♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cok Iyi yapmissin canim kucuk bedrn almakla bayramda rahat rahat olir sana eminim ki gule gule giy canim[/QUOTE]insallah tatlim sagol

+300 ödemdir yada gecici biseydir

Süper canım beni de heveslendirdin haftaya bende hergun bildirim yapabilirim de düşünüyorum hala kendime guvenmiyor muyum ne
simdiden yazsana canim keyifli olur

Aynen ben de annemlerde kaldım 1 ay babam neler almıyodu ki helvalar pastalar çikolatalar :)
benim babamda oyle dikkat etmem lazim 1 ay sonra yandik :))

Vealeyküm selam canım, çok geçmiş olsun Hemencik iyileşir inşallah ufaklık

deniz şahanesin ya spor aşkına bayılıyorum

deniz şahanesin ya spor aşkına bayılıyorum
3 yıldır bu kadar hareketli olmamıştım veririm veririm demekle olmuyo birşeyler yapmak lazım dedim
bu defa kararlıyım doğum öncesi kilom 54 tü ama bacaklarım kalındı bu defa 50 leri düşünüyorum inşallah.

ne yedin? öğretmen olmak da zor. bugün sabah balkonda kahvaltı yaparken ( karşımda okul var) veliler geliyordu ellerde tepsiler :) eyvah dedim yine pasta börek gidiyor ya kermes ya da kutlama var dedim :)
canım arkadaşımın bi etkinliği vardı mönümü yazıcam birazdan kafamı toplayıp. pastalar börekler. bekar olunca çok bulamıyorum ve kilo için çeşit çeşit hyapamıyorum bende kasmadan yedim :))

sağol canım benim İnşallah inşallah.Topiği uzaktan takip ediyordum ama psikolojik olarak bu kadar etkili olduğunu hiç düşünmemiştim. Ohhh iyi kide gelmişim, iyikide bulmuşum sizi
çok etkiliyor beni ya buraya yazıcam diye tutuyorum kendimi

Sen zaten incesinnn
Boyuma göre kilom fazla. Hani boyunun 10 eksiği en uygun kilodur derler ama yetmiyor. bu arada boyum 162. Bu kiloya da 55 ten düştüm. Dümdüz bir karnım olsun istiyorum benim yaşımdakiler hep fıstık gibi çok kıskanıyorum. Bugün boydan bir foto çekip atayım buraya , Her 2 haftada bir tekrar atarım.

aynen:) motivasyon açısından süper oluyor.evlerimiz karşılıklı sporada ,yüzmeyede beraber gidiyoruz
bende ailemle yaşarken onları da zorla diyete sokuyordum. hatta eski okulumdaki 4-5 arkadaşımı kuzenimi fln. ben diyetteysem herkesi sokuyorum. yoksa karşımda yiyiorlar haha :)

inşallah canım ya verirsin . arkandan desinler ki denize bakın hiç doğum yapmmaış gibi :))

bende ailemle yaşarken onları da zorla diyete sokuyordum. hatta eski okulumdaki 4-5 arkadaşımı kuzenimi fln. ben diyetteysem herkesi sokuyorum. yoksa karşımda yiyiorlar haha :)
ya sürekli görüştüğün insanlar yapmıyorsa diyete dayanmak çok zor.yaklaşık 1 ay önce pazartesi başladım diyete. akşam eve geldim annem içli köfte yapmış diyetteyim yemem dediysem de ben senin için yaptım dedi vee zorla yedirdi.tabi diyet falan kalmadı.

şu anda yakın arkadaşımda diyette yemekleri beraber yiyoruz genelde. çok iyi oluyo . zorl ainsanları zorla yaz geldi o gbek ne o öle de basenler almış gitmiş de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…