Cok Iyi yapmissin canim kucuk bedrn almakla bayramda rahat rahat olir sana eminim ki gule gule giy canim[/QUOTE]insallah tatlim sagolCokE="sbeden, post: 41245385, member: 409967"]girdim magazaya beğendim bir tunik.. benim üzerimdeki bol geliyordu artik ve kışlık bir tunikti. neyse adam bana bakti 48 bedeni uygun gördü size olur dedi tamam dedim baktiki cok bol 46 verdi ben bilincli deniyorum ama.. sonra oda bol geldi 44 verdi komikti yaaa. onuda verdim bu sefer ben 42 olsun dedim ama bu size dar geldi dedi. gobegim ve emzirdgim icin gogslerm biraz buyuk oldu ben onu kamufle ederim nasilsa dedim icimden afederinizde ben 30 kilo verdim halada veriyorum dedimbüyük bedenlere düşmanlığım var dedim bu olsun ne zaman olursa o zaman giyerim dedim
+300 ödemdir yada gecici biseydirkızlar bugün bir tartılayım bakim durum vaziyet nedir diye. +300 çıktımnedenkiiii. çok kaçamak da yapmadım diye düşünüyordum. yaptım mı. menülerimi gördünüz yaptım da söylemediniz mi yoksa
ödem midir acabadün su içmeyi unutmuşum zorlasan 1 lt bile etmez içtiğim su. ondan mı acaba
bugün su kurbağası gibi su içmem lazım
MENÜakşama kadar başka ara öğünler de yaparım. meyve ya da ayran,soda,yeşil çay gibi.
SABAH
1 kase ezogelin çorbası(limonlu)
ARA
yeşil çay
AKŞAM
????
simdiden yazsana canim keyifli olurSüper canım beni de heveslendirdin haftaya bende hergun bildirim yapabilirim de düşünüyorum hala kendime guvenmiyor muyum ne
benim babamda oyle dikkat etmem lazim 1 ay sonra yandik :))Aynen ben de annemlerde kaldım 1 ay babam neler almıyodu ki helvalar pastalar çikolatalar :)
Vealeyküm selam canım, çok geçmiş olsun Hemencik iyileşir inşallah ufaklıkSelam kizlar dun giremedim oglum hasta sanirim discikaricak atesi vardi bugun biraz daha iyi gibi yedikrime dun fazla dikakt edemedim atistirmalik yapmak zorunda kaldim bugun daha dikat ediyorum ise gitmedim oglumla ilgileniyorum oglum uyurkande 1 mil leslie yaptim oglen dereotlu ve ton balikli makarna yedim aksama sebze yada corbayla gecistiricem makarna ekmek yada pilav yok
analı kızlı diyorsun :)ayy sabah bende tartıldım 2,2 kg vermişim :)) annem de yapıyor o tam 3 kg vermiş
aynen:) motivasyon açısından süper oluyor.evlerimiz karşılıklı sporada ,yüzmeyede beraber gidiyoruzanalı kızlı diyorsun :)
deniz şahanesin ya spor aşkına bayılıyorumGünaydın arkadaşlaaar
Akşam uykudan geberiyorum sabah da uyanınca tekrar uyuyamıyorum
1 tereyağlı yumurta 1 kk peynir marul maydanoz dereotu domates salatalıklı bol bir salatayla kahvaltı yaptım
Sporsuz olmaz yine 1500 sayı ip atladım 120 de squat yaptım
Sonra giyinip çıktım 30 dk yürüdüm işe gelirken
Eve giderken artık 10 dk ancak yürüyebilirim 12 de çıkıcam eve geç kalmamak için
Öğle yine bol salata yanında 2 tavuk but pilav da vardı ama ısıtmamıştım 1 kaşık aldım başka yemedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm gittiğimde kızım uyuyodu 1500 sayı ip atladıııım :)
Saat 8 de 4 küçük köfte koca bir kase dereotlu cacık yedim.Biraz da kızımın yemediği makarnadan aldım.
Dün ne güzel yemek sonrası birşey yememiş ve eksi çıkmıştım 11 gibi kızıma hazırladığım meyveleri yiyince
Sabah tartıldım veeee 59.50 çıktıııım +400 Dikkat etmek lazıııım
hadi bakalım 1-2 ay sonra incecik olucaz hepimiz inşallahGüzel bi liste uygulanabilir.bu diyetim bitsin pazartesi bende varım :))
3 yıldır bu kadar hareketli olmamıştım veririm veririm demekle olmuyo birşeyler yapmak lazım dedimdeniz şahanesin ya spor aşkına bayılıyorum
Sen zaten incesinnnhadi bakalım 1-2 ay sonra incecik olucaz hepimiz inşallah
ya canım . dayanamadım o kadar özlediğim şeylerdi kiyarın tartıda belli olur ne yediğin
canım arkadaşımın bi etkinliği vardı mönümü yazıcam birazdan kafamı toplayıp. pastalar börekler. bekar olunca çok bulamıyorum ve kilo için çeşit çeşit hyapamıyorum bende kasmadan yedim :))ne yedin? öğretmen olmak da zor. bugün sabah balkonda kahvaltı yaparken ( karşımda okul var) veliler geliyordu ellerde tepsiler :) eyvah dedim yine pasta börek gidiyor ya kermes ya da kutlama var dedim :)
temizlik yapıcam birazdan gitmez ama bakalım :)Gün bitmedi pişmanlık duyma, yarına kadar çok zaman var ,bu saatten sonra dikkat ediyoruz artık yatana kadar, ne yediysen hepsi gider. Azda spor ohhh bitti gitti
çok etkiliyor beni ya buraya yazıcam diye tutuyorum kendimisağol canım benimİnşallah inşallah.Topiği uzaktan takip ediyordum ama psikolojik olarak bu kadar etkili olduğunu hiç düşünmemiştim. Ohhh iyi kide gelmişim, iyikide bulmuşum sizi
Boyuma göre kilom fazla. Hani boyunun 10 eksiği en uygun kilodur derler ama yetmiyor. bu arada boyum 162. Bu kiloya da 55 ten düştüm. Dümdüz bir karnım olsun istiyorum benim yaşımdakiler hep fıstık gibi çok kıskanıyorum. Bugün boydan bir foto çekip atayım buraya , Her 2 haftada bir tekrar atarım.Sen zaten incesinnn
bende ailemle yaşarken onları da zorla diyete sokuyordum. hatta eski okulumdaki 4-5 arkadaşımı kuzenimi fln. ben diyetteysem herkesi sokuyorum. yoksa karşımda yiyiorlar haha :)aynen:) motivasyon açısından süper oluyor.evlerimiz karşılıklı sporada ,yüzmeyede beraber gidiyoruz
inşallah canım ya verirsin . arkandan desinler ki denize bakın hiç doğum yapmmaış gibi :))3 yıldır bu kadar hareketli olmamıştım veririm veririm demekle olmuyo birşeyler yapmak lazım dedim
bu defa kararlıyım doğum öncesi kilom 54 tü ama bacaklarım kalındı bu defa 50 leri düşünüyorum inşallah.
ya sürekli görüştüğün insanlar yapmıyorsa diyete dayanmak çok zor.yaklaşık 1 ay önce pazartesi başladım diyete. akşam eve geldim annem içli köfte yapmışbende ailemle yaşarken onları da zorla diyete sokuyordum. hatta eski okulumdaki 4-5 arkadaşımı kuzenimi fln. ben diyetteysem herkesi sokuyorum. yoksa karşımda yiyiorlar haha :)
Yaniii şimdiden başladılar zatenn :)inşallah canım ya verirsin . arkandan desinler ki denize bakın hiç doğum yapmmaış gibi :))
:)) ne güzel bi duygu dimiYaniii şimdiden başladılar zatenn :)
şu anda yakın arkadaşımda diyette yemekleri beraber yiyoruz genelde. çok iyi oluyo . zorl ainsanları zorla yaz geldi o gbek ne o öle de basenler almış gitmiş de :)ya sürekli görüştüğün insanlar yapmıyorsa diyete dayanmak çok zor.yaklaşık 1 ay önce pazartesi başladım diyete. akşam eve geldim annem içli köfte yapmışdiyetteyim yemem dediysem de ben senin için yaptım dedi vee zorla yedirdi.tabi diyet falan kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?