- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben sabah kahvaltıda domates salatalığı seviyorum yaa vazgeçemiyorumkesinlikle katılıyorum sana. ben 2 aydır domates salatalık yemiyorum çünkü mevsimi geçti. aslında patlıcanın da mevsimi değil. mecbur değilsem yemem .kışın tüketeceğimiz sebzeler;
Aralık ayı ;
meyveler; Elma, armut, muz (yerli), greyfurt, limon, nar, ayva, portakal, turunç
sebzeler; Havuç, şalgam, ıspanak, yer elması, pırasa, lahana (kırmızı ve beyaz), turp (beyaz – kırmızı – siyah), kırmızı pancar, şalgam, kara lahana, bal kabağı, kereviz, karnabahar
balıklar; Uskumru, lüfer, palamut, torik, tekir, hamsi, çipura
mesela ben sürekli kereviz karnabahar pırasa pancar turp havuç tüketiyorum. hiç eksik olmaz. brokoli favorimdir zaten.
balık olarak benim en sevdiğim ve vazgeçmediğim levrek ve çipura dur.
Bırakır mıyım bir kaç gündür girmedim ya yürüyüşü bıraktığım gibi biraz da fazla yemeye başladım
Amacım bu kez en fazla 12-13 kilo almak bunu başarmam lazım
Ben sabah kahvaltıda domates salatalığı seviyorum yaa vazgeçemiyorum
Üstümü kalın giyince ben de terliyorum ama bacaklarım üşüyor dediğin gibiyaparsın sen merak etme. artık tecrübelisin. ben bugün -4 derecede yürüdüm. ama var yaaaa dondumm. içimde yün tayt olmasına rağmen hissetmedi resmen hissizleştim bir yandan da su gibi terledim. nasıl iş anlamıyorum :)
Yeşil salata yemek lazım aslında havuç falan evde yapıyorum da işte domates salatalık kolayıma geliyorçok tatsız değil mi ama saman gibi. hormonlu. ben 2 yıldır mevsimi dışında tüketmiyorum sebze meyve. karatay sayesinde öğrendim.
Üstümü kalın giyince ben de terliyorum ama bacaklarım üşüyor dediğin gibi
Yeşil salata yemek lazım aslında havuç falan evde yapıyorum da işte domates salatalık kolayıma geliyor
Salkım domates alıyorum daha az hormonluymuş ne kadar doğruysaçok tatsız değil mi ama saman gibi. hormonlu. ben 2 yıldır mevsimi dışında tüketmiyorum sebze meyve. karatay sayesinde öğrendim.
Değilim canım da dün röntgen çekildi ya sonrasında vücuttan ne kadar zaman da atılır acaba
Salkım domates alıyorum daha az hormonluymuş ne kadar doğruysa
geçer geçer alışırsın yorma kendini
canım çok geçmiş olsun. ben hamileyken tıp merkezinde çalıştım bir dönem. doktorum direkt karın çekilmedikten sonra artık problem olmadığı yönünde araştırmaların olduğunu söylemişti bana. tabii ki tedbir tedbirdir fakat bebek gelişimi için 4.hafta ve sonrası çok önemli iç organları gelişiyor bu dönemde. yani merak etme içini ferah tut hiçbişey olmaz şu aşamada Allahın izniyle. ama yine de hamileyken çektirme sensbeden @DisiAnka charmant @nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Dişçi de röntgen çekildi dün önümüzdeki haftalar da olur da hamile olursam bir şey olur mu ki
canım pzar günün azizliğine geldim :)Çok iyi cnm
Bukadar hızlı gitmesine sevindim
Zaten hızlı alınan kiloyu hemen vermek lazım, yoksa vermek zorlaşıyor
canım tek tek okuyamadım hamile misin :))Yeşil salata yemek lazım aslında havuç falan evde yapıyorum da işte domates salatalık kolayıma geliyor
merhaba topiğimizin başkanımerhaba bende katılmak istiyorum aranıza.. 2 çocuğum var, 14 aylık oğlumundan kalan doğum kilolarını vermek istiyorum
baskülüm pilini alacam umarım tez zamanda , pazartesi mi kilo bildirimi?
kızımdan aldığım kilolarımı kk sayesinde vermiştim.
pilates yapıyorum arada. buraya bağlanırsam hergün düzenli yapacağımı umuyorum.
şimdilik bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?