sen doktorunun dediklerini dinle kuzum sağlık daha önemli senin durumunla bizimkisi bir değil. bağırsak önemli yanlış beslenmeyle allah korusun başımıza iş açmayalım demicanım şu insülin direnci için yıllarca hap kullandım,(günde 3 kere 1000 mg dı hemde) sonra içtikçe şekerimi düşürmeye dolayısıylada daha çok tatlı yedirmeye başladığından beri bıraktım öğlen sebze tarzı yediğimde akşam yemeğine kadar titremelerim oluyo (öğlenle akşam arası hemen hemen 7 saat )yine bende sağlıklı olsun kalorili olmasın diye meyvayı tercih ediyorum. ama artık süt getircem bide leblebi alcam.
polikistik overim hala var zaten insülin direnciyle pko birbirini tetikliyo hala ulrtasona girdiğimde yoğunlukla sağ yumurtalığımda olmak üzere varlar...
artı bağırsakalrımda sindirim bozukluğu çıktı (dispepsi) bunun kilo alıp-vermeyle alaksını bilmiyorum ama
sonuçta bazı şeylerle başetmeye çalışıyorum, bunların hiçbiri tabiki bahane olamaz ama 9 ekimde başladığım bu diyette öncekine göre yememi çok çok değiştirdim, diyetisyene gidiyorum, onun verdiği kadar bile yemiyorum, onun verdiği 1500 kalorilik ben 1200-1300 arası alıyorum.
herşeye rağmen inşallah aşacam bunları bende eksileri görecem
ben eşime patates püresi yapıyorum yanına roka bütün olarak ve soğan piyazı yapıyorum. kendim yemiyorum püreden tabiiO zaman bir tane yeter canım yanına çorba ya da salata yaparım doyurur çok mu aç gözlüyüm ne
Evet salata roka falan güzel olur roka sevmiyorum ama piyaz yakışır vallahi nasılda biliyorsun ağzının tadınıben eşime patates püresi yapıyorum yanına roka bütün olarak ve soğan piyazı yapıyorum. kendim yemiyorum püreden tabii
yaşasın yemek yemeekkkEvet salata roka falan güzel olur roka sevmiyorum ama piyaz yakışır vallahi nasılda biliyorsun ağzının tadını
Yemek yemeyi çok seviyorum ben ya inanılmaz aşk gibi ama güzel şeyler tabi herşeyi değilyaşasın yemek yemeekkk
balığın üstüne de tahin tatlısı yiceksin fırından yeni çıkmış olacakEvet salata roka falan güzel olur roka sevmiyorum ama piyaz yakışır vallahi nasılda biliyorsun ağzının tadını
sen doktorunun dediklerini dinle kuzum sağlık daha önemli senin durumunla bizimkisi bir değil. bağırsak önemli yanlış beslenmeyle allah korusun başımıza iş açmayalım demi
inşallah geçer artık canımbağırsak için sadece bir ilaç verdi tok karna içilecek günde 3 kere çok şükür şimdi ağrılarım kalmadı, inşallah ilacı bırakınca geri gelmez
balığın üstüne de tahin tatlısı yiceksin fırından yeni çıkmış olacak
büyüklüğüne göre alıyorum ben biz birer tane yiyoruz ama gramı 250-300 oluyor bana yetiyor ama 2 de olur tabii neden olmasın
evet doğru 1200 olması gerek en düşük ama uzun vadede hareketsizsen zorluyor insanı. ve kişinin durumuna göre de daha fazla ya da az olabiliyor
farkettim
benş mahvetti . çok fenalardayım her yerim ağrıyo ne zaman geçicek bakalımm şu hamlığımmhiç sesin çıkmıyo spor seni yordu sanırım
benş mahvetti . çok fenalardayım her yerim ağrıyo ne zaman geçicek bakalımm şu hamlığımm
ooooo müdürüm siz ugrarmıydınız buralara yaasbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 (sensiz olmaz)
Selam kızlar;
14 ARALIK 2015:53.60
15 ARALIK 2015:?
16 ARALIK 2015:53.30
Sonun da gelebildimooooo müdürüm siz ugrarmıydınız buralara yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?