- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
C CallanPinckney @ozentizambak86 begum75 kızlar biz bu arkadaşlarla kalori hesaplama yarışı yapıyoruz aramızda katılmak isteyen varsa etiketleyerek yazsın yarından itibaren başlıyoruz bir de kendi içimizde hafta 1.cisi kalori hesaplama olarak yapalım dedik kendimizi hırslandırmak adına
ben de katılayım. madem başladım ben saymaya. devamı gelir böylece
Ben de geleyim dicem olmaz adil olmazhoşgeldin
C CallanPinckney
@ozenti
zambak86
nehirnil111
H Heart of Gold
begum75
6 kişi olduk, yok mu arttran
Haklisin kuzum valla.. Ama napalim katlaniyorum ben aradabalık iyi hoşta heryer yağ oluyo yedikten sonra işi bitmiyo o yüzden kızartmayı hiç sevmiyorum
hoşgeldin
C CallanPinckney
@ozenti
zambak86
nehirnil111
H Heart of Gold
begum75
nehirnil111 sen mi takip ediyorsun nasıl olacak?
Ben de geleyim dicem olmaz adil olmazsize basarilar
Yaa ben ne zamandir balik yemiyorum aaaaayarin balik alayim en iyisi yanina da salata agzim sulandi beeee
Yap kuzum bende yarın yemek istiyorumKendi iradenle basardin
Canım ben kızartılmış alıyorum amerikan mutfak evim o yüzden olmuyor sende öyle deneyebilirdin 2-3 TL fazladan alıyorlar sadece çektiğin eziyete harcadığın yağa una değmezbalık iyi hoşta heryer yağ oluyo yedikten sonra işi bitmiyo o yüzden kızartmayı hiç sevmiyorum
Hoşgeldin canım aramıza iyi yaptın en azından daha da hırslanacağız eminim aşmamak içinben de katılayım. madem başladım ben saymaya. devamı gelir böylece
Gel vatandaş gelllhoşgeldin
C CallanPinckney
@ozenti
zambak86
nehirnil111
H Heart of Gold
begum75
Evet canım nasipse ben takip edeceğim yarından itibaren aldığın kaloriyi yazabilirsin her gün kim 1.ci yazacağım pazartesi günü de toplu olarak haftanın 1.cisini yazacağım tabi ki her gün daha çok kim 1.ci olduysa o kazanmış olacaknehirnil111 sen mi takip ediyorsun nasıl olacak?
Ben de geleyim dicem olmaz adil olmazsize basarilar
hoşbulduk canım. ben de kalori takibi yapmazsam coşuyorum.
kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ve onun için hazırladığım hediyem. hepsi el emeği. vazoyu boyadım.içine köpük koydum. taşları toplayıp kırmıza boyadım. dal buldum onu da boyadım. fotoğrafları bastırttım küçültüp, mandalları int.den aldım ve daha bir sürü süs malzemesi aldım. elmalar kızımın kırılan tokasından :) öyle böyle işte. Eki Görüntüle 1718639
Oo seninki hazırmış bile tamam canım not ettim her gün sabahtan önceki günün kalorileri yazılacak zaten bugün düşünmeden yeozaman benim 14 aralık pzt kalori: 1136nehirnil111
bugün künü yarın yazarım akşama ne yiyeceğim belli olmaz :)
coook tatli bir hediye :) ellerine saglik canim. Allah uzun omur ve saglik versin esine mutlulugunuz daim olsunhoşbulduk canım. ben de kalori takibi yapmazsam coşuyorum.
kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ve onun için hazırladığım hediyem. hepsi el emeği. vazoyu boyadım.içine köpük koydum. taşları toplayıp kırmıza boyadım. dal buldum onu da boyadım. fotoğrafları bastırttım küçültüp, mandalları int.den aldım ve daha bir sürü süs malzemesi aldım. elmalar kızımın kırılan tokasından :) öyle böyle işte. Eki Görüntüle 1718639
Çok güzel bir hediye ne kadar anlamlı güzel canım Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin eşine uzun hayırlı ömürler dilerimhoşbulduk canım. ben de kalori takibi yapmazsam coşuyorum.
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
el emeği göz nuru bence çok değerli bir hediye olmuş
Oo seninki hazırmış bile tamam canım not ettim her gün sabahtan önceki günün kalorileri yazılacak zaten bugün düşünmeden ye1.olmalıyım
coook tatli bir hediye :) ellerine saglik canim. Allah uzun omur ve saglik versin esine mutlulugunuz daim olsun
Çok güzel bir hediye ne kadar anlamlı güzel canım Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin eşine uzun hayırlı ömürler dilerim
Oo seninki hazırmış bile tamam canım not ettim her gün sabahtan önceki günün kalorileri yazılacak zaten bugün düşünmeden ye1.olmalıyım
evet ben diyet arkadaşımdan hesaplıyorum.evde mutfak tartım da var digital oradan da gramlara bakacağım daha net olsun diye.
mesela ben sadece yediklerimin kalorisini yazdım. spor hariç olacak değil mi? çünkü o sitede yediklerin - spor = kaloriyi hesaplıyor.
Diyet arkadaşıma üyelik yaptım ama nereden yazdığımızı hesapladığımı bir türlü anlamadım ben canımMutfak tartısı güzel fikir alsam mı ne yapsam
Bende öyle yapıyorum canım sporla azalıyor tabi ki o zaman mantıklı olmaz sporlarımızı da yazabiliriz egzersiz kalorisi olarak tabi o da bir motive ama yiyecek kalorisi ayrı olsun
Bir kez daha denerim canım bakalım hiçbirşey anlamadım sayfadan bende fatsecretten devam ettimsite değişti, sağ tarafta kalori takibi kayıtları var son 1 haftaya kadar girebilirsin yediklerini. ve profilden ortalama aldığın ve yaktığın kaloriyi görebilirsin. aşırı reklam koyuyorlar sayfaya çok karışık oluyor ben bile zor buluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?