başlarda paniktim. bebekken zor, anlamıyorsun elinden bir şey gelmiyor. bence büyüdükçe daha kolay. çünkü derdini anlatıyor ağrıyan yerini gösteriyor.sen de daha sakin oluyorsun. 20 kilo çok iyi , düşününce 5 kilo ne ki dimi :)
bence de genç anne ol en güzeli. ben şimdi 32 ye giriyorum. hamile kal doğur diyene kadar 34 olacağım. haliyle yıpranmışlık yorgunluk oluyor. ama en önemlisi dediğin gibi sağlıklıyken hamile kalıp sağlıklı çocuk doğurabilmek. inşallah gönlüne göre olur canım.
betüşşş hoşgeldin,inşallah gelirsin bu topiğe,topiğimize renk katarsın,senin konuşmalarına bayılıyorum,tatlı kız senibenide alsanıza yarışaaa günlğümde çok yalnızım :)
sen şunu bu adım adım yazsan kendimi aptal gibi hissettim şimdi, bende o tik görünmüyo yanlış yeremi girdim ki
Yerleşmeden geri verirsin canım merak etme hepimizde bu hafta oldu öyle şeyler
Yiyecek ekle yerine basıyorsun giriyorsun yiyeceğini aratıyorsun canım geldiğinde adetini falan seçiyorsun o kare olan yere tıklıyorsun ekliyor fatscreetle yapıyorsun değil mi estagfirullah öyle düşünme kız anlamamış olabilirsin
bende 2. çocuğu kilo yüzünden düşünemiyorum 55 kilo olsam 2. çocuk istiyorumiyiyim canım. son 1 aydır saldım diyeti. toparlamakta çok zaman alıyor. ama bırakmıyorum. kız hasta, öksürüyor. bugün babası doktora götürecek.
70 lerden kurtulmuşsun :) tebrik ediyorum seni darısı başıma. ben de kurtulaydım iyiydi. gerçi eşim beni bir gaza getirdi :) kızım ve ben sürekli bebek-kardeş diyip duruyoruz. 60 kg ol tamam dedi. zaman serbest diyor sağolsun:) çünkü o da biliyor ilk hamileliğimde aldığım dehşet kiloları. ben de zaten bu kiloda hamile kalmak istemiyorum. onun dışında her şey yolunda.
He canım diyetkolikten hesaplamıyorum ben sadece kaç kalori diye bakıyorum onu bende bilmiyorumbulamadım canım sağol yinede, ben fatsecretten takip edeyim
şimdi oldu anladımHe canım diyetkolikten hesaplamıyorum ben sadece kaç kalori diye bakıyorum onu bende bilmiyorum
betüşşş hoşgeldin,inşallah gelirsin bu topiğe,topiğimize renk katarsın,senin konuşmalarına bayılıyorum,tatlı kız seni
Bende diyorum yanlış mı söylüyorum farkettim ki ayrı programlardan bahsediyoruzşimdi oldu anladım
Nasıl besleniyorsun 1 günlük menünü paylaşırmısın?utandım ama yeeaa :))
ben şimdi karatay yapıyorum tospa hızıyla gidiyorum bakalım....
utanma utanma öylesin gerçekten:)utandım ama yeeaa :))
ben şimdi karatay yapıyorum tospa hızıyla gidiyorum bakalım....
Nasıl besleniyorsun 1 günlük menünü paylaşırmısın?
utanma utanma öylesin gerçekten:)
karatayı bir ben beceremiyorum galiba
tabi canımm olur neden olmasınsbeden cnm izin verirsen biz bu başlık altında isteyen arkaaşlarla aldığımız kalorileri yarıştıracağız
maksat motivasyon
Sana da yaparim ben gel kizzOndan olabilir canım canım pek istemiyor tabi dün mecburen yedim misafirlerle otururken yememek olmuyor
Anladım canım küçükse 2 sayalım onu
Amin canım dostlar sağolsun evet çok üzüldüO çikolata hafta sonu nasıl çoğaldı bilsen çikolata değilde diğerleri ahh ahh
Sana söylememe gerek var mı zaten isteyeceğimi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?