- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ş
1 aydır şeker ve un hayatımda yok
Sütlü nescafe cok tok tutuyor
Hem de günde 2 bardak süt içmek sağlıklı diye tüketmeye çalışıyorum
Arada sade içiyorum ama onu hiç yazmıyırum kalorisi yok diye
Nescafeyi bazen kafeinli bazen kafeinsiz içiyorum
Sabah 6da kalktım, tok tutsun diye bardak sütlü kahve
Kahvaltıyı 10da yaptım
İkindi yemeği de 15civarı sanırım
Nehircim serbest dans ediyorum, shakira açıp kızımla oynuyoruz
Bugun atletim , tişörtün su gibiydi heryeri, okadar ter atınca harika hissettim
Evet süt tozu iyi değil, içinde glukoz şurubu var. En iyisi ya sade içmek ya da sütlüAnladım canım evet tok tutuyor biliyorum bende çok severim sütlü olarak ama bağımlılık yapıyorum bende içmiyorum artık özellik süttozlu olanıBu akşam tarçınlı süt içeyim bari aklıma gelmişken Saat 3 de yiyipte akşam acıkmamak çok güzel imkan varsa denenebilir gerçekten ben haftasonu dışında yapamam sanırım
Ne güzel terlemek zaten önemli olan canım
Bir şekilde dengeleyeceğiz artık canım iyi olacağız inanıyorum benEvet süt tozu iyi değil, içinde glukoz şurubu var. En iyisi ya sade içmek ya da sütlü
Hiç içmesek, sütü tarcınla içsek daha da iyi tabi
kızlar size bişey sorcam, benim fotoyu hatırlarsınız (inşallah) kollarıma çalışmam gerekiyordu, dambıl alıcamda şimdi internetten sipariş vercem kaç kg alayım bilemedim, 2-2,5-3 ne alsam ki @charmant ve Y YESIMBOZ cum siz daha iyi bilirsiniz ne öneriyosunuz bana
şimdi bide plates topu gördüm 20 cm mi 25 cm olsun
Akşamın az fazla ama sporun iyi tabisiHayırlı akşamlar kizlar
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Ara antep fıstığı
Aksam 1 dilim pizza biraz patates kizartmasi ve mezeler
Cay yanina 1 dilim kek
Sporum
1.5 saat yürüyüş
1 saat pilates
Arada gel canım bırakma burayınasılsınız kızlar hiç takip edemiyorum sizi iş yoğunluğundan
Selam kızlar
Kahvaltı
2 yumurta ve 2 dilim peynirler omlet
8 kırma zeytin
Ara
1 elma ve 2 yemek kaşığı yoğurt ilaveli bol tarçınlı salata
Öğle
1 yumurtayı çırptım ve bol kekik döktüm
1 dilim buğday ekmeğini iyice emdirdikten sonra yağsız tavada kızarttım yedim:)
Akşam
1 tabak bol yeşillikli kısır
2 kaşık yoğurt
Kızlar bugün sporu bayağı kaçırdım belli her yerim ağrıyor 3.5 saat spor yaptım
Yatana kadar ılık süt ve mandalin yiyebilirim
Yok nehircim bu hafta böyle hep 3 saat sporla devam edicem hedefim e ulaşmam lazım yeni yıla kadar...Akşama kv çağırdı köfte yapmış oraya gideceğiz neyse ki bu sefer proteinli bir şeyler yiyeceğim gibi
Ama ben aksam yemegini saat 2 de yedim bebis bugunluk mazur gör beni olur muuuuAkşamın az fazla ama sporun iyi tabisi
Arada gel canım bırakma burayı
Maşallah canım çok spor yapmışsın kendini zorlama ama fazlası da zarar aslında günlük tempolu 1 saat sporu öneriyorlar diye biliyorum vücudun kas yakmasın dikkat et
canım akşam yemeğin 2 çook erken değil mi?Ama ben aksam yemegini saat 2 de yedim bebis bugunluk mazur gör beni olur muuuu
Erken canım kesinlikle ama ben ayarlayamıyorum bir türlü okuldan çıkıp eve gelene kadar saat 2 oluyor o vakitte çok acıktığım için atıştırayım akşama yerim olayını yapamıyorum ben baya baya tam yiyorum e bi daha acıkıncaya da saat 8 oluyor o vakitten sonra da bi şey yemiyorum ama ça yanında akşamları muhakkak bi şeyler yiyorum ya bi kase çerez ya patlamış mısır ya da hafif bi tatlıcanım akşam yemeğin 2 çook erken değil mi?
Benim de 3te:))))canım akşam yemeğin 2 çook erken değil mi?
Anladım canım bende erken yerim 16 30 yada 17 gibi mesela o saatte yememe rağmen kurt gibi açım , hemen uyusam bari :)Erken canım kesinlikle ama ben ayarlayamıyorum bir türlü okuldan çıkıp eve gelene kadar saat 2 oluyor o vakitte çok acıktığım için atıştırayım akşama yerim olayını yapamıyorum ben baya baya tam yiyorum e bi daha acıkıncaya da saat 8 oluyor o vakitten sonra da bi şey yemiyorum ama ça yanında akşamları muhakkak bi şeyler yiyorum ya bi kase çerez ya patlamış mısır ya da hafif bi tatlı
Çok iyi cnmpzt 54.3
salı 53.2
çar 53.0
ben geldim huhu :) menümle karsinizdayim
saat 7:30
1 bardak sicak tarcinli süt
kahvalti 10:30 (arkadasa davetliydim :) uzun uzun kahvalti ettik, 10:30 baslangici)
3 yk memen,
1 dl hellim peyniri
2 lokma ezine
azicik tel peynir
2 ceri domates
1 salatalik
1 tatli kasigi bal tereyagi karisimi :)
3 kuru kayisi
1 kuru incir
2.5 dl tam bugday ekmek
saat 13:00
1 fincan sütlü filtre kahve (kendimiz yaptik sekersiz)
1 minik ekler (tek lokmalik olandan :) )
saat 14
sekersiz türk kahvesi
3 minicik badem sekeri (dogal olanlardan :) )
aksam 18:10
1 tabak balkabagi yemegi
150 gr sarimsakli yogurt
misafirlikte olmama ragmen günü iyi kapattim bence ama bilemedim, aksam yemegini evde yedim tabi :)
spor olarak, 50 mekik, 50 squat, 40 diz cekmeli mekik ve 200 ip atlama düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?