- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
iyi yapmışsın kuzumgirdim magazaya beğendim bir tunik.. benim üzerimdeki bol geliyordu artik ve kışlık bir tunikti. neyse adam bana bakti 48 bedeni uygun gördü size olur dedi tamam dedim baktiki cok bol 46 verdi ben bilincli deniyorum ama.. sonra oda bol geldi 44 verdi komikti yaaa. onuda verdim bu sefer ben 42 olsun dedim ama bu size dar geldi dedi. gobegim ve emzirdgim icin gogslerm biraz buyuk oldu ben onu kamufle ederim nasilsa dedim icimden afederinizde ben 30 kilo verdim halada veriyorum dedimbüyük bedenlere düşmanlığım var dedim bu olsun ne zaman olursa o zaman giyerim dedim
direnminerva diyoruz . canım rekor kırdım cmt gününden beri duruyolar :)yeme bak sakın. bugünkü menünü çok beğendim. çok hafif güzel yemişsin bozma. yarın tartıda çıkacağın rakamı düşün :)
onları yok et o zaman. ver başkasına yesinlerdirenminerva diyoruz . canım rekor kırdım cmt gününden beri duruyolar :)
vermem onlar bnim biri mevlüt çikoltası birini de arkadşım aldı olmass . pzt 51 i görürsem yicem :)onları yok et o zaman. ver başkasına yesinler
ödül hesabıvermem onlar bnim biri mevlüt çikoltası birini de arkadşım aldı olmass . pzt 51 i görürsem yicem :)
ya babam gelecek pazar günü ve benim diyet işi 1 hafta yok
aferin iyi yaptın yoksa sana da geliyodu cezamenümün geri kalanını da paylaşayım
AKŞAM
balık
salata
1 şeftali
çay
1 porsiyon karpuz
tatlı yiyecektim . burası aaklıma geldi yemedim
aynen öle olacak istanbul turu yaptırıcam.ödül hesabıtamam bakalım..
1 hafta vermek bir yana almamaya bak o zaman tatlım ya
canim aslinda hedefim 54 52 bile olabilir ama ilk hedefi 60 yaptim. sonra hedefi degisirm. ama 69 olmak düşüncesi bile beni cok heyecanlandiriyo şaka gibi ben görecek miyim 60 ları tekrar diye bir ses yükseliyor icindenoyy birazı da bebiş :) canım bizim 50 ler grubuna bekliyorum :)
bir buçuk hafta oncede 3 saat 45 dk sürdü çarşı yürüyerek git gel mağaza dolaş 2 tane çokça zaman aliyo. bide bebk arabasi oyaliyor çok yoruluyorum bende yarin carsiya gitmeyecem ama baska tarafa yürürüm yurursem. su icmeyi unuttum kaslarıma kram girdi.yap canim yap leslie bende yapardim ama net sinirli ilerde bakarım. azmine hayranim senin kilona insem ben koyverirdm :)3 saat 10 dkkıs ben dün yaptığım spordan sonra akşam pertim çıkmış erkencikten bayılmışım nasıl uykuya geçtiğimi hatırlamıyom bugün de spor yapamadım zati o leslie abla yaparken iyi de ertesi günü de fenaymış :) yaparken anaaam kolaymış la didim. ama vücudu süper çalıştırıyormuş. sırt kasımı da hissettim,bel kasımı da , karın kasımı da ,bacak kasımı da . sevdim yapcam ben bbu leslie ablayı
göreceksin kii ben biliyorum :)canim aslinda hedefim 54 52 bile olabilir ama ilk hedefi 60 yaptim. sonra hedefi degisirm. ama 69 olmak düşüncesi bile beni cok heyecanlandiriyo şaka gibi ben görecek miyim 60 ları tekrar diye bir ses yükseliyor icinden
kendini isine adamis ruhunu vermiş iyi bi saticiydi aslindaiyi yapmışsın kuzumhem ona ne ki . müşteri neyi istiyosa onu alır
hemende susuyorlar öyle deyince afallayip tamam diyorlarvalla ben diyorum mağazaya girip deneyince. bu sanki dar oldu bir büyük bakalım dediklerinde şuan kilo verme sürecindeyim bu kiloda kalıcı değilim diyehe tamam o zaman diyolar garibim
iyiymişhemende susuyorlar öyle deyince afallayip tamam diyorlar
Bir dilimcikbişi olmaz afiyet olsun umarım küçük dilim yemişsindir
slm sbeden nasılsın canım yeni günlük açmışsın hayırlı olsun bol eksili olsun.ben 2 aydır kendimi çok bıraktım tabi bu bana 5 kilo olrak geri döndü,bu gün kendimi tekrardan toparladım inşallah bu sefer başarabilirim.[/QUOTEas canim iyiyim sagolasin insallah sen nasilsin..hizli ve cok kilo vermistin. 5 kilo alman kötü olmus ne guzel 90 lardan kurtulmustun. morl bozmak yok ama eskisi gibi özenle sebze yemeklerinden az yagli yapmalisin sen basarirsin istikrarli oldugunu biliyoruz
Gunluk mu bildiriyosun artik canim cok iyi simdiden -4001 haziran 77
2 haziran 76.9
3 haziran 76.6
Evet canim hadi sende seksenlerin birincisi ol bu hafta insaallahMasallah sana. Daha yeni uyandik.
Ve bu hafta da bana kacamak yok kiiii 83 leri gorebileyim dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?