canim bu kilo bildirimin mii.Yok kız vizem vartartı dert değil ben tartıldm o kadar yemeye 56 hala :)
Yapacagiz tabii kiii gor bak ptesi neler olacak :) Harika yapmissin canim benim. Ctesi misafirim gelecek simdiden dusunuyorum ne yapsam ne etsem diye :)
Protein agirlikli diyet baya ise yariyor ama iyi spor yapman lazim.
Aynı konudan ben de muzdaribimsbeden canım kilom sabit bu hafta az karışık oldu ölümler misafirler derken vermiştim aslında perşembeye kadar -500 gram ama haftasonu misafirlerle yediğim börek tatlılar falan geri geldi sabit kaldım çok şükür ama 1 haftam boşuna gitti üzüldüm
@THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 @charmant
kızlar menüleri yazmayayım çok abartmasam da geri aldım ve sabit kaldım neyseki çok şükür ama üzgünüm 1 haftam boşuna gitti yeniden başlıyorum daha fazla hırslaMenülerimi yazmayayım can çekmesin sporlarımı yaptım cumartesi pazarda 45 dakika leslie 100 squat şeklinde ve 2 gün boyunca oturduğum sayılıdır saatlerce ev işi ve yemek yaptım kilom sabit kalsa da Aslında sizden bir yardım isteyeceğim ben senelerdir hemen hemen bu kilolardaydım belki 1 kilo daha aşağısıdır ama genelim buydu buraya kadar kolay geldim 2 ayda gitti fazlalıklar çok şükür ama şimdi beni zorlayacağını ya da çok yavaş gideceğini düşünüyorum bu sebepten başka ne yapabilirim bilemedim nasıl sarsabilirim
Ozledik seniiiNasilsin ? Fistigin nasil?
İnşallah vereceğiz canım azmetmek gerek elbet gidecek biraz zor ama gidecek bize bağlı kalamazlar yaAynı konudan ben de muzdaribim
59 civarında cok uzun zamanlar kaldım
Dediğin gibi 59a düşmekte zorlanmıyorum ama altını görmek benim için baya bir zor
iyiyim canım. son 1 aydır saldım diyeti. toparlamakta çok zaman alıyor. ama bırakmıyorum. kız hasta, öksürüyor. bugün babası doktora götürecek.
70 lerden kurtulmuşsun :) tebrik ediyorum seni darısı başıma. ben de kurtulaydım iyiydi. gerçi eşim beni bir gaza getirdi :) kızım ve ben sürekli bebek-kardeş diyip duruyoruz. 60 kg ol tamam dedi. zaman serbest diyor sağolsun:) çünkü o da biliyor ilk hamileliğimde aldığım dehşet kiloları. ben de zaten bu kiloda hamile kalmak istemiyorum. onun dışında her şey yolunda.
Bugun baslayalım mı kalori yarıstırmayaİnşallah vereceğiz canım azmetmek gerek elbet gidecek biraz zor ama gidecek bize bağlı kalamazlar ya
Başlayalım canım daha da hırslıyım artıkBugun baslayalım mı kalori yarıstırmaya
sbeden bu hafta cok iddialıydım Ama bu gece kızım uyumadı,ben de bir sürü yedim, 1 kg almışım yine de geçen haftaya göre 700gram verdim
Geçen hafta60,9
Bugun 60,2
günaydim kilo bildirimimi yapip okula gidicem direk :)
gecen hafta: 63.2
güncel: 63.4
fark: +200 grregliden oldugunu düsünüyorum zira dün sabah daha azdim sbeden
Gunaydin kizlaaar :) Hepimiz icin cok guzel bi hafta olsun insallah.
Bana herseyden ye tatilin tadini cikar dediniz +500 le burdayim :) Tuvalete cikamadim o da etkilidir ama sonucta arti mi arti :)
sbeden 69.0 canim
Bu hafta daha iyi olacağız kızlar pes etmek yok daha hırslı şekilde yola devamMotel bozmuyorum tatlım ders oldu kayısıyı eksik etmicem wc işi bozdu biliyorum hatamın farkındayım sağlık olsun yola devamm
Çok iyisin canım devam
sbeden kilo bildirimi 74,8
Cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir
Ay evet yaa kurtuldum sonunda psikilojik olarak bi donum noktasiydi benim icin. Simdi daha da hirsliyim daha guzel daha iyi hissediyorum kendimi tesekkurler:)
Yaa cok tatlii eger istiyorsaniz bu guzel bi destek olur senin icin :) Bende kismetse Marttan itibaren dusunuyorum bakalim ne olacak :)
Bugun baslayalım mı kalori yarıstırmaya
Başlayalım canım daha da hırslıyım artık
kızlar süpersinizsonucu bende merak ediyorum
Güzel olacak tabi ki kaçarı olur muHadi sende katıl yarışa
Fatscreetle hesaplıyorum ben canım bir de diyetkolik.comdan bakıyorum kontrol ediyorum yanlış mı diyeben mi
kız siz çok az kalorili yaşıyosunuz ben kesin sonuncu olurum, ben yarışan değilde konuk oyuncu olıyım size,
fatsecret mı var sizde,napıyoruz ne zaman bildiriyoruz deyin bakıyım hele
Yarışalım canım bakalım hangimizin kalorisi diğerini yerbenide alsanıza yarışaaa günlğümde çok yalnızım :)
Yarışalım canım bakalım hangimizin kalorisi diğerini yer
benide alsanıza yarışaaa günlğümde çok yalnızım :)
Yerleşmeden geri verirsin canım merak etme hepimizde bu hafta oldu öyle şeylerBu hafta içi 5'li sayıları görerek tekrar cıvıttığım doğrudur. Gittikleri gibi geri geldiler kısa bir sürede mutluluk yaşadım olsunbir günde 700 gram verip sonraki gün 1kg almak gibi sürekli böyle değişen müthiş uçurumlar yaşadım bu hafta içi. Ama geçen haftaya göre -300 le kilo bildirimim 61,1 sbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?