- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Şöyle yapvalla işte orası muallak mesela yediğimde hep 2 yemek kaşığı pilav yerim oda kaç gram/kaç porsiyon/kaç kase vs... eder bilmiyorum, mesela dün işyerinde öğlen yemeğinde kuru fasulye vardı porsiyonu/gramı nedir hiç bilmiyorum. bunlar kafa karıştı ama ortaya karışık yazdım bişeyler
Bir kez daha denerim canım bakalım hiçbirşey anlamadım sayfadan bende fatsecretten devam ettimCanım peki nasıl hesap giriyorsun nereden tıklıyoruz ben orayı buluyorum ama yediklerimi giremiyorum
Sağol canım 2 yerden takip edersem daha iyi olacakbur sana şimdi yapıp fotoğraflayacağım
Bir kez daha denerim canım bakalım hiçbirşey anlamadım sayfadan bende fatsecretten devam ettimCanım peki nasıl hesap giriyorsun nereden tıklıyoruz ben orayı buluyorum ama yediklerimi giremiyorum
bende üye oldum şimdi :), kolay kolay sağ üst köşeye yazınca çıkıyo liste ordan + dan ekliyon, bulmuşun sende zati :)
fatsecreta göre bunun açıklamaları daha iyi geldi mesela ben sabah çatalın ucuyla bal yedim onu fatsecretta bulamayınca 30 gram yazmıştım ama diyet arkadaşımda 1 yemek kaşığına 18 gram demiş bende daha doğru veri girdim ben sanırım burdan da takip edeceğim teşekkürler H Heart of Gold
rica ederim. fat secretten takip ettim ama beğenmedim. tam istediğim yoktu. diyet arkadaşım daha doğru geldi bana. bir de yediğin şeyle ilgili her bilgiyi veriyor.
ANA SAYFA BU. ÖRN; BEZELYE YAZDIM BEN VE TIKLADIM.
Eki Görüntüle 1718657
5 FARKLI ŞEKİLDE LİSTE GELMİŞ. ETLİ BEZELYEYİ SEÇTİM + TUŞUNA BASARAK
Eki Görüntüle 1718659
SONRA MİKTAR ÇIKIYOR. 1 İ SEÇTİM. YANİ 1 PORSİYON Eki Görüntüle 1718661
SONRA MİKTARIN YANINDAKİ KUTUCUKTAN HANGİ GÜN YEDİĞİNİ SEÇEBİLİRSİN. VE KAYDET TUŞUNA BASARSIN
Eki Görüntüle 1718663
KAYDEDİNCE GÜNLÜK YEDİKLERİNİN EN ALTINA EKLENİR. YEDİKLERİN VE YAKTIKLARIN OLARAK
Eki Görüntüle 1718667
EN SONUNDA DA SAĞDAKİ PROFİLE TIKLARSIN
Eki Görüntüle 1718669
EKRANA BU ÇIKAR.
Eki Görüntüle 1718670
Yok yok seninkiyle daha güzel anladım çok sağol vallahi iyi oldu bu şekildeAYY sen bulmuşsun zaten :) neyse örnek oldu
bende üye oldum şimdi :), kolay kolay sağ üst köşeye yazınca çıkıyo liste ordan + dan ekliyon, bulmuşun sende zati :)
fatsecreta göre bunun açıklamaları daha iyi geldi mesela ben sabah çatalın ucuyla bal yedim onu fatsecretta bulamayınca 30 gram yazmıştım ama diyet arkadaşımda 1 yemek kaşığına 18 gram demiş bende daha doğru veri girdim ben sanırım burdan da takip edeceğim teşekkürler H Heart of Gold
Yok yok seninkiyle daha güzel anladım çok sağol vallahi iyi oldu bu şekilde
Evet bende sevdim çok açıklamalı
50 cok degil, bence fatsecrettan devam etFatsecretle diyet arkadaşım arasında bugünkiler de mesela 50 kalori oynadı neyse ikisini takip edelim bakalım
İniyor canım ama ücretli diye biliyorumdiyet arkadaşım telefona inmiyo demi sadece pc den takip ediliyo
50 cok degil, bence fatsecrettan devam et
nehirnil111 bugunu kapattım
Ben erken yemeği bırakıyorum
Toplam kcal 1280 yarın daha iyi olacak inşallah
Sabah kalkınca bir sütlü kahve içtim
Kahvaltı: 2,5 yumurta üzerine az kaşar attım,elma,muz,portakal
İkindi: 1 tabak şehriye corbası, yarım tabak et,yarım kase yoğurt
Akşama da bir sütlü kahve
2 lt su
Spor 1 saat dans, 150 ip atlamaca, 100 squat
diyet arkadaşım telefona inmiyo demi sadece pc den takip ediliyo
1 aydır şeker ve un hayatımda yokİkisinden de bakacağım canım en azından yakma olayını iyice kavrarım
Güzel yediklerin aslında ama akşam acıkmaz mısın bu şekilde canımSütlü nescafeyi çok mu seviyorsun keşke sade içebilsen daha iyi olur senin için şeker eklemiyorsan gene bir nebze de onun yerine meyve sebze falan yesen yada bir balık tavuk Dans zumba mı canım felaket bir şey dün 10 dakika yaptım tipim kaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?