- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Helva diyeti bozar o kalsın
Off balığa bak balığacanımı iyice çektirdin kız Lüferi de öneriyorlar az pahalı ama lezzetiymiş çok kalkanbalığını falan hepsini haftada 1 kere denesem bahara kadar tecrübe etmiş olurum
O ne kuzu ya içim bir hoş oldiii
Sonun da gelebildim
Her şey üst üste geldi iş yerim değişti doktora gittim tahliller falan tamam amaaa diş dolgumun içine nar çekirdeği girdi
balıktan sonra helva yenmeli ya da tahin. ama sade helva ve bir kibrit kutusu kadar. sebebi ise, tahin balıktaki omega 3 emilimini artırdığı için balıkla tahin helvası serbest der Karatay Hoca.
Şimdi dişçiye gidiyorum bebek olayını ertelemem lazım bu ay
Ben de hep merak ederdim akşam alıyım balık var bugün menü debalıktan sonra helva yenmeli ya da tahin. ama sade helva ve bir kibrit kutusu kadar. sebebi ise, tahin balıktaki omega 3 emilimini artırdığı için balıkla tahin helvası serbest der Karatay Hoca.
ilk 3 ay olmaz dikkat et hamilemisin yoksa???sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Dişçi de röntgen çekildi dün önümüzdeki haftalar da olur da hamile olursam bir şey olur mu ki
Bu hafta tam gaz devam o zaman canımsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Selam kızlar;
14 ARALIK 2015:53.60
15 ARALIK 2015:?
16 ARALIK 2015:53.30
balıktan sonra helva yenmeli ya da tahin. ama sade helva ve bir kibrit kutusu kadar. sebebi ise, tahin balıktaki omega 3 emilimini artırdığı için balıkla tahin helvası serbest der Karatay Hoca.
Dün gittim de röntgen çekti kanal yapmam lazım dedi 31 ine randevu verdiMerhaba canım. geçmiş olsun.
bebiş mi düşünüyorsun :) çok sevindim hadi dişçiye git gel de konuşalım
Değilim canım da dün röntgen çekildi ya sonrasında vücuttan ne kadar zaman da atılır acabailk 3 ay olmaz dikkat et hamilemisin yoksa???
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Dişçi de röntgen çekildi dün önümüzdeki haftalar da olur da hamile olursam bir şey olur mu ki
Sanırım olmaz canım yani genelde önermiyorlar ama Rabbim korur inşallah öyle bir ihtimalim var deseydin keşkesbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
ahaaa ben bunu not ettim biyere dahada unutmam
Ben de hep merak ederdim akşam alıyım balık var bugün menü de
Dün gittim de röntgen çekti kanal yapmam lazım dedi 31 ine randevu verdi
Röntgen çekti ya iyi ki nar girmiş dedi diş tamamen gitmiş gebelik sırasında daha kötü olurdu deditatlım hamileliğin ilk 3 ayında diş tedavisi yaptırmayın diyorlar. benimde vardı doğumdan sonraya bırakmıştım.
Şimdilik yok canım zaten reglimin 4. günüydüSanırım olmaz canım yani genelde önermiyorlar ama Rabbim korur inşallah öyle bir ihtimalim var deseydin keşke
İşin ilginç tarafı dişim hiç ağrımıyorbizde de balık var. cuma günü yapacağım. ama helva yemicem. ben kibrit kutusu yiyemem hepsini yemem lazım :)
afiyet olsun canım.
hamile olma durumun var mı yoksa olabilir mi ihtimal mi diyorsun. bence bu ay bekle. dişin çok ağrıyorsa önce kanal tedavini ol derim.
Röntgen çekti ya iyi ki nar girmiş dedi diş tamamen gitmiş gebelik sırasında daha kötü olurdu dedi
Şimdilik yok canım zaten reglimin 4. günüydü
Anladım canım etkisi olmaz o zaman sanmamŞimdilik yok canım zaten reglimin 4. günüydü
Bırakır mıyım bir kaç gündür girmedim ya yürüyüşü bıraktığım gibi biraz da fazla yemeye başladımtamam o zaman :) sen tedavini ol ağrısı sızısı bitsin. ayy hadi deniz :) çok heyecanlandım. bak hamiş olunca burayı sakın bırakma...ay ay takip etcez buradan inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?