♥haftalık kilo verme yarışması♥

tatlım 1 dilim ekmek = 1 kepçe çorba demek. ya ekmeği tercih edicen ya da çorbayı
3 ceviz= 1 dilim ekmek demek. ya ekmek ya ceviz. ikisi bir olmuyor. cevizi ara öğünde tercih edersen daha iyi. akşam ki menün fazla. çorba ve yoğurtlu patlıcan ya da pırasa yoğurtlu patlıcan yap bence.

yok canım 400 kalori yakmıyor. bir dönem telefonuma da indirmiştim 200-250 kalori arası yakıyorum. boy kilo yaş yürüme hızı falan ama ben minimum hesaplıyorum 200 kalori olarak yazıyorum ( 1 saat hafif tempo yürüyüş diye) su 1,5 lt yi geçmiyor. zaten çok sık wc ye gidiyorum daha da içersem hiç çıkamam

Git canım lavaboya bir şey olmaz bende gidiyorum ama içmek gerek bazen benimde 1,5 lt yi geçmiyor ama ben 2-2,5 içmeye çalışıyorum fazlası zaten böbreklere zarar ama bu ayarlar zayıflamaya çalışanlar için iyi bir şey vücudu harekete geçiriyor sade nescafe sade soda da işe yarıyor tarçınlı süt tok tutuyor falan böyle ayrıntılar işte Az yakıyormuş ben fatsecretle hesaplıyorum 400e yakın kalori gösteriyor 1 saat yürüyüşü

kesinlikle katılıyorum sana. ben 2 aydır domates salatalık yemiyorum çünkü mevsimi geçti. aslında patlıcanın da mevsimi değil. mecbur değilsem yemem .kışın tüketeceğimiz sebzeler;

Aralık ayı ;
meyveler; Elma, armut, muz (yerli), greyfurt, limon, nar, ayva, portakal, turunç
sebzeler; Havuç, şalgam, ıspanak, yer elması, pırasa, lahana (kırmızı ve beyaz), turp (beyaz – kırmızı – siyah), kırmızı pancar, şalgam, kara lahana, bal kabağı, kereviz, karnabahar
balıklar; Uskumru, lüfer, palamut, torik, tekir, hamsi, çipura

mesela ben sürekli kereviz karnabahar pırasa pancar turp havuç tüketiyorum. hiç eksik olmaz. brokoli favorimdir zaten.
balık olarak benim en sevdiğim ve vazgeçmediğim levrek ve çipura dur.

tamam canım sağol akşama dikkat edicem

gidiyorum zaten :) akşam 5 t en sonra su içmeyi bırakıyorum. böbreklerin dinlenmesi gerek çünkü. o yüzden gündüz tüketiyorum su olayını... nescafe ben de su tutuyor içmiyorum ve de selülit yapıyor. yeterince var zaten. ben bitki çayı seviyorum. ya da tarçınlı süt. aklıma gelince akşamları içiyorum. yürüyüşten gelince de türk kahvesi içiyorum :) ne çok şey içiyormuşum

Canım nescafe süttozuyla ya da şekerle tüketirse selülit yaparsa yoksa sade şekersiz kalorisi bile yok sadece tok tutuyor açlık hissettirmiyor Böbrekler dinlenmeli evet bende akşam spor yapacaksam içiyorum yoksa 1 bardağı geçmez akşam içtiğimSıvı tüketmek iyidir canım bir zararı yok ki iç gitsin tabi

Hayir unutmadik bikere hicde bile unutmadik isteeee

Kimse yok zaten uc bes kisi takiliyoruz burda oylama dedin kac kisi oyladi acaba sonuc ne oldu? Ben isleriniz var diye sormuyorum. Ama kimse gelmiyor buralara.. sbeden
sinavdan dolayi ev isleri birikmisti bide son gece uyumamistim bas agrilarim cok ondan ilgilenemedim canimm oylamayi unutmustum
bakayim
canım seni unuturmuyuz yoğun dönemdesin diye (sınavlardan dolayı) sana seslenmedik.
oyy canim benim sagol

canım şu insülin direnci için yıllarca hap kullandım,(günde 3 kere 1000 mg dı hemde) sonra içtikçe şekerimi düşürmeye dolayısıylada daha çok tatlı yedirmeye başladığından beri bıraktım öğlen sebze tarzı yediğimde akşam yemeğine kadar titremelerim oluyo (öğlenle akşam arası hemen hemen 7 saat )yine bende sağlıklı olsun kalorili olmasın diye meyvayı tercih ediyorum. ama artık süt getircem bide leblebi alcam.

polikistik overim hala var zaten insülin direnciyle pko birbirini tetikliyo hala ulrtasona girdiğimde yoğunlukla sağ yumurtalığımda olmak üzere varlar...

artı bağırsakalrımda sindirim bozukluğu çıktı (dispepsi) bunun kilo alıp-vermeyle alaksını bilmiyorum ama
sonuçta bazı şeylerle başetmeye çalışıyorum, bunların hiçbiri tabiki bahane olamaz ama 9 ekimde başladığım bu diyette öncekine göre yememi çok çok değiştirdim, diyetisyene gidiyorum, onun verdiği kadar bile yemiyorum, onun verdiği 1500 kalorilik ben 1200-1300 arası alıyorum.

herşeye rağmen inşallah aşacam bunları bende eksileri görecem

sende bendensin
ama tabi bunu biraz azaltmaya çalışcaz yoksa kızlar saçımızı başımızı yolacak az kaldı

ama normal inan. dün eşimle tartıda hesapladık 8 yk bezelye ( tavuklu) inan ki 250 gr geldi. ve o kadar azdı ki. bu bir porsiyon 200 gr a tekabül ediyor. yani onu da yemesem olmaz. ve ben 2 akşamdır yemekten sonra hiçbirşey yemiyorum. sabah karnımın gurultusuyla uyanıyorum. bugün o yüzden 2 yumurta yedim :)

patlıcanıda almıycaktımda sonca dence alıp yapayım dedim salatasını çok severim ben, listede yazdığın herşeyi bende çok seviyorum ve değiştire değiştire yapmaya çalışıyorum,

bu arada nehirnil111 cim patlıcanlar kızarmıyo közleniyo içine biraz közlenmiş kırmızı biber sarımsak tuz ceviz ve yoğurt koyuyorum

Közlenmesi güzel o zaman canım karbonhidrat olan mercimek çorbasından vazgeçeceksin o vakit hepsi bir öğüne fazla gelir gibi pırasa doyurur bence içinde pirinçte vardır

8 yk. bezelyede mi yemiyelim demi ama harbiden ne az gelmiş ama
bendee yemekten 1 saat sonra spora başlıyorum yoksa evdekiler yerken benimde bişeyler yiyesim geliyo spor iştahımı kesiyo

büyüklüğüne göre alıyorum ben biz birer tane yiyoruz ama gramı 250-300 oluyor bana yetiyor ama 2 de olur tabii neden olmasın

1000 in altına düşürmeyin diyorlar hep az değil mi sence de ?
evet doğru 1200 olması gerek en düşük ama uzun vadede hareketsizsen zorluyor insanı. ve kişinin durumuna göre de daha fazla ya da az olabiliyor

hahahahah :) ben birinci diğil ya kasmıyoeum kendimii :) hahahhahahah
farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…