kizlar ben geldim :) napiyosunuz bakiyim hi?
uff napalım bugün sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyo gözerim sanki şaşı bakıyo kaydı gibi şekerim düştükizlar ben geldim :) napiyosunuz bakiyim hi?
okulda yerli mallı haftası var( yiyorum :)))
Tebrik ediyorum kızlar
kizlar ben geldim :) napiyosunuz bakiyim hi?
Canım nescafe al çok kötü olduysanuff napalım bugün sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyo gözerim sanki şaşı bakıyo kaydı gibi şekerim düştü
bugün bi geçse diye bakıyorum bende
sen naptın bugün nasıl geçiyo günün
uff napalım bugün sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyo gözerim sanki şaşı bakıyo kaydı gibi şekerim düştü
bugün bi geçse diye bakıyorum bende
sen naptın bugün nasıl geçiyo günün
charmant bak benim emeklerim veriyim mi
Eki Görüntüle 1719847 Eki Görüntüle 1719849 Eki Görüntüle 1719850
Canım nescafe al çok kötü olduysanbitter çikolata at bir tane ağzına olmadı kare
Hayirdir yaa neye bozuldu sinirin?
charmant bak benim emeklerim veriyim mi
Eki Görüntüle 1719847 Eki Görüntüle 1719849 Eki Görüntüle 1719850
sinirden o ya öyle kahveyle falan geçecek bişey değil.
sülalevi meseleler diyim.akşamada evde eşimle tartışınca artı üstüne ailevi meseleye dönmese iyidir...
Sağol canımELİNE SAĞLIK CANIM
sinirden o ya öyle kahveyle falan geçecek bişey değil.
kız bu zaten elim ayağımda derman kalmadı sinirden bunları görünce şekerim bi tık daha düştü
dönmesin canım konuşma kendine meşgale bul. ya da çok önemli değilse he de geç .hiç sevmiyorum ailevi konuları
bende hiç sevmiyorum ben ne kadar uzak durayım desemde gelip buluyo işte , eşimle konuşup haletmem gereken bir konu çünkü onun sülalesiyle ilgili, ıhlamur içiyorum şimdi belki beni yatıştırır, hayır bide regl dönemim sinirlerim zaten oynak üstüne tuz biber oldu bu
yok canım ya yedim yedim şiştim sonra bi atak yapayım dedim işte.
bende hiç sevmiyorum ben ne kadar uzak durayım desemde gelip buluyo işte , eşimle konuşup haletmem gereken bir konu çünkü onun sülalesiyle ilgili, ıhlamur içiyorum şimdi belki beni yatıştırır, hayır bide regl dönemim sinirlerim zaten oynak üstüne tuz biber oldu bu
iç canım iç, papatya çayı da iç sakinleştirir. ben de türk kahvesi içiyorum. yanında da bir tane kinder ( italya dan getirmiş hoca yemezsem olmaz dı :) hesapta yoktu kafadan 70 kalori çıktı.
Çokk iyi bir şey yapmışsınKızlar ben sabah kahvaltı yapmaya karar verdim kaşarlı tostun karbonhidratı fazla onun yerine 1 dilim ekmek az peynir zeytin domates ya da bir haşlanmış yumurta bana daha iyi gelecek o tostu yaparkende zaman kaybediyorum nasılsa onun yerine ocağa 1 yumurtayı koyabilirim yaniBu sabah tostumun yanında zeytin yedim daha çok ihtiyacım varmış gibi hissettim
Cıs yemek yokohh afiyet olsun....kinderi bende severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?