♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kimse yok zaten uc bes kisi takiliyoruz burda oylama dedin kac kisi oyladi acaba sonuc ne oldu? Ben isleriniz var diye sormuyorum. Ama kimse gelmiyor buralara.. sbeden
Canım bazı zamanlar cok kişi geliyor, bazı zamanlar azalıyor
Ben bu baslıkta bayadır olduğum için,artık öğrendim :)))))

Canım ben dün yazmıştım 1250 idi sanırım

627 kcall

1 saat yürüyüş yapıyorum. 2 gündür düzenli. bundan sonra da yürüyeceğim. ekstra birşey yapmıyorum
nasıl şaşırtıcam?
Bence ekstradan spor yapabilirsin canım 1 saat koşu mu yapıyorsun mesela yürüyüş çok terletmez gibi leslie pilates zumba olabilir
Kimse yok zaten uc bes kisi takiliyoruz burda oylama dedin kac kisi oyladi acaba sonuc ne oldu? Ben isleriniz var diye sormuyorum. Ama kimse gelmiyor buralara.. sbeden

Bir sakinlik var evet Maşallah ne sağlıklı canım
nehirnil111 dünkü kalorim '''1302 kalori''
Ekledim canım kalorini aslında diğer arkadaşlar gelip bildirmiyor hep yarım kalıyor bildirimler olmadı kendi içimizde 1.ciyi belirleyeceğiz artık diğerleri gelmezse
Beguuuuummmm balik yapcam aksama gel beraber yiyek
Bende geliyim mi
Canım sen de kalori yarısına katıl, nehirnil ile rekabet cok zor :)))))))))

Canım ben dün yazmıştım 1250 idi sanırım
Yerim seni Yazmıştım evet canım ya senin kalorini vallahi diğer arkadaşlar gelmezse ben pazartesiyi ve salıyı olanı kadarıyla açıklayacağım yarın devam
Yok ben belirttim onu katilirsam olmaz ben 100 kaloriye bile dusurebilirim zaten 2 kilom kaldi adil bir yaris olsun sizin icin

Adil arkadaşım benim sen ölüm diyetine girersin bence

Ehehehe gel tabii kii beraber yeriz paluklari evet olum diyeti olur valla ahahah ama bugun olmaz kahvaltimi yaptim bugun ölmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…