- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
tartılıp yazmk daha etkili oluyo dışsal motivasyon resmen :)evet ben de bu hafta hergün tartılıyorum kaçamakları kestim resmen bende etkili oluyor hergün tartılmak.
Evet yaa ben de gördüm 17.50 babaannemize almamız lazım bizim anneler günü hediyesi alamamıştıka101 e tartı geliyo bugün kuzum
Salatalık da yemeni tavsiye ederim bağırsakları çalıştırıyomenüm:
sabah az peynir, 3 zeytin, yarım domates, bir dilim kepek ekmek
öğlen tek lavaş döner dürüm, bir ayran
akşam 3 kayısı, bir az sütlü kahve
Bravo bravo 42 demek 1 ay sonra daha rahat giyersin diyorum bennn.girdim magazaya beğendim bir tunik.. benim üzerimdeki bol geliyordu artik ve kışlık bir tunikti. neyse adam bana bakti 48 bedeni uygun gördü size olur dedi tamam dedim baktiki cok bol 46 verdi ben bilincli deniyorum ama.. sonra oda bol geldi 44 verdi komikti yaaa. onuda verdim bu sefer ben 42 olsun dedim ama bu size dar geldi dedi. gobegim ve emzirdgim icin gogslerm biraz buyuk oldu ben onu kamufle ederim nasilsa dedim icimden afederinizde ben 30 kilo verdim halada veriyorum dedimbüyük bedenlere düşmanlığım var dedim bu olsun ne zaman olursa o zaman giyerim dedim
105 nasıl oldun acaba ödem vardı demek ki vücudunda ben de ödem mödem yokmuş ki 5 kilo ancak düşmüştümhepsi kilo değil canim. 105 kg ile doğum yaptım. 73.900 e indim. 2 ayda tekrar 78 bucuga firladim. simdi tekrar inip 77 oldum . bugun 76.600
ama sen de 30 kilo deyince adam ikna olmuş zatennnhemende susuyorlar öyle deyince afallayip tamam diyorlar
slm sbeden nasılsın canım yeni günlük açmışsın hayırlı olsun bol eksili olsun.ben 2 aydır kendimi çok bıraktım tabi bu bana 5 kilo olrak geri döndü,bu gün kendimi tekrardan toparladım inşallah bu sefer başarabilirim.
Canim önceki günlerdeki kilonu da yazarsan farkı daha iyi görürüz.4. haziran
51.4
amin canim Allah senin enerjinide eksik etmesinmaşallah diyorum sanaRabbim enerjini eksik etmesin .
3 mil indirdim bakalım şimdilik. ilerde belki başka millere hareketlere de geçerim.
teşekkür ederim canım aynaya bakıyorum koyverceğim zaman :)
veeeee sen de 50 li kiloları göreceksin eminimyalnız o zaman da kocan kıskanmasın çıtır oldun diye
Pzt 52Günaydın kızlar
seni gördüğüme sevindim Hemşehrim:)) daha dün seni düşündüm. Ne yaptı acaba diye..bende burdayım bu defa.. 5 kiloyu dusunme 1 ayda neredeyse 10 kilo vermiş hatunsun 5 kiloyu 2 haftada verirsin sen
Canim önceki günlerdeki kilonu da yazarsan farkı daha iyi görürüz.
Ne güzel ne güzellll.Pzt 52
salı 51.9
çarş 51.6
perşem 51.4
105 nasıl oldun acaba ödem vardı demek ki vücudunda ben de ödem mödem yokmuş ki 5 kilo ancak düşmüştüm
Ben de 23 kilo alıp 77 ile doğum yapmıştım dediğin gibi oldu ben de de 72 e indiğim halde 74 e tekrar çıktım 2 ayda
27 ay oldu ama eski kiloma dönemedim yaaa
Pzt 52
salı 51.9
çarş 51.6
perşem 51.4
cok güzel. o diyet hangi forumda başlığı nedirayy sabah bende tartıldım 2,2 kg vermişim :)) annem de yapıyor o tam 3 kg vermiş
çok sevindim senin adına bizim için ne kadar mühim bu kelimeler bilselerdi daha çok derlerdiSabahta kocacığım sağolsun bana "afferin kız iyi veriyorsun bu sefer" dediNasıl mutlu oldum anlatamam, duymak isteğim şeyi yavaştan da olsa duymaya başlamak güzel, moral oluyo
ayy inşallah inşallah canimm bu ara 100 gram olarak gidiyor ya sabir ekmegi bıraktım.Bravo bravo 42 demek 1 ay sonra daha rahat giyersin diyorum bennn.
81 le gebe kaldim doguma kadar hic umursamicam kiloyu dedim ve hic uzulmedim her istedigimden yedim ama dedim dogumdan sonra 54 kilolara ulasicam dedim. eskiden bir kilo bile veremiyordum vermeye ugrasirken 65 le evlenip 81 e ciktim. dogumdan ciktim eve geldigimde 97 ye düşmüştüm bir ay sonrada kendiliginden 90,a düştüm. ama her gün bir buçuk somun ekmek bir buyuk kase tahin pekmez bitirydm peynir zeytin tereyagda 3 yumurta neler neler yiyordum dogumdan sonra105 nasıl oldun acaba ödem vardı demek ki vücudunda ben de ödem mödem yokmuş ki 5 kilo ancak düşmüştüm
Ben de 23 kilo alıp 77 ile doğum yapmıştım dediğin gibi oldu ben de de 72 e indiğim halde 74 e tekrar çıktım 2 ayda
27 ay oldu ama eski kiloma dönemedim yaaa
ayy çok sevindim. eşler farkedince daha da moral oluyor dimiSabahta kocacığım sağolsun bana "afferin kız iyi veriyorsun bu sefer" dediNasıl mutlu oldum anlatamam, duymak isteğim şeyi yavaştan da olsa duymaya başlamak güzel, moral oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?