- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
sabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 2 ceviz, 2 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal
öğlen : 1 dilim ekmek, ıspanak, yoğurt (daha yemedim tabi 12 de yiycem)
arada :1 portakal yemeyi düşünüyorum
2.ara : yine bir meyva yerim
akşam : mercimek çorba, pırasa yemeği, yoğurtlu patlıcan salatası, belki duruma göre 1 dilim ekmek yerim
kızlar 2 ara öğün çok demeyin öğlen yemeğini 12 de akşamıda ancak 7-7,30 da yiyiyorum
öğleden sonra işyerinde sarfettiğim efor artıyor hatta bazı zaman yemekten sonra bi ayakta kalıyorum 4 saat oturamıyorum, eve gidince illaki ortalık topla sabahki bulaşıklar, yemek yap ekstra işler derken enerjim kalmıyo yemeğe oturana kadar elim ayağım titriyo, hatta bugün ıspanak var bana enerji vermez.
bide akşamları spor yapmaya çalışıyorum saat 9 dan sonra daha napim
H Heart of Gold dansta aynı işlevi görür canım hareket sonuçta yürüyüşte terlemen güzel o da zaten 400 kaloriye falan denk geliyor + olarak dans edersen değme keyfineSu kaç lt tüketiyorsun mesela en az 2 lt tüketebilirsin
Git canım lavaboya bir şey olmaz bende gidiyorum ama içmek gerek bazen benimde 1,5 lt yi geçmiyor ama ben 2-2,5 içmeye çalışıyorum fazlası zaten böbreklere zarar ama bu ayarlar zayıflamaya çalışanlar için iyi bir şey vücudu harekete geçiriyor sade nescafe sade soda da işe yarıyor tarçınlı süt tok tutuyor falan böyle ayrıntılar işteyok canım 400 kalori yakmıyor. bir dönem telefonuma da indirmiştim 200-250 kalori arası yakıyorum. boy kilo yaş yürüme hızı falan ama ben minimum hesaplıyorum 200 kalori olarak yazıyorum ( 1 saat hafif tempo yürüyüş diye) su 1,5 lt yi geçmiyor. zaten çok sık wc ye gidiyorum daha da içersem hiç çıkamam
nescafeyi sütsüz içemem aslında ara öğüne süt getireyim ben, bide leblebi alayım,
yumurtayı yiyiyorum gün aşırı yapıyorum ama hergün değil, domates salatalığıda mevsimi geçti diye almıyorum artık, patlıcan salatası çok kalorili değil kız içinde yağ falan yok çok az çekilmiş ceviz eklemiştim (1 kilo patlıcana 1 yemek kaşığı kadar)
ben ara öğünleri biraz daha düzenliyim böyle olmıcak
ben de hesapladım. kahvaltım + ara öğün + ve öğle yemeğim şu an için 823 kalori. senden daha fazla.
tatlım 1 dilim ekmek = 1 kepçe çorba demek. ya ekmeği tercih edicen ya da çorbayı
3 ceviz= 1 dilim ekmek demek. ya ekmek ya ceviz. ikisi bir olmuyor. cevizi ara öğünde tercih edersen daha iyi. akşam ki menün fazla. çorba ve yoğurtlu patlıcan ya da pırasa yoğurtlu patlıcan yap bence.
Git canım lavaboya bir şey olmaz bende gidiyorum ama içmek gerek bazen benimde 1,5 lt yi geçmiyor ama ben 2-2,5 içmeye çalışıyorum fazlası zaten böbreklere zarar ama bu ayarlar zayıflamaya çalışanlar için iyi bir şey vücudu harekete geçiriyor sade nescafe sade soda da işe yarıyor tarçınlı süt tok tutuyor falan böyle ayrıntılar işteAz yakıyormuş ben fatsecretle hesaplıyorum 400e yakın kalori gösteriyor 1 saat yürüyüşü
Canım nescafe süttozuyla ya da şekerle tüketirse selülit yaparsa yoksa sade şekersiz kalorisi bile yok sadece tok tutuyor açlık hissettirmiyorgidiyorum zaten :) akşam 5 t en sonra su içmeyi bırakıyorum. böbreklerin dinlenmesi gerek çünkü. o yüzden gündüz tüketiyorum su olayını... nescafe ben de su tutuyor içmiyorum ve de selülit yapıyor. yeterince var zaten. ben bitki çayı seviyorum. ya da tarçınlı süt. aklıma gelince akşamları içiyorum. yürüyüşten gelince de türk kahvesi içiyorum :) ne çok şey içiyormuşum
Hayir unutmadik bikere hicde bile unutmadik isteeee
sinavdan dolayi ev isleri birikmisti bide son gece uyumamistim bas agrilarim cok ondan ilgilenemedim canimm oylamayi unutmustumKimse yok zaten uc bes kisi takiliyoruz burda oylama dedin kac kisi oyladi acaba sonuc ne oldu? Ben isleriniz var diye sormuyorum. Ama kimse gelmiyor buralara..sbeden
oyy canim benim sagolcanım seni unuturmuyuz yoğun dönemdesin diye (sınavlardan dolayı) sana seslenmedik.
Kızlar kilo veremeyen bir yerde hata yapıyordur
İnsulin direnci olan, şeker hastası, hipotiroidili, polikistik overli bir çok kadın bile verebiliyorsa, herkes verebilir
Kendimize karsı dürüst olalım, diyet yapıyorum ama zayıflayamıyorum diye düşünmek ten cok, hatayı bulup onu düzeltmeliyiz
sende bendensin
ama tabi bunu biraz azaltmaya çalışcaz yoksa kızlar saçımızı başımızı yolacak az kaldı
kesinlikle katılıyorum sana. ben 2 aydır domates salatalık yemiyorum çünkü mevsimi geçti. aslında patlıcanın da mevsimi değil. mecbur değilsem yemem .kışın tüketeceğimiz sebzeler;
Aralık ayı ;
meyveler; Elma, armut, muz (yerli), greyfurt, limon, nar, ayva, portakal, turunç
sebzeler; Havuç, şalgam, ıspanak, yer elması, pırasa, lahana (kırmızı ve beyaz), turp (beyaz – kırmızı – siyah), kırmızı pancar, şalgam, kara lahana, bal kabağı, kereviz, karnabahar
balıklar; Uskumru, lüfer, palamut, torik, tekir, hamsi, çipura
mesela ben sürekli kereviz karnabahar pırasa pancar turp havuç tüketiyorum. hiç eksik olmaz. brokoli favorimdir zaten.
balık olarak benim en sevdiğim ve vazgeçmediğim levrek ve çipura dur.
Közlenmesi güzel o zaman canım karbonhidrat olan mercimek çorbasından vazgeçeceksin o vakit hepsi bir öğüne fazla gelir gibi pırasa doyurur bence içinde pirinçte vardırpatlıcanıda almıycaktımda sonca dence alıp yapayım dedim salatasını çok severim ben, listede yazdığın herşeyi bende çok seviyorum ve değiştire değiştire yapmaya çalışıyorum,
bu aradanehirnil111 cim patlıcanlar kızarmıyo közleniyo içine biraz közlenmiş kırmızı biber sarımsak tuz ceviz ve yoğurt koyuyorum
ama normal inan. dün eşimle tartıda hesapladık 8 yk bezelye ( tavuklu) inan ki 250 gr geldi. ve o kadar azdı ki. bu bir porsiyon 200 gr a tekabül ediyor. yani onu da yemesem olmaz. ve ben 2 akşamdır yemekten sonra hiçbirşey yemiyorum. sabah karnımın gurultusuyla uyanıyorum. bugün o yüzden 2 yumurta yedim :)
hahahahah :) ben birinci diğil ya kasmıyoeum kendimii :) hahahhahahah
kız sen nerdesin atlayıp gelcem oraya haaa
hiç sesin çıkmıyo spor seni yordu sanırımburalardayımm :)))
büyüklüğüne göre alıyorum ben biz birer tane yiyoruz ama gramı 250-300 oluyor bana yetiyor ama 2 de olur tabii neden olmasınTarçınlı süt çok iyi canım kesinlikle yapabilirsin diyette zaten doktorlarda öneriyorlar gün içerisinde iç derim meyve yerine tok tutarleblebi de iş görür ben bir aktar bulup alamadım yoksa yaş kayısıyla alacaktım onuda
Patlıcanı kızartmıyor musun canım o da kalori ondan bundan kısarak azaltacağız işte
Bende o işte sıkıntı ekmek yemesem de vücut alıyor karbonhidratı 50 nin altında düştüğümde göbek atıyorum o derece dün 74 mesela o kadar az yedim
Tarçınlı süt canım birebir o zaman sana toz tarçın döküp içBulduysan çubuk tarçında koy ne olacak
Levrekte duymuştum evet o zaman bunları deneyelim bir canım 2 kişi olduğumuzdan 1er tane alsak bize yeter diyoruz 2 tane mi olsa yoksa
evet doğru 1200 olması gerek en düşük ama uzun vadede hareketsizsen zorluyor insanı. ve kişinin durumuna göre de daha fazla ya da az olabiliyor1000 in altına düşürmeyin diyorlar hep az değil mi sence de ?
hahahahah :) ben birinci diğil ya kasmıyoeum kendimii :) hahahhahahah
O zaman bir tane yeter canım yanına çorba ya da salata yaparım doyurur çok mu aç gözlüyüm nebüyüklüğüne göre alıyorum ben biz birer tane yiyoruz ama gramı 250-300 oluyor bana yetiyor ama 2 de olur tabii neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?