- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Evdeki nescafe bitsin ben de türk kahvesine gececeğimgidiyorum zaten :) akşam 5 t en sonra su içmeyi bırakıyorum. böbreklerin dinlenmesi gerek çünkü. o yüzden gündüz tüketiyorum su olayını... nescafe ben de su tutuyor içmiyorum ve de selülit yapıyor. yeterince var zaten. ben bitki çayı seviyorum. ya da tarçınlı süt. aklıma gelince akşamları içiyorum. yürüyüşten gelince de türk kahvesi içiyorum :) ne çok şey içiyormuşum
Ay ben bugün yine 1 kase kuruyemiş yedimsende bendensin
ama tabi bunu biraz azaltmaya çalışcaz yoksa kızlar saçımızı başımızı yolacak az kaldı
Evet canım kaloriden çok daha sağlıklı bir kalori almak aslında verişi de o şekilde kolay olabiliyorÇokk iyi bir şey yapmışsın
Bazen aldığımız kalorinin çok önemi yok, önemli olan şekrr ve undan olabildiğince uzak durmak
C CallanPinckneycharmant @kitara_84 begum75 şuan için 14.12 ve 15.12 de kalori hesaplama durumunu yazıyorum. Charmant kuzum senin 14nündeki yok tabi @ozenti ve zambak86 arkadaşlar sizlerde geldiğinizde güncelleriz yeniden olmadı haftalık şeklinde görürsünüz sanırım her gün gelmiyorsunuz
14.12.15
Nehirnil - 982 kalori
Kitara - 1132 kalori
Callan - 1456 kalori
Begüm - 1541 kalori
15.12.15
Nehirnil - 627 kalori
Charmant - 711 kalori
Kitara - 1211 kalori
Callan - 1280 kalori
Begüm - 1302 kalori
Hadi kızlar hedeflere doğru koşalım
Bugün ki kalorini hesapladıysan canım yarından itibaren söylersin bugün aldığın kaloriyi kalori hesaplaması yapıyorum ben haftalık aramıza öyle de bir 1.ci seçelim dedik en azından kalorilerden hırs yaparız belkiaaa sen mi takip ediyon kız kalorileri bende yazıyımm :) banane almazsanız çirkeflik yaparımm :)))
Bugün ki kalorini hesapladıysan canım yarından itibaren söylersin bugün aldığın kaloriyi kalori hesaplaması yapıyorum ben haftalık aramıza öyle de bir 1.ci seçelim dedik en azından kalorilerden hırs yaparız belki
Bu karaty ne güzel şeyler öğretti biZE yaçok tatsız değil mi ama saman gibi. hormonlu. ben 2 yıldır mevsimi dışında tüketmiyorum sebze meyve. karatay sayesinde öğrendim.
Sinavlari var sanirim ozledik vallahasbeden
Tamam canım bu hafta zaten az dağınık haldeyizyarınkini hesaplıyım öbür gn söyliyimm
En iddialı grup 60 grubu :)))))
Hafta birincileri
Grup 80 @naz5403 -500
Grup 70 @kitara_84 -700
Grup 60 @didos86 -2.600
Grup 50charmant -1.300
Cok basarılıcharmant bak benim emeklerim veriyim mi
Eki Görüntüle 1719847 Eki Görüntüle 1719849 Eki Görüntüle 1719850
Daha neler var da göstermeyeyim diyetimize zararCok basarılı
Becerikliymişsin maşallah
Ya böyle cok kalori alıyormusum gini gözükse de, böyle kalori tutmamız yediklerime dikkat etmeme neden oluyorC CallanPinckneycharmant @kitara_84 begum75 şuan için 14.12 ve 15.12 de kalori hesaplama durumunu yazıyorum. Charmant kuzum senin 14nündeki yok tabi @ozenti ve zambak86 arkadaşlar sizlerde geldiğinizde güncelleriz yeniden olmadı haftalık şeklinde görürsünüz sanırım her gün gelmiyorsunuz
14.12.15
Nehirnil - 982 kalori
Kitara - 1132 kalori
Callan - 1456 kalori
Begüm - 1541 kalori
15.12.15
Nehirnil - 627 kalori
Charmant - 711 kalori
Kitara - 1211 kalori
Callan - 1280 kalori
Begüm - 1302 kalori
Hadi kızlar hedeflere doğru koşalım
Canım benim bugun unu ve sekeri bırakalı 31 gün olduDaha neler var da göstermeyeyim diyetimize zararSağol canım daha charmant e gösteremedim ama gitti palukları yedi kesin daha da yemez
Ya böyle cok kalori alıyormusum gini gözükse de, böyle kalori tutmamız yediklerime dikkat etmeme neden oluyor
Bana cok fazydası oldu
Canım benim bugun unu ve sekeri bırakalı 31 gün oldu
Eskiden böyle resimlere bakamazdım, yeme isteği duyardım, artık hiç öyle şeyler hissetmiyorum
Aynen yaBenimde aynı şekilde canım aldığım kaloriye baktığımda yiyeceksem tekrar düşünüyorum o kadar iyi bir şey ki
Benimde canım çekmiyor hissizleştim sanırım çok gördüğümdenyoksa evde o ilk eklediğim resimdekiler var buzlukta pizza poğaça var makarna salatası falan duruyor çöpe gidecek sonunda misafirlerden kaldı annemin yaptığı bayılarak yediğim sarma var ama yemiyorum eşime yediriyorum onu da sanırım nefsimi artık durduruyorum çok zevkli gelmiyor onları yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?