♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yapacagiz tabii kiii gor bak ptesi neler olacak :) Harika yapmissin canim benim. Ctesi misafirim gelecek simdiden dusunuyorum ne yapsam ne etsem diye :)
Protein agirlikli diyet baya ise yariyor ama iyi spor yapman lazim.

Ben yaptıklarımı söylemeyeyim vallahi sana zararı olur bana oldu çünkü spor yaptığım halde bir de yapmasam ne olurdu sadece yesem otursam düşünemiyorumProteinler yarıyor bana da bu hafta öyle yapacağım daha çok balık falan

Aynı konudan ben de muzdaribim
59 civarında cok uzun zamanlar kaldım
Dediğin gibi 59a düşmekte zorlanmıyorum ama altını görmek benim için baya bir zor

Ozledik seniii Nasilsin ? Fistigin nasil?

iyiyim canım. son 1 aydır saldım diyeti. toparlamakta çok zaman alıyor. ama bırakmıyorum. kız hasta, öksürüyor. bugün babası doktora götürecek.
70 lerden kurtulmuşsun :) tebrik ediyorum seni darısı başıma. ben de kurtulaydım iyiydi. gerçi eşim beni bir gaza getirdi :) kızım ve ben sürekli bebek-kardeş diyip duruyoruz. 60 kg ol tamam dedi. zaman serbest diyor sağolsun:) çünkü o da biliyor ilk hamileliğimde aldığım dehşet kiloları. ben de zaten bu kiloda hamile kalmak istemiyorum. onun dışında her şey yolunda.

Cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir
Ay evet yaa kurtuldum sonunda psikilojik olarak bi donum noktasiydi benim icin. Simdi daha da hirsliyim daha guzel daha iyi hissediyorum kendimi tesekkurler:)
Yaa cok tatlii eger istiyorsaniz bu guzel bi destek olur senin icin :) Bende kismetse Marttan itibaren dusunuyorum bakalim ne olacak :)

sbeden 54.3 aile yanı yan etkisi

sbeden bu hafta cok iddialıydım Ama bu gece kızım uyumadı,ben de bir sürü yedim, 1 kg almışım yine de geçen haftaya göre 700gram verdim
Geçen hafta60,9
Bugun 60,2

günaydim kilo bildirimimi yapip okula gidicem direk :)

gecen hafta: 63.2
güncel: 63.4
fark: +200 gr regliden oldugunu düsünüyorum zira dün sabah daha azdim sbeden

Gunaydin kizlaaar :) Hepimiz icin cok guzel bi hafta olsun insallah.
Bana herseyden ye tatilin tadini cikar dediniz +500 le burdayim :) Tuvalete cikamadim o da etkilidir ama sonucta arti mi arti :)
sbeden 69.0 canim

Motel bozmuyorum tatlım ders oldu kayısıyı eksik etmicem wc işi bozdu biliyorum hatamın farkındayım sağlık olsun yola devamm
Bu hafta daha iyi olacağız kızlar pes etmek yok daha hırslı şekilde yola devam
sbeden kilom 58,8 -600 . hızlanmam lazım.
Çok iyisin canım devam

Çok iyi canım devam

sağol canım çocuklar hasta ola ola büyüyorlar işte. bir şekilde vücuda girecek mikrop savaşacak direnecek. ben de çok rahatım bu ara hiç sıkmıyorum nasıl bir gevşeklikse artık. aslında moralim bozuluyor, her gün diyorum bugün kaçamak yapmayacağım ama yok yiyorum. 70 leri bıraksam eminim ben de hırslanacağım. bu ara çok bebek gördüm ondan etkilendim. ben zaten çocukları çok seviyorum. eşime göre 2 yılımız var ama yağmur büyüyor tam ilkokula başlarken ( ki en önemli zaman, tüm ilgimiz desteğimiz yağmurla olmalıyken, eğer bebek olursa eminim ki azalacak ve bocalayacak. çocuğuma böyle bir haksızlık yapamam. şu an en ideal zaman. o yüzden mart-nisan a kadar vermeliyim. gerisi kolay ( eşimi ikna durumu yani)

inşallah senden de güzel haberleri bekliyorum :)

Bu hafta içi 5'li sayıları görerek tekrar cıvıttığım doğrudur. Gittikleri gibi geri geldiler kısa bir sürede mutluluk yaşadım olsun bir günde 700 gram verip sonraki gün 1kg almak gibi sürekli böyle değişen müthiş uçurumlar yaşadım bu hafta içi. Ama geçen haftaya göre -300 le kilo bildirimim 61,1 sbeden

ben mi
kız siz çok az kalorili yaşıyosunuz ben kesin sonuncu olurum, ben yarışan değilde konuk oyuncu olıyım size,
fatsecret mı var sizde,napıyoruz ne zaman bildiriyoruz deyin bakıyım hele
Fatscreetle hesaplıyorum ben canım bir de diyetkolik.comdan bakıyorum kontrol ediyorum yanlış mı diye

Yerleşmeden geri verirsin canım merak etme hepimizde bu hafta oldu öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…