♥haftalık kilo verme yarışması♥

vay sabahla öğlen yemeğini hesapladım zaten oldu 685 kalori, öğleni saat 12 de yiyiyorum. 315 kalori daha alıp bunla gece 11 e kadar duramam ki
hepsini yapacaksin merak etme ayarlicaz sana uygun menulee sonra kendin ogreneceksin. Once aclik cekiyorsun sonra alisiyor vucut merak etme sadece sabir

Uff hemen hemenfırında mı yapacaksın kuzuben ki balık sevmeyen insandım ne ara bu kadar sevdim eşime diyorum ki bilmesem hamile sanıcam kendimi balık çekiyor canım
izgara tavada kizartiyorum bu aralar firinda yapiyordum gina geldi temizlemekten onu :) izgara dokum tavalar var bilirsin onda yagsiz yapiyorum iste :)

Canım pes etme lütfen bu işi başaracağız ne vazgeçmesi atması sakın Bugün yediklerine bakalım nereden neyi çıkarabiliriz onu ölçeriz

sabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 2 ceviz, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal
öğlen : 1 dilim ekmek, ıspanak, yoğurt (daha yemedim tabi 12 de yiycem)
arada :1 portakal yemeyi düşünüyorum
2.ara : yine bir meyva yerim
akşam : mercimek çorba, pırasa yemeği, yoğurtlu patlıcan salatası, belki duruma göre 1 dilim ekmek yerim

kızlar 2 ara öğün çok demeyin öğlen yemeğini 12 de akşamıda ancak 7-7,30 da yiyiyorum

öğleden sonra işyerinde sarfettiğim efor artıyor hatta bazı zaman yemekten sonra bi ayakta kalıyorum 4 saat oturamıyorum, eve gidince illaki ortalık topla sabahki bulaşıklar, yemek yap ekstra işler derken enerjim kalmıyo yemeğe oturana kadar elim ayağım titriyo, hatta bugün ıspanak var bana enerji vermez.

bide akşamları spor yapmaya çalışıyorum saat 9 dan sonra daha napim

döküm tavadan memnumusun bende bi ara baktım 80-90 tl fiyatları duyunca almayı erteledim, çevremde kullanan da yok satıcılar pek bi tavsiye ediyo doğal olarak, nasıl sence

Sabah kahvaltini daha saglam yap ve ne yazik ki ogle ve aksam ekmeklerini kes gunde sadece 1 meyve ye baska bisey bulalim ara ogunune

Sabah kahvaltini daha saglam yap ve ne yazik ki ogle ve aksam ekmeklerini kes gunde sadece 1 meyve ye baska bisey bulalim ara ogunune
canım onları yemezsem ayakta duramam şuanda bile şekerim düşmeye başladı hafif titreme halsizlik var, sabahın 7 sinden akşam 11 e kadar genel olarak hep ayaktayım, napcam ben ya olmuyo işte böyle bu yemeklere bile aç kalıyorum ben bide yemezsem yapamam

ara öğün leblebi almışım bi ara tekrar ondan alıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…