- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
maşallah diyorum sanabir buçuk hafta oncede 3 saat 45 dk sürdü çarşı yürüyerek git gel mağaza dolaş 2 tane çokça zaman aliyo. bide bebk arabasi oyaliyor çok yoruluyorum bende yarin carsiya gitmeyecem ama baska tarafa yürürüm yurursem. su icmeyi unuttum kaslarıma kram girdi.yap canim yap leslie bende yapardim ama net sinirli ilerde bakarım. azmine hayranim senin kilona insem ben koyverirdm :)
Sana cok hak veriyorum melekimsi kadin dediğin azcik hatli olacak ne o oyle tahta gibi di mihem yiyip hem kilo almayanların da çok düz oluyor be anacım vücutları. sevmiyom öyle de ben. hatlı olsun kadın azcıkbir de onlar kilo almıyor almıyor ama aldı mı var ya çok dengesiz ve biçimsiz alıyorlar. ben gene de halimden memnunum :)
aynen öle çok faydalı oldu bana şimdilikhaftaya ben de günlük tartılcam sizin gibi yaaa. hem kaçamaklardan korur hem de artıda çıkarsam hemen müdahale etme şansım olur :)
tebrik ederim canım kendini güzel tutmuşsun :)Merhaba kizlar hayirli geceler sizler gibi aktif olmayi isterdim şimdilik mümkün degil
neyse dun oglen kacirmistim
bugun ki menum
sabah 2 yumurta
3 cherry domates
2 minik kup peynir
salatalik kırmızı biber cay
ara 1 kupa nescafe 2 kuru kayisi ezmesi
oglen 1 kofte
1 tabak tam bugday ev yapimi makarna 5 kasik salata
ara 1 kupa sutlu kahve
1dilim karpuz
aksam 1kase yogurt çorba
5minik kofte firinda patates ince dilim yaklasik 10 dilim
bir lokmacik ekmek
aksam misafirlikteydik
1 lokma bile yemedim kendime hayretteyim ben artik aksamlari yemiyorum dedim saygi duydular
onceden olsa aman bilmesinler dalga gecmesinler der yerdim
ama artikyok gaza geldim ilk hafta grup birinciligi bana cok iyi geldi
simdi sirkeli suyumu ictim yatiyorum
hepinize saglikli ve huzurlu bir gun diliyorum
hayirli geceler
evet ben de bu hafta hergün tartılıyorum kaçamakları kestim resmen bende etkili oluyor hergün tartılmak.haftaya ben de günlük tartılcam sizin gibi yaaa. hem kaçamaklardan korur hem de artıda çıkarsam hemen müdahale etme şansım olur :)
İlk defa diyetim istikrarlı ilerliyor. Hergün tartılmamın sayesinde olduğunu düşünüyorum bende ve tabi sizinde hakkınızı yemeyim :))haftaya ben de günlük tartılcam sizin gibi yaaa. hem kaçamaklardan korur hem de artıda çıkarsam hemen müdahale etme şansım olur :)
Sabahta kocacığım sağolsun bana "afferin kız iyi veriyorsun bu sefer" dedi3 saat 10 dakika yürüdüm. dun gecede yürüyüş yapmıştık. dün eşim bana toparlak diye takilirken tabi hep kiziyorum. Bugün dönüşte yanina ugradim eve geldm aradi hos olmuşsun veriyorsun ilerleme var belli oluyor filan olacak zayiflayacaksin dedi mutlu oldum. bir tanede tunik aldim geldim :))) simdide bolca su içiyorum bu arada kahvaltiyla duruyrm . az makarna mi yeseem
Günaydın Herkese:)
bugün koşuşturmalı bir gün olacak o yüzden menümü sabahtan belirledim.
2 haşlanmış yumurta ( 1 tk zeytinyağı ve baharat ekledim)
1 domates, 1 salatalık, yeşillik
5 zeytin, 1,5 kk süzme peynir ve çay
Ara: 2 ceviz getirdim.
Öğlen; zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt ( öğlen evde yiyecem)
Ara: çilek ( dışarda olacağım için kabıma koyup yanıma alacam)
Akşam; ton balıklı salata ve şalgam suyu
bugün kü menüm böyle.
a101 e tartı geliyo bugün kuzumGunaaaaaudin kizlaaaar
4 haziran
tarti yok tartilamadim
dun cik yogun bir gundu uyanamadim
saglilli beslendigimde soylenemez neyse
Sabah menum
1 minik kase nesfit
hayirli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?