♥haftalık kilo verme yarışması♥

izgara tavada kizartiyorum bu aralar firinda yapiyordum gina geldi temizlemekten onu :) izgara dokum tavalar var bilirsin onda yagsiz yapiyorum iste :)

Daha güzel vallahi has balığın kendisi mis gibi ızgara Ben büyük balık aldıracağım eşime bu hafta cupra mı aldırsam en lezzetlisi o mu hiç balık işinden anlamam önceden yemediğimden

Aslında gün içinde hareketlisin bir nevi spor gibi ama aralardan birinde meyve yeme yerine leblebi ya da sade nescafe iç derim canım bir de her menün de ekmek olmasın bence sabah kahvaltı da öğlen yemekte yediysen tamam da akşam yemene gerek yok patlıcan salatasını yemesen akşam çorba ve pırasayla yapamaz mısın sence sanki yeterli olabilir yanına yoğurt yesen meselaIspanak enerji verir ayrıca kendini koşullandırmadan dene bir derim2 dilim peynir yerine sabah kahvaltıda 1 dilim yiyebilirsin ayrıca domates salatalık tüketebilirsin haşlanmış yumurtada olabilir daha tok tutar ben kahvaltı yapmıyorum tost dışında ama yapsam böyle yapardım
Yaz hadi madem C CallanPinckney de cok istedi gelmemi ama bugunu degistirmem bugun boyle olsun yarina allah kerim

Yazdım gitti hatta dünü de yazdım @ozenti ve zambak86 arkadaşımızı bekliyorum dünün 1.cisini açıklayacağım olmazsa akşama açıklarım biz bize ne yapalım

Ekmek yeme sabah harici. Sabah kahvaltinda az yumurta ye sabahlari dogru duzgun ye. Ekmegi bosa yiyorsun. Tarcinli sut ic arada yesilcay ic tarcin kabuklu bunlar kan sekerini duzenler. En fazla uc gun sonra duzelecek. O leblebiyi de hor gormeyin cok iyi bir atistirmalik ve tok tutar cok kotu olursan ucu bir arada ic istahi kesip tok tutar. Ama arada

nescafeyi sütsüz içemem aslında ara öğüne süt getireyim ben, bide leblebi alayım,
yumurtayı yiyiyorum gün aşırı yapıyorum ama hergün değil, domates salatalığıda mevsimi geçti diye almıyorum artık, patlıcan salatası çok kalorili değil kız içinde yağ falan yok çok az çekilmiş ceviz eklemiştim (1 kilo patlıcana 1 yemek kaşığı kadar)
ben ara öğünleri biraz daha düzenliyim böyle olmıcak

Birde kaloriden cok yediklerinin karbonhidrat degerine bak gunluk 50 nin altinda tutarsan kilo verirsin. Bu da et balik peynirde neredeyse 0 dir.

kızlar charmant nehirnil111 çok sağolun bunları dikkate alıp beslenmemde revizyona gidicem, bu arada 3 ü bir arada yı hayatta içemiyorum çok aşırı tatlı geliyo midemi bulandırıyo, tarçınlı sütü deniycem ama toz tarçın mı döküyoruz nasıl oluyo

Aksama sakın ekmek yeme
Her şeyin bir sırrı vardır
Diyetin sırlarından biri de aksamı hafif atlatmak

Canım bazı zamanlar cok kişi geliyor, bazı zamanlar azalıyor
Ben bu baslıkta bayadır olduğum için,artık öğrendim :)))))
dönem dönem değişir. ben 3 haftadır pasiftim mesela. okuyordum ama katılamıyordum. şu an müsaitim bakıyorum. herkesin iş durumuna göre değişiyor.

Buyuk balik cipura yada levrek kuzum en guzeli onlar ohh miisss valla afiyet olsun size de

Kızlar kilo veremeyen bir yerde hata yapıyordur
İnsulin direnci olan, şeker hastası, hipotiroidili, polikistik overli bir çok kadın bile verebiliyorsa, herkes verebilir
Kendimize karsı dürüst olalım, diyet yapıyorum ama zayıflayamıyorum diye düşünmek ten cok, hatayı bulup onu düzeltmeliyiz

Tarçınlı süt çok iyi canım kesinlikle yapabilirsin diyette zaten doktorlarda öneriyorlar gün içerisinde iç derim meyve yerine tok tutar leblebi de iş görür ben bir aktar bulup alamadım yoksa yaş kayısıyla alacaktım onuda

Patlıcanı kızartmıyor musun canım o da kalori ondan bundan kısarak azaltacağız işte

Birde kaloriden cok yediklerinin karbonhidrat degerine bak gunluk 50 nin altinda tutarsan kilo verirsin. Bu da et balik peynirde neredeyse 0 dir.
Bende o işte sıkıntı ekmek yemesem de vücut alıyor karbonhidratı 50 nin altında düştüğümde göbek atıyorum o derece dün 74 mesela o kadar az yedim
Tarçınlı süt canım birebir o zaman sana toz tarçın döküp iç Bulduysan çubuk tarçında koy ne olacak
Buyuk balik cipura yada levrek kuzum en guzeli onlar ohh miisss valla afiyet olsun size de

Levrekte duymuştum evet o zaman bunları deneyelim bir canım 2 kişi olduğumuzdan 1er tane alsak bize yeter diyoruz 2 tane mi olsa yoksa

Ben pcos hastasıyım kilo veriliyor bu bir gerçek aynen canım sadece belki biraz daha yavaş verilir ama verilir muhakkak benim gibi işte ve kilo verdikçe hastalık daha da az etki gösteriyor vücuda düzeliyor ben 4 kiloyu verip gittim işte şimdi bir tarafında görünmedi kilo vermenin etkisi dedi bende devam dedim 1 kilonun bile bu hastalıklara karşı savaşı var

vay sabahla öğlen yemeğini hesapladım zaten oldu 685 kalori, öğleni saat 12 de yiyiyorum. 315 kalori daha alıp bunla gece 11 e kadar duramam ki

ben de hesapladım. kahvaltım + ara öğün + ve öğle yemeğim şu an için 823 kalori. senden daha fazla.

Kızlar ben sabah kahvaltı yapmaya karar verdim kaşarlı tostun karbonhidratı fazla onun yerine 1 dilim ekmek az peynir zeytin domates ya da bir haşlanmış yumurta bana daha iyi gelecek o tostu yaparkende zaman kaybediyorum nasılsa onun yerine ocağa 1 yumurtayı koyabilirim yani Bu sabah tostumun yanında zeytin yedim daha çok ihtiyacım varmış gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…