♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben sabah kahvaltıda domates salatalığı seviyorum yaa vazgeçemiyorum

Bırakır mıyım bir kaç gündür girmedim ya yürüyüşü bıraktığım gibi biraz da fazla yemeye başladım
Amacım bu kez en fazla 12-13 kilo almak bunu başarmam lazım

yaparsın sen merak etme. artık tecrübelisin. ben bugün -4 derecede yürüdüm. ama var yaaaa dondumm. içimde yün tayt olmasına rağmen hissetmedi resmen hissizleştim bir yandan da su gibi terledim. nasıl iş anlamıyorum :)

Üstümü kalın giyince ben de terliyorum ama bacaklarım üşüyor dediğin gibi

Üstümü kalın giyince ben de terliyorum ama bacaklarım üşüyor dediğin gibi

evet en çok bacaklarım üşüyor bir de ağzım burnum :)

Yeşil salata yemek lazım aslında havuç falan evde yapıyorum da işte domates salatalık kolayıma geliyor

ben havuç turp yeşillik yiyorum kahvaltıda. dönüşümlü ya da 2 -3 günde bir. seviyorum kendilerini

Değilim canım da dün röntgen çekildi ya sonrasında vücuttan ne kadar zaman da atılır acaba

Salkım domates alıyorum daha az hormonluymuş ne kadar doğruysa

hormonun azı çoğu olmaz bence, almasan daha iyi edersin hem küçük kızın var, onun gelişimi içinde zararlı,

röntgen ne kadar süre vücuttan atılır bilmiyorum ama bidaha çektirmezsen hamile kalana kadar çoktan gitmiş olur bence

sbeden @DisiAnka charmant @nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)

Dişçi de röntgen çekildi dün önümüzdeki haftalar da olur da hamile olursam bir şey olur mu ki
canım çok geçmiş olsun. ben hamileyken tıp merkezinde çalıştım bir dönem. doktorum direkt karın çekilmedikten sonra artık problem olmadığı yönünde araştırmaların olduğunu söylemişti bana. tabii ki tedbir tedbirdir fakat bebek gelişimi için 4.hafta ve sonrası çok önemli iç organları gelişiyor bu dönemde. yani merak etme içini ferah tut hiçbişey olmaz şu aşamada Allahın izniyle. ama yine de hamileyken çektirme sen

merhaba bende katılmak istiyorum aranıza.. 2 çocuğum var, 14 aylık oğlumundan kalan doğum kilolarını vermek istiyorum
baskülüm pilini alacam umarım tez zamanda , pazartesi mi kilo bildirimi?
kızımdan aldığım kilolarımı kk sayesinde vermiştim.
pilates yapıyorum arada. buraya bağlanırsam hergün düzenli yapacağımı umuyorum.
şimdilik bu kadar..

merhaba topiğimizin başkanı sbeden , ona sorman gerekir o karar veriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…