♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydin herkeze sbeden
Bu hafta diyet ve spor yapamadim malesef, yeni bir iş kurduk bunun telaşindayim ama yinede zayiflama sürecindeyim hala yarişa devam, bugünku kilom 75.7kg bir arkadasla birlikte spora yaziliyorum bu arada bana iyi gelecektir, haftaya daha iyi bir sonuçla gelicemi umuyorum.

hayırlı olsun, inşallah bol bereketli hayırlı kazancınız olur

Dogru soyluyosun hasta ola ola bagisiklik kazanacak ne guzel bi dusunce genelde annelerde alisik olmadigimiz... :)
Coook cok haklisin o yogun donemde ona tum destegi hissettirmek gerek. Verirsin hiic canini sikma nasil bi surec gecirdin kac kilo verdin onu dusun. Ben arkaya donup baktigimda diyorum ki kizim neredeyse 20 kilo verdin 5 kilo nedir ki ? :)

Insallaaah :) Ben 25 yasindayim acikcasi saglikli ve vucudumda duzgunken,Allaha sukur maddi bi sorunumuz yokken ve esimde cok istiyorken genc anne olmak istiyorum. Herseyiyle ilgilenebilmek arkadas gibi olabilmek...

Ekte ben 75.7kg.
1.80cm boy

Hedefim 66kg.

taş hatun maşallah sana
boy pos olunca kilo göstermiyo tabi, tabiki senin de ideal bir kilo hedefin vardır, çok anormal kilon olmadığı için şu sürecinde yediklerine dikkat etsen yeter, işlerini yoluna koyunca sporda eklersin istediğin yere gelirsin canım

başlarda paniktim. bebekken zor, anlamıyorsun elinden bir şey gelmiyor. bence büyüdükçe daha kolay. çünkü derdini anlatıyor ağrıyan yerini gösteriyor.sen de daha sakin oluyorsun. 20 kilo çok iyi , düşününce 5 kilo ne ki dimi :)

bence de genç anne ol en güzeli. ben şimdi 32 ye giriyorum. hamile kal doğur diyene kadar 34 olacağım. haliyle yıpranmışlık yorgunluk oluyor. ama en önemlisi dediğin gibi sağlıklıyken hamile kalıp sağlıklı çocuk doğurabilmek. inşallah gönlüne göre olur canım.

nehirnil111 yukarıda anasayfa yazan yerin yanına diyet yazan yere tıklıyorum sonra diyet listem diyorum orda bana örnek bi menü vermiş ama ben onları yemedim ki altına şunuda yedim kısmına ekle diyorum hemen bana üyeliğini yükselt diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…