♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın Kızlar;

nehirnil111 p.tesi kalori : 1132
salı kalori: 1211

bugünkü menüm; aç karnına 2 kuru kayısı, 2 yumurtalı omlet ( 1 tk tereyağ, maydanoz ve 50 gr keçi peynirinden yaptım)
4 zeytin yedim.

ara: 1 mandalina
öğlen; 8 yk tavuklu bezelye, 1 kase yoğurt ( 100 gr) herşeyi tartıp koydum
ara; 3 ceviz, bitki çayı ya da türk kahvesi
akşam; nohut yemeği ve salata

Yok nehircim bu hafta böyle hep 3 saat sporla devam edicem hedefim e ulaşmam lazım yeni yıla kadar...
Anladım canım tabi istediğin gibi inşallah isteğimize ulaşacağız
Ama ben aksam yemegini saat 2 de yedim bebis bugunluk mazur gör beni olur muuuu
Tamam kuzum oturacak elbet birşeyler bir kaç güne

Harikasın canım sağlıklı bir menü Not ettim kalorini

yok canım bırakmam sizi. iki hafta işler aşırı yoğun yıl sonu olduğu içinyoğunluk bitsin burdayım inşallah

Sabah; 07:42 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + yarım kupa limonlu ılık su
Ara; 08:45 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuklu şehriyeli çorba + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + yarım kase turşu (2-3 ufak salatalık turşusuna anca denk gelir)

Ara; 14:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:30 - 2 elde sıkılma orta boy köfte + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 22:00 - 1 dilim ananas

Spor; 1 saat yürüyüş (7.360 adım attığım görünüyor)

Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu salata yedim anca

charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney

Kızlar kalorim 627 kalori çok az oldu ama yukarıda anlattığım gibi oldu eve gittiğimde bastırsın diye anca ananas yiyebildim o kokudan sonra canım bir şey istemedi acep her akşam böyle bir koku duysam mı ne

C CallanPinckney @ozenti begum75 zambak86 sizde durumlar nedir kitaranın kalorisini aldım

Ahahaha arkadaslarinin hic sansi yok bugun bu durumda beni bile gectin 711 benim

yok canım bırakmam sizi. iki hafta işler aşırı yoğun yıl sonu olduğu içinyoğunluk bitsin burdayım inşallah
Bende bırakmam burayı hedefime ulaşsam bile bir gün inşallah
Ahahaha arkadaslarinin hic sansi yok bugun bu durumda beni bile gectin 711 benim

Eve gittiğimde canım bir şey istemiyordu biliyor musun nasıl oldu anlamadım koku tuttu galiba Yarışma için kasmadım kendimi ama öyle denk geldi

ben özellikle bir şey yapmıyorum. yeter ki akşam yemeyeyim bir de abur cubur. zaten rutin yapamadığım için böyle. gerçi 2 gündür tartıda oynama yok.

ben özellikle bir şey yapmıyorum. yeter ki akşam yemeyeyim bir de abur cubur. zaten rutin yapamadığım için böyle. gerçi 2 gündür tartıda oynama yok.
Spor yapıyor musun canım belki harekete geçirir bir de vücudun bu şekilde yemeye alıştıysa şaşırtman gerek onu

Spor yapıyor musun canım belki harekete geçirir bir de vücudun bu şekilde yemeye alıştıysa şaşırtman gerek onu

1 saat yürüyüş yapıyorum. 2 gündür düzenli. bundan sonra da yürüyeceğim. ekstra birşey yapmıyorum
nasıl şaşırtıcam?

Cnm sabit kalması iyi bir şey, kilo inatlaşıyor, sonradan birden düşecek demek yeterki kilo almayalım, diytimize devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…