♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyi yapmışsın kuzum hem ona ne ki . müşteri neyi istiyosa onu alır

valla ben diyorum mağazaya girip deneyince. bu sanki dar oldu bir büyük bakalım dediklerinde şuan kilo verme sürecindeyim bu kiloda kalıcı değilim diye he tamam o zaman diyolar garibim

vermem onlar bnim biri mevlüt çikoltası birini de arkadşım aldı olmass . pzt 51 i görürsem yicem :)

ya babam gelecek pazar günü ve benim diyet işi 1 hafta yok
ödül hesabı tamam bakalım..
1 hafta vermek bir yana almamaya bak o zaman tatlım ya

oyy birazı da bebiş :) canım bizim 50 ler grubuna bekliyorum :)
canim aslinda hedefim 54 52 bile olabilir ama ilk hedefi 60 yaptim. sonra hedefi degisirm. ama 69 olmak düşüncesi bile beni cok heyecanlandiriyo şaka gibi ben görecek miyim 60 ları tekrar diye bir ses yükseliyor icinden

bir buçuk hafta oncede 3 saat 45 dk sürdü çarşı yürüyerek git gel mağaza dolaş 2 tane çokça zaman aliyo. bide bebk arabasi oyaliyor çok yoruluyorum bende yarin carsiya gitmeyecem ama baska tarafa yürürüm yurursem. su icmeyi unuttum kaslarıma kram girdi.yap canim yap leslie bende yapardim ama net sinirli ilerde bakarım. azmine hayranim senin kilona insem ben koyverirdm :)

canim aslinda hedefim 54 52 bile olabilir ama ilk hedefi 60 yaptim. sonra hedefi degisirm. ama 69 olmak düşüncesi bile beni cok heyecanlandiriyo şaka gibi ben görecek miyim 60 ları tekrar diye bir ses yükseliyor icinden
göreceksin kii ben biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…