♥haftalık kilo verme yarışması♥

balıktan sonra helva yenmeli ya da tahin. ama sade helva ve bir kibrit kutusu kadar. sebebi ise, tahin balıktaki omega 3 emilimini artırdığı için balıkla tahin helvası serbest der Karatay Hoca.

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Selam kızlar;

14 ARALIK 2015:53.60
15 ARALIK 2015:?
16 ARALIK 2015:53.30
Bu hafta tam gaz devam o zaman canım
balıktan sonra helva yenmeli ya da tahin. ama sade helva ve bir kibrit kutusu kadar. sebebi ise, tahin balıktaki omega 3 emilimini artırdığı için balıkla tahin helvası serbest der Karatay Hoca.

Evet helvanın balıkla beraber yararını biliyorum canım olmadı tahin helvası alırım haftada balıkla beraber yeriz

ahaaa ben bunu not ettim biyere dahada unutmam

bizde de balık var. cuma günü yapacağım. ama helva yemicem. ben kibrit kutusu yiyemem hepsini yemem lazım :)

Ben de hep merak ederdim akşam alıyım balık var bugün menü de

afiyet olsun canım.

Dün gittim de röntgen çekti kanal yapmam lazım dedi 31 ine randevu verdi

hamile olma durumun var mı yoksa olabilir mi ihtimal mi diyorsun. bence bu ay bekle. dişin çok ağrıyorsa önce kanal tedavini ol derim.

İşin ilginç tarafı dişim hiç ağrımıyor

Röntgen çekti ya iyi ki nar girmiş dedi diş tamamen gitmiş gebelik sırasında daha kötü olurdu dedi

Şimdilik yok canım zaten reglimin 4. günüydü

tamam o zaman :) sen tedavini ol ağrısı sızısı bitsin. ayy hadi deniz :) çok heyecanlandım. bak hamiş olunca burayı sakın bırakma...ay ay takip etcez buradan inşallah.

tamam o zaman :) sen tedavini ol ağrısı sızısı bitsin. ayy hadi deniz :) çok heyecanlandım. bak hamiş olunca burayı sakın bırakma...ay ay takip etcez buradan inşallah.
Bırakır mıyım bir kaç gündür girmedim ya yürüyüşü bıraktığım gibi biraz da fazla yemeye başladım
Amacım bu kez en fazla 12-13 kilo almak bunu başarmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…