durumda
Tartıldım korktuğuma değdi 2 gün lavaboya çıkma , adetten dolayı 4 gün spor yapma ve koca kalıp helva ye olacağı buydu
Haftaya telafi etcem fazlasıyla. ..
bende aynı dertten muzdaribim akşam yemekten sonra ancak yapabiliyorum, sabah çok zor yapmam, o yüzden detoks en kolayı, benim kilo aynı sabitlendim ben 68,0 geldim yine , ama dün ve bugün wc ye çıkamadım heralde onunda etkisi vardır, etiketimide yapıyımda patron kızmasın sonra sbeden
İnşallah vereceğiz canım elbet gidecek pes etmek yokDetoks yapacağım evet cumartesi verdim kararımı bu haftada sıkı diyet akşamları deli gibi spor o boş olan 1 haftanında inadına fazladan vermeli
Bence de yaparız yeter ki isteyelim sabah evdeki pudingli topları kaldırdım iş yerine getirdim eşime de poğaça börekleri yemeyeceksen onları da götürüyorum dedim akşam yemek yerine yerim ben sabahta poğaçaları merak etme dedi artık ağzıma koymamSupersinn benimde hedefim tartida 67 li bir rakam gormek en az 1,5 kilo vermek istiyorum hadi bakalim sonuclar ne olacak koooskoca 7 gun var yapariz biiz :)
Motel bozmuyorum tatlım ders oldu kayısıyı eksik etmicem wc işi bozdu biliyorum hatamın farkındayım sağlık olsun yola devammMoral bozmak yok canım regl şişkinliğin var bitince hastalık rahat 500 gram gidecek spora devam bende de öyle oldu görürsünben ne yapayım koca boşa giden hafta hala aynıyım geçen haftayla o kadar haftasonu az da olsa yersem olacağı bu
Wc den dolayı oldu tatlım çok etkiliceğini biliyordum ee adetten dolayı spor da yapamadım tam oldu haftaya mükemmel geliyorum bekle görsen çok iyi gidiyodun neden böyle oldu ya, sanırım vermeye başlayaınca biranda büyük büyük gidecek kilolar...sabret...
inşallah canım sana güveniyorum çünkü menün ve sporların maşallah çok güzelWc den dolayı oldu tatlım çok etkiliceğini biliyordum ee adetten dolayı spor da yapamadım tam oldu haftaya mükemmel geliyorum bekle gör
Bence de yaparız yeter ki isteyelim sabah evdeki pudingli topları kaldırdım iş yerine getirdim eşime de poğaça börekleri yemeyeceksen onları da götürüyorum dedim akşam yemek yerine yerim ben sabahta poğaçaları merak etme dedi artık ağzıma koymamSence sarsmak için ne yapmalı senelerdir ben bu kilolardaydım bunları aşmak zor olacak detoks işe yarar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?