♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de katılayım. madem başladım ben saymaya. devamı gelir böylece

hoşbulduk canım. ben de kalori takibi yapmazsam coşuyorum.
kızlar bu arada eşimin yarın doğum günü ve onun için hazırladığım hediyem. hepsi el emeği. vazoyu boyadım.içine köpük koydum. taşları toplayıp kırmıza boyadım. dal buldum onu da boyadım. fotoğrafları bastırttım küçültüp, mandalları int.den aldım ve daha bir sürü süs malzemesi aldım. elmalar kızımın kırılan tokasından :) öyle böyle işte.

Yaa ben ne zamandir balik yemiyorum aaaaa yarin balik alayim en iyisi yanina da salata agzim sulandi beeee

Kendi iradenle basardin
Yap kuzum bende yarın yemek istiyorum
balık iyi hoşta heryer yağ oluyo yedikten sonra işi bitmiyo o yüzden kızartmayı hiç sevmiyorum
Canım ben kızartılmış alıyorum amerikan mutfak evim o yüzden olmuyor sende öyle deneyebilirdin 2-3 TL fazladan alıyorlar sadece çektiğin eziyete harcadığın yağa una değmez
ben de katılayım. madem başladım ben saymaya. devamı gelir böylece
Hoşgeldin canım aramıza iyi yaptın en azından daha da hırslanacağız eminim aşmamak için
Gel vatandaş gelll
nehirnil111 sen mi takip ediyorsun nasıl olacak?
Evet canım nasipse ben takip edeceğim yarından itibaren aldığın kaloriyi yazabilirsin her gün kim 1.ci yazacağım pazartesi günü de toplu olarak haftanın 1.cisini yazacağım tabi ki her gün daha çok kim 1.ci olduysa o kazanmış olacakÖdülü kendiniz belirleyin yemekte olur sporda gezme de
Ben de geleyim dicem olmaz adil olmaz size basarilar

Gel kuzum burada herkes farklı sonuçta adil olur eminim

çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
el emeği göz nuru bence çok değerli bir hediye olmuş

coook tatli bir hediye :) ellerine saglik canim. Allah uzun omur ve saglik versin esine mutlulugunuz daim olsun

Çok güzel bir hediye ne kadar anlamlı güzel canım Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin eşine uzun hayırlı ömürler dilerim

çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
el emeği göz nuru bence çok değerli bir hediye olmuş

teşekkürler canım. bundan sonraki hediyelerimi böyle yapacağım. aklımda güzel fikirler var yaptıkça paylaşırım.

Oo seninki hazırmış bile tamam canım not ettim her gün sabahtan önceki günün kalorileri yazılacak zaten bugün düşünmeden ye 1.olmalıyım

evet ben diyet arkadaşımdan hesaplıyorum.evde mutfak tartım da var digital oradan da gramlara bakacağım daha net olsun diye.

coook tatli bir hediye :) ellerine saglik canim. Allah uzun omur ve saglik versin esine mutlulugunuz daim olsun

teşekkürler canım güzel dileklerin için. Amin.

Oo seninki hazırmış bile tamam canım not ettim her gün sabahtan önceki günün kalorileri yazılacak zaten bugün düşünmeden ye 1.olmalıyım

mesela ben sadece yediklerimin kalorisini yazdım. spor hariç olacak değil mi? çünkü o sitede yediklerin - spor = kaloriyi hesaplıyor.

evet ben diyet arkadaşımdan hesaplıyorum.evde mutfak tartım da var digital oradan da gramlara bakacağım daha net olsun diye.

mesela ben sadece yediklerimin kalorisini yazdım. spor hariç olacak değil mi? çünkü o sitede yediklerin - spor = kaloriyi hesaplıyor.

Diyet arkadaşıma üyelik yaptım ama nereden yazdığımızı hesapladığımı bir türlü anlamadım ben canımMutfak tartısı güzel fikir alsam mı ne yapsam

Bende öyle yapıyorum canım sporla azalıyor tabi ki o zaman mantıklı olmaz sporlarımızı da yazabiliriz egzersiz kalorisi olarak tabi o da bir motive ama yiyecek kalorisi ayrı olsun

site değişti, sağ tarafta kalori takibi kayıtları var son 1 haftaya kadar girebilirsin yediklerini. ve profilden ortalama aldığın ve yaktığın kaloriyi görebilirsin. aşırı reklam koyuyorlar sayfaya çok karışık oluyor ben bile zor buluyorum :)

Bir kez daha denerim canım bakalım hiçbirşey anlamadım sayfadan bende fatsecretten devam ettim Canım peki nasıl hesap giriyorsun nereden tıklıyoruz ben orayı buluyorum ama yediklerimi giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…