- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canım bazı zamanlar cok kişi geliyor, bazı zamanlar azalıyorKimse yok zaten uc bes kisi takiliyoruz burda oylama dedin kac kisi oyladi acaba sonuc ne oldu? Ben isleriniz var diye sormuyorum. Ama kimse gelmiyor buralara..sbeden
herkes beni unutmuş bende ondan yayinlamiyorum
Canım bazı zamanlar cok kişi geliyor, bazı zamanlar azalıyor
Ben bu baslıkta bayadır olduğum için,artık öğrendim :)))))
Beguuuuummmm balik yapcam aksama gel beraber yiyek
Canım sen de kalori yarısına katıl, nehirnil ile rekabet cok zor :)))))))))Ahahaha arkadaslarinin hic sansi yok bugun bu durumdabeni bile gectin 711 benim
Afiyet olsun yesimcim ohhhHeyooo 2 miss gibi yumurta,1 dilim ekmek ve yesil cayla merhabaa :)
Canım ben dün yazmıştım 1250 idi sanırımSabah; 07:42 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + yarım kupa limonlu ılık su
Ara; 08:45 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuklu şehriyeli çorba + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + yarım kase turşu (2-3 ufak salatalık turşusuna anca denk gelir)
Ara; 14:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:30 - 2 elde sıkılma orta boy köfte + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 22:00 - 1 dilim ananas
Spor; 1 saat yürüyüş (7.360 adım attığım görünüyor)
Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu salata yedim anca
charmant @THEY- @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney
Kızlar kalorim 627 kaloriçok az oldu ama yukarıda anlattığım gibi oldu eve gittiğimde bastırsın diye anca ananas yiyebildim o kokudan sonra canım bir şey istemedi acep her akşam böyle bir koku duysam mı ne
C CallanPinckney @ozentibegum75 @zambak86 sizde durumlar nedir kitaranın kalorisini aldım
Yok ben belirttim onu katilirsam olmaz ben 100 kaloriye bile dusurebilirim zaten 2 kilom kaldi adil bir yaris olsun sizin icinCanım sen de kalori yarısına katıl, nehirnil ile rekabet cok zor :)))))))))
627 kcallSabah; 07:42 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + yarım kupa limonlu ılık su
Ara; 08:45 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuklu şehriyeli çorba + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + yarım kase turşu (2-3 ufak salatalık turşusuna anca denk gelir)
Ara; 14:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:30 - 2 elde sıkılma orta boy köfte + 1 kase yeşil salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 22:00 - 1 dilim ananas
Spor; 1 saat yürüyüş (7.360 adım attığım görünüyor)
Kv patates kızartması pilav ve köfte yapmıştı diğerlerini zaten yiyemiyorum köftede 2 tane anca yiyebildim ya koyun etiydi ya da bozulmuş kıymaydı kokusu tuttu salata yedim anca
charmant @THEY- @DisiAnka @deniz3344 C CallanPinckney
Kızlar kalorim 627 kaloriçok az oldu ama yukarıda anlattığım gibi oldu eve gittiğimde bastırsın diye anca ananas yiyebildim o kokudan sonra canım bir şey istemedi acep her akşam böyle bir koku duysam mı ne
C CallanPinckney @ozentibegum75 @zambak86 sizde durumlar nedir kitaranın kalorisini aldım
Beguuuuummmm balik yapcam aksama gel beraber yiyek
1000 in altinda tutun hepiniz mutlaka verirsiniz627 kcall
Vayvay iddilıyızYok ben belirttim onu katilirsam olmaz ben 100 kaloriye bile dusurebilirim zaten 2 kilom kaldi adil bir yaris olsun sizin icin
Baaaakkk sonra pisman olmak filan yok amaVayvay iddilıyız
Ama dünün birincisi bile olamadın :))))
Hadi katıl ya
Hadi pişman et beni :)))))Baaaakkk sonra pisman olmak filan yok ama
Bence ekstradan spor yapabilirsin canım 1 saat koşu mu yapıyorsun mesela yürüyüş çok terletmez gibi leslie pilates zumba olabilir1 saat yürüyüş yapıyorum. 2 gündür düzenli. bundan sonra da yürüyeceğim. ekstra birşey yapmıyorum
nasıl şaşırtıcam?
Kimse yok zaten uc bes kisi takiliyoruz burda oylama dedin kac kisi oyladi acaba sonuc ne oldu? Ben isleriniz var diye sormuyorum. Ama kimse gelmiyor buralara..sbeden
Bir sakinlik var evet
Ekledim canım kalorini aslında diğer arkadaşlar gelip bildirmiyor hep yarım kalıyor bildirimler olmadı kendi içimizde 1.ciyi belirleyeceğiz artık diğerleri gelmezse
Bende geliyim miBeguuuuummmm balik yapcam aksama gel beraber yiyek
Canım sen de kalori yarısına katıl, nehirnil ile rekabet cok zor :)))))))))
Yerim seniCanım ben dün yazmıştım 1250 idi sanırım
Yok ben belirttim onu katilirsam olmaz ben 100 kaloriye bile dusurebilirim zaten 2 kilom kaldi adil bir yaris olsun sizin icin
Himmm sanki gaza getirme cabalari filan mi bunlar kiHadi pişman et beni :)))))
627 kcall
Ehehehe gel tabii kii beraber yeriz paluklariBence ekstradan spor yapabilirsin canım 1 saat koşu mu yapıyorsun mesela yürüyüş çok terletmez gibi leslie pilates zumba olabilir
Bir sakinlik var evetMaşallah ne sağlıklı canım
Ekledim canım kalorini aslında diğer arkadaşlar gelip bildirmiyor hep yarım kalıyor bildirimler olmadı kendi içimizde 1.ciyi belirleyeceğiz artık diğerleri gelmezse
Bende geliyim mi
Yerim seniYazmıştım evet canım ya senin kalorini vallahi diğer arkadaşlar gelmezse ben pazartesiyi ve salıyı olanı kadarıyla açıklayacağım yarın devam
Adil arkadaşım benim sen ölüm diyetine girersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?