♥haftalık kilo verme yarışması♥

maşallah diyorum sana Rabbim enerjini eksik etmesin .
3 mil indirdim bakalım şimdilik. ilerde belki başka millere hareketlere de geçerim.
teşekkür ederim canım aynaya bakıyorum koyverceğim zaman :)
veeeee sen de 50 li kiloları göreceksin eminimyalnız o zaman da kocan kıskanmasın çıtır oldun diye

Sana cok hak veriyorum melekimsi kadin dediğin azcik hatli olacak ne o oyle tahta gibi di mi

Merhaba kizlar hayirli geceler sizler gibi aktif olmayi isterdim şimdilik mümkün degil
neyse dun oglen kacirmistim
bugun ki menum
sabah 2 yumurta
3 cherry domates
2 minik kup peynir
salatalik kırmızı biber cay
ara 1 kupa nescafe 2 kuru kayisi ezmesi
oglen 1 kofte
1 tabak tam bugday ev yapimi makarna 5 kasik salata
ara 1 kupa sutlu kahve
1dilim karpuz
aksam 1kase yogurt çorba
5minik kofte firinda patates ince dilim yaklasik 10 dilim
bir lokmacik ekmek
aksam misafirlikteydik
1 lokma bile yemedim kendime hayretteyim ben artik aksamlari yemiyorum dedim saygi duydular
onceden olsa aman bilmesinler dalga gecmesinler der yerdim
ama artikyok gaza geldim ilk hafta grup birinciligi bana cok iyi geldi
simdi sirkeli suyumu ictim yatiyorum
hepinize saglikli ve huzurlu bir gun diliyorum
hayirli geceler

tebrik ederim canım kendini güzel tutmuşsun :)

Günaydın çıtır olacak hatunlar:)) Güne çok güzel başladım şükür 60 lara geçebildim.Çok zaman olmuştu görmeyeli, ucundanda olsa görmek beni pek sevindirik yaptı
Dün akşam pilav ve patates vardı ben yine yumurtaya talim ettim. İyi ki varmış yumurta :))

haftaya ben de günlük tartılcam sizin gibi yaaa. hem kaçamaklardan korur hem de artıda çıkarsam hemen müdahale etme şansım olur :)
İlk defa diyetim istikrarlı ilerliyor. Hergün tartılmamın sayesinde olduğunu düşünüyorum bende ve tabi sizinde hakkınızı yemeyim :))

Sabahta kocacığım sağolsun bana "afferin kız iyi veriyorsun bu sefer" dediNasıl mutlu oldum anlatamam, duymak isteğim şeyi yavaştan da olsa duymaya başlamak güzel, moral oluyo

Günaydın Kızlar;

dün kü menümü harfiyen uyguladım. şunu fark ettim; sabahtan yiyeceklerimi belirleyince listenin dışına çıkmıyorum. spor yapamadm ama çok koşuşturmacalı geçti baya yoruldum.

sabah yürüyüşe gidemedim. bu aralar hep yorgun oluyorum. genelde 1-2 gün arayla yürüyüş yapıyorum.

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta( baharat ve 1 tk zeytinyağı), 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 1 kk süzme peynir, 5 zeytin ve çay

Ara: 2 ceviz
Öğlen; yoğurt ve zeytinyağlı fasulye
Ara; Çilek
Akşam; düşünmedim yemeğim yok duruma göre bakacam

Günaydın arkadaşlaaar
Akşam uykudan geberiyorum sabah da uyanınca tekrar uyuyamıyorum
1 tereyağlı yumurta 1 kk peynir marul maydanoz dereotu domates salatalıklı bol bir salatayla kahvaltı yaptım
Sporsuz olmaz yine 1500 sayı ip atladım 120 de squat yaptım
Sonra giyinip çıktım 30 dk yürüdüm işe gelirken
Eve giderken artık 10 dk ancak yürüyebilirim 12 de çıkıcam eve geç kalmamak için

Öğle yine bol salata yanında 2 tavuk but pilav da vardı ama ısıtmamıştım 1 kaşık aldım başka yemedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm gittiğimde kızım uyuyodu 1500 sayı ip atladıııım :)

Saat 8 de 4 küçük köfte koca bir kase dereotlu cacık yedim.Biraz da kızımın yemediği makarnadan aldım.
Dün ne güzel yemek sonrası birşey yememiş ve eksi çıkmıştım 11 gibi kızıma hazırladığım meyveleri yiyince
Sabah tartıldım veeee 59.50 çıktıııım +400 Dikkat etmek lazıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…