diyet kolikte telefonamı yükleniyo pc den mi takip ediyosunFatscreetle hesaplıyorum ben canım bir de diyetkolik.comdan bakıyorum kontrol ediyorum yanlış mı diye
Günaydin herkezesbeden
Bu hafta diyet ve spor yapamadim malesef, yeni bir iş kurduk bunun telaşindayim ama yinede zayiflama sürecindeyim hala yarişa devam, bugünku kilom 75.7kg bir arkadasla birlikte spora yaziliyorum bu arada bana iyi gelecektir, haftaya daha iyi bir sonuçla gelicemi umuyorum.
Pc den takip ediyorum canımdiyet kolikte telefonamı yükleniyo pc den mi takip ediyosun
İnan aklimda foto aticam tartinin fotosunu atayim dedim ama acele cikiyorum evden buyuzden atamadim.işle ilgili tamamen.dur kendi fotomu atayim
sağol canım çocuklar hasta ola ola büyüyorlar işte. bir şekilde vücuda girecek mikrop savaşacak direnecek. ben de çok rahatım bu ara hiç sıkmıyorum nasıl bir gevşeklikse artık. aslında moralim bozuluyor, her gün diyorum bugün kaçamak yapmayacağım ama yok yiyorum. 70 leri bıraksam eminim ben de hırslanacağım. bu ara çok bebek gördüm ondan etkilendim. ben zaten çocukları çok seviyorum. eşime göre 2 yılımız var ama yağmur büyüyor tam ilkokula başlarken ( ki en önemli zaman, tüm ilgimiz desteğimiz yağmurla olmalıyken, eğer bebek olursa eminim ki azalacak ve bocalayacak. çocuğuma böyle bir haksızlık yapamam. şu an en ideal zaman. o yüzden mart-nisan a kadar vermeliyim. gerisi kolay ( eşimi ikna durumu yani)
inşallah senden de güzel haberleri bekliyorum :)
şimdi bakıyorumda beceremedim sabahkileri ekliyim dedim başaramadım karışık geldi bana biraz, inşallah çözecem :)Pc den takip ediyorum canım
Çözersin canım çok basitşimdi bakıyorumda beceremedim sabahkileri ekliyim dedim başaramadım karışık geldi bana biraz, inşallah çözecem :)
Ahh ne kadar güzel fiziğin canım boy olduğundan sanırım benim bile 56 kiloyla böyle değil tabi boy 155Ekte ben 75.7kg.
1.80cm boy
Hedefim 66kg.
Ekte ben 75.7kg.
1.80cm boy
Hedefim 66kg.
gayet iyi gözüküyorsun cnm:)))Ekte ben 75.7kg.
1.80cm boy
Hedefim 66kg.
Yukarıda tik var canım onay işareti ona bastığında ekliyor olması gereknehirnil111 ben ekleyemedim yediklerimi birtürlü , besini buluyorum adet / gram neyse çıkıyo seçiyorum ama listeme nasıl eklicem bunu
ayy keşke yemeseydin 50 gurbu olacaktınsbeden bu hafta cok iddialıydım Ama bu gece kızım uyumadı,ben de bir sürü yedim, 1 kg almışım yine de geçen haftaya göre 700gram verdim
Geçen hafta60,9
Bugun 60,2
Yukarıda tik var canım onay işareti ona bastığında ekliyor olması gerek
Dogru soyluyosun hasta ola ola bagisiklik kazanacak ne guzel bi dusunce genelde annelerde alisik olmadigimiz... :)
Coook cok haklisin o yogun donemde ona tum destegi hissettirmek gerek. Verirsin hiic canini sikma nasil bi surec gecirdin kac kilo verdin onu dusun. Ben arkaya donup baktigimda diyorum ki kizim neredeyse 20 kilo verdin 5 kilo nedir ki ? :)
Insallaaah :) Ben 25 yasindayim acikcasi saglikli ve vucudumda duzgunken,Allaha sukur maddi bi sorunumuz yokken ve esimde cok istiyorken genc anne olmak istiyorum. Herseyiyle ilgilenebilmek arkadas gibi olabilmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?