- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
:)))))Kayınvalide sağolsunHiç böyle dua edeceğim aklıma gelmezdi
Evettt:))))Himmm sanki gaza getirme cabalari filan mi bunlar ki
Hangi cins palukEhehehe gel tabii kii beraber yeriz paluklarievet olum diyeti olur valla ahahah ama bugun olmaz kahvaltimi yaptim bugun ölmem
Evettt:))))
yürüyüşe başlaman şaşırması için yeterli bence düzenli devam eder ve yeme içmenide istediğin gibi yaparsan kilo vermeye başlarsın1 saat yürüyüş yapıyorum. 2 gündür düzenli. bundan sonra da yürüyeceğim. ekstra birşey yapmıyorum
nasıl şaşırtıcam?
Cupra yapicam kos kiizz cikista gel bizeHangi cins palukEvet bugünden katıl o zaman seni gördükçe aç kalacağımı hissediyorum
vay sabahla öğlen yemeğini hesapladım zaten oldu 685 kalori, öğleni saat 12 de yiyiyorum. 315 kalori daha alıp bunla gece 11 e kadar duramam ki1000 in altinda tutun hepiniz mutlaka verirsiniz
Uff hemen hemenCupra yapicam kos kiizz cikista gel bize
Porsiyonları o zaman küçülteceksin kuzumvay sabahla öğlen yemeğini hesapladım zaten oldu 685 kalori, öğleni saat 12 de yiyiyorum. 315 kalori daha alıp bunla gece 11 e kadar duramam ki
Porsiyonları o zaman küçülteceksin kuzum
Canım pes etme lütfen bu işi başaracağız ne vazgeçmesi atması sakın
atın beni ya atın pıktum artık, hem istediğim gibi yiyemiyorum hemde yerimde sayıyorum
Ne olsun kuzum maşallah sana yazayım mı kalori hesaplamayaToplam kalori miktari= 944
Sabah
6 yesil kirma zeytin
20 gr peynir
Domates
2 dilim ekmek
Cay
Oglen
200 gr haslanmis gogus
Ara
2 fincan yesil cay
Aksam
250 gr cipura
hepsini yapacaksin merak etme ayarlicaz sana uygun menulee sonra kendin ogreneceksin. Once aclik cekiyorsun sonra alisiyor vucut merak etme sadece sabirvay sabahla öğlen yemeğini hesapladım zaten oldu 685 kalori, öğleni saat 12 de yiyiyorum. 315 kalori daha alıp bunla gece 11 e kadar duramam ki
izgara tavada kizartiyorum bu aralar firinda yapiyordum gina geldi temizlemekten onu :) izgara dokum tavalar var bilirsin onda yagsiz yapiyorum iste :)Uff hemen hemenfırında mı yapacaksın kuzu ben ki balık sevmeyen insandım ne ara bu kadar sevdim eşime diyorum ki bilmesem hamile sanıcam kendimi balık çekiyor canım
Canım pes etme lütfen bu işi başaracağız ne vazgeçmesi atması sakınBugün yediklerine bakalım nereden neyi çıkarabiliriz onu ölçeriz
Yaz hadi madem C CallanPinckney de cok istedi gelmemiNe olsun kuzum maşallah sana yazayım mı kalori hesaplamaya
hepsini yapacaksin merak etme ayarlicaz sana uygun menulee sonra kendin ogreneceksin. Once aclik cekiyorsun sonra alisiyor vucut merak etme sadece sabir
izgara tavada kizartiyorum bu aralar firinda yapiyordum gina geldi temizlemekten onu :) izgara dokum tavalar var bilirsin onda yagsiz yapiyorum iste :)
Sabah kahvaltini daha saglam yap ve ne yazik ki ogle ve aksam ekmeklerini kes gunde sadece 1 meyve ye baska bisey bulalim ara ogununesabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 2 ceviz, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal
öğlen : 1 dilim ekmek, ıspanak, yoğurt (daha yemedim tabi 12 de yiycem)
arada :1 portakal yemeyi düşünüyorum
2.ara : yine bir meyva yerim
akşam : mercimek çorba, pırasa yemeği, yoğurtlu patlıcan salatası, belki duruma göre 1 dilim ekmek yerim
kızlar 2 ara öğün çok demeyin öğlen yemeğini 12 de akşamıda ancak 7-7,30 da yiyiyorum
öğleden sonra işyerinde sarfettiğim efor artıyor hatta bazı zaman yemekten sonra bi ayakta kalıyorum 4 saat oturamıyorum, eve gidince illaki ortalık topla sabahki bulaşıklar, yemek yap ekstra işler derken enerjim kalmıyo yemeğe oturana kadar elim ayağım titriyo, hatta bugün ıspanak var bana enerji vermez.
bide akşamları spor yapmaya çalışıyorum saat 9 dan sonra daha napim
canım onları yemezsem ayakta duramam şuanda bile şekerim düşmeye başladı hafif titreme halsizlik var, sabahın 7 sinden akşam 11 e kadar genel olarak hep ayaktayım, napcam ben ya olmuyo işte böyle bu yemeklere bile aç kalıyorum ben bide yemezsem yapamamSabah kahvaltini daha saglam yap ve ne yazik ki ogle ve aksam ekmeklerini kes gunde sadece 1 meyve ye baska bisey bulalim ara ogunune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?