♥haftalık kilo verme yarışması♥

okulda yerli mallı haftası var ( yiyorum :)))

Hafta birincileri
Grup 80 @naz5403 -500
Grup 70 H Heart of Gold -700
Grup 60 D didos86 -2.600
Grup 50 charmant -1.300
Tebrik ediyorum kızlar charmant sana fena düşmanım he Anam sen hiç tatlı börek falan yemiyor musun ben sana yapıp getirsem ya kuzum gel
kizlar ben geldim :) napiyosunuz bakiyim hi?

Hoşgeldin canım gün bitsin diye saatin gözünün içine bakıyorum(o nasıl oluyorsa) sen ne yapıyorsun

sinirden o ya öyle kahveyle falan geçecek bişey değil.

sülalevi meseleler diyim.akşamada evde eşimle tartışınca artı üstüne ailevi meseleye dönmese iyidir...

dönmesin canım konuşma kendine meşgale bul. ya da çok önemli değilse he de geç .hiç sevmiyorum ailevi konuları

dönmesin canım konuşma kendine meşgale bul. ya da çok önemli değilse he de geç .hiç sevmiyorum ailevi konuları

bende hiç sevmiyorum ben ne kadar uzak durayım desemde gelip buluyo işte , eşimle konuşup haletmem gereken bir konu çünkü onun sülalesiyle ilgili, ıhlamur içiyorum şimdi belki beni yatıştırır, hayır bide regl dönemim sinirlerim zaten oynak üstüne tuz biber oldu bu

Sakin ol canim yaa sevdigin insani kirmaya kirilmaya degmez hicbir mesele. Konusur halledersiniz sadece simdi yeri zamani degil uzme guzel canini.

kızlar tebrik ederim, yanlız D didos86 ya bak sen burda pek görünmüyo ama atağa kalkmış hepimizi geçmiş helal olsun bende mi uzak kalsam bi süre belki bende atak yaparım
yok canım ya yedim yedim şiştim sonra bi atak yapayım dedim işte.
nete girmeye vakit yok hatta diyete bile vakit yok.aç kalıp kalıp yiyince de kendime hakim olamıyorum.
umarım hepimiz ideallimize kavuşuruz

iç canım iç, papatya çayı da iç sakinleştirir. ben de türk kahvesi içiyorum. yanında da bir tane kinder ( italya dan getirmiş hoca yemezsem olmaz dı :) hesapta yoktu kafadan 70 kalori çıktı.

Çokk iyi bir şey yapmışsın
Bazen aldığımız kalorinin çok önemi yok, önemli olan şekrr ve undan olabildiğince uzak durmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…