♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şöyle yap
Bir tabağı bir porsiyon say ama tabak dolu olmayacak
2 kaşık üçte bir porsiyon filan olur heralde
İnternetten diyetkolikten yardım alabilirsin
Sonradan genelde benzer şeyler yediğim için kalori hesaplamak çok kolaylaşacak emin ol
Şöyle de yapabilirsin 2 kaşık pilav kaç gramdır diye internetten bakarsın, fatsecreta da ona göre gram girersin

Bir kez daha denerim canım bakalım hiçbirşey anlamadım sayfadan bende fatsecretten devam ettim Canım peki nasıl hesap giriyorsun nereden tıklıyoruz ben orayı buluyorum ama yediklerimi giremiyorum

bur sana şimdi yapıp fotoğraflayacağım

ANA SAYFA BU. ÖRN; BEZELYE YAZDIM BEN VE TIKLADIM.

5 FARKLI ŞEKİLDE LİSTE GELMİŞ. ETLİ BEZELYEYİ SEÇTİM + TUŞUNA BASARAK

SONRA MİKTAR ÇIKIYOR. 1 İ SEÇTİM. YANİ 1 PORSİYON

SONRA MİKTARIN YANINDAKİ KUTUCUKTAN HANGİ GÜN YEDİĞİNİ SEÇEBİLİRSİN. VE KAYDET TUŞUNA BASARSIN

KAYDEDİNCE GÜNLÜK YEDİKLERİNİN EN ALTINA EKLENİR. YEDİKLERİN VE YAKTIKLARIN OLARAK

EN SONUNDA DA SAĞDAKİ PROFİLE TIKLARSIN

EKRANA BU ÇIKAR.

Bir kez daha denerim canım bakalım hiçbirşey anlamadım sayfadan bende fatsecretten devam ettim Canım peki nasıl hesap giriyorsun nereden tıklıyoruz ben orayı buluyorum ama yediklerimi giremiyorum

bende üye oldum şimdi :), kolay kolay sağ üst köşeye yazınca çıkıyo liste ordan + dan ekliyon, bulmuşun sende zati :)

fatsecreta göre bunun açıklamaları daha iyi geldi mesela ben sabah çatalın ucuyla bal yedim onu fatsecretta bulamayınca 30 gram yazmıştım ama diyet arkadaşımda 1 yemek kaşığına 18 gram demiş bende daha doğru veri girdim ben sanırım burdan da takip edeceğim teşekkürler H Heart of Gold

rica ederim. fat secretten takip ettim ama beğenmedim. tam istediğim yoktu. diyet arkadaşım daha doğru geldi bana. bir de yediğin şeyle ilgili her bilgiyi veriyor.

AYY sen bulmuşsun zaten :) neyse örnek oldu
Yok yok seninkiyle daha güzel anladım çok sağol vallahi iyi oldu bu şekilde

Evet bende sevdim çok açıklamalı

nehirnil111 bugunu kapattım
Ben erken yemeği bırakıyorum
Toplam kcal 1280 yarın daha iyi olacak inşallah
Sabah kalkınca bir sütlü kahve içtim
Kahvaltı: 2,5 yumurta üzerine az kaşar attım,elma,muz,portakal
İkindi: 1 tabak şehriye corbası, yarım tabak et,yarım kase yoğurt
Akşama da bir sütlü kahve
2 lt su
Spor 1 saat dans, 150 ip atlamaca, 100 squat

50 cok degil, bence fatsecrettan devam et

İkisinden de bakacağım canım en azından yakma olayını iyice kavrarım

Güzel yediklerin aslında ama akşam acıkmaz mısın bu şekilde canımSütlü nescafeyi çok mu seviyorsun keşke sade içebilsen daha iyi olur senin için şeker eklemiyorsan gene bir nebze de onun yerine meyve sebze falan yesen yada bir balık tavuk Dans zumba mı canım felaket bir şey dün 10 dakika yaptım tipim kaydı

Ş
1 aydır şeker ve un hayatımda yok
Sütlü nescafe cok tok tutuyor
Hem de günde 2 bardak süt içmek sağlıklı diye tüketmeye çalışıyorum
Arada sade içiyorum ama onu hiç yazmıyırum kalorisi yok diye
Nescafeyi bazen kafeinli bazen kafeinsiz içiyorum
Sabah 6da kalktım, tok tutsun diye bardak sütlü kahve
Kahvaltıyı 10da yaptım
İkindi yemeği de 15civarı sanırım

Nehircim serbest dans ediyorum, shakira açıp kızımla oynuyoruz
Bugun atletim , tişörtün su gibiydi heryeri, okadar ter atınca harika hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…