♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar bugün bir tartılayım bakim durum vaziyet nedir diye. +300 çıktım nedenkiiii. çok kaçamak da yapmadım diye düşünüyordum. yaptım mı. menülerimi gördünüz yaptım da söylemediniz mi yoksa
ödem midir acaba dün su içmeyi unutmuşum zorlasan 1 lt bile etmez içtiğim su. ondan mı acaba
bugün su kurbağası gibi su içmem lazım

MENÜ
SABAH
1 kase ezogelin çorbası(limonlu)
ARA
yeşil çay
AKŞAM
????
akşama kadar başka ara öğünler de yaparım. meyve ya da ayran,soda,yeşil çay gibi.

kızlar bu arada bugün benim resmen off günüm oldu çok kötü şeyler yedim

ne yedin? öğretmen olmak da zor. bugün sabah balkonda kahvaltı yaparken ( karşımda okul var) veliler geliyordu ellerde tepsiler :) eyvah dedim yine pasta börek gidiyor ya kermes ya da kutlama var dedim :)

kızlar bu arada bugün benim resmen off günüm oldu çok kötü şeyler yedim
Gün bitmedi pişmanlık duyma, yarına kadar çok zaman var ,bu saatten sonra dikkat ediyoruz artık yatana kadar, ne yediysen hepsi gider. Azda spor ohhh bitti gitti

KAHVALTI
4 çeri domates
patatesli poğaça
1 kutu ayran
ÖĞLE YEMEĞİ
kıymalı pide
birkaç çatal salata
şişe ayran
ARA
limonlu soda
Aslında öğle yemeğinde limonlu maydanoz ve 1 tane salatalık yiyecektim ama arkadaşlar çok ısrar edince pide yedim tutamadım kendimi. Eğer akşam yemeğinde sadece salata ve yoğurt yer ve sonra yürüyüşe çıkarsam pek de sorun teşkil etmez sanırım :/

inşallah :) :)
biraz hamur işi tüketmişsin akşam telafi et :)

Gunluk mu bildiriyosun artik canim cok iyi simdiden -400
Evet kaçak yok inan aksam tutunca gidiyo ben bunu bizzat musahede ettim yani
hadi bi hafta buyuk oynayalim
evet tatlim yoksa firliyor kilom tutamiyorum kontrolden çıkıyorum tunikte biraz dar geliyor mutlaka zayiflamam lazim acil 3 kilo :) ama gram gram gidiyor. sende yaz istersen.

gözün aydin tatlim boyle boyle 70 ler 60 a kayacak ve bizlerde inşallah. 70 lerin 80 lerin sayilari azaldikca topik adina basarimizi gösteriyor

Aynen ben de annemlerde kaldım 1 ay babam neler almıyodu ki helvalar pastalar çikolatalar :)

Ben de +400 çıktım ama gece 11 de meyve tabağı yemiştiiim ondaaan

Süper canım beni de heveslendirdin haftaya bende hergun bildirim yapabilirim de düşünüyorum hala kendime guvenmiyor muyum ne
O gramlar hergün giddikçe güvenin gelecek hiç merak etme, bende ilk başlarda senin gibi çok güvensizdim, kötü enerji verme bedenine,zayıflıyorum de, anlık zevkler için bi çok şeyden mahrum oluyoruz değer mi?
Ben bile ( o derece kendimden umutsuzdum düşün:) ) bu sefer başarıyorum , olacak diyorum. Özgüvenimi kazanıyorum, irademi güçlendiriyorum,insanın kendi için bişeyler yapmasından daha güzel ne olabilir ki, insan mutlu oldukça çevresinide mutlu ediyor çünkü, enerjisi heryere dağılıyo
Çok yazdım kusura bakma :)

Bugün yediklerimden çok pişman oldum ve yarından itibaren salata diyetine giriyorum. 2 haftada 14 kilo verdiriyor deniyor ama metabolizmaya bağlı tabi. Benimle birlikte yapmak isteyen olabilir diye diyet listesini yazıyorum.

Diyet boyunca tüketebileceğiniz içecekler; limon sıkılmış sular, yeşil çay ve taze sıkılmış meyve suları.

Yatmadan önce 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir.

Sabah Yemeği
Yoğurt ile meyve salatası. Kivi, yeşil elma. Muz ve üzüm diyet boyunca yasaktır.

Öğle Yemeği
Zeytinyağlı sebze salatası. Patates hariç herhangi bir sebze.

Akşam Yemeği
Limon suyu sıkılmış sebze salatası

gözün aydin tatlim boyle boyle 70 ler 60 a kayacak ve bizlerde inşallah. 70 lerin 80 lerin sayilari azaldikca topik adina basarimizi gösteriyor
sağol canım benim İnşallah inşallah.Topiği uzaktan takip ediyordum ama psikolojik olarak bu kadar etkili olduğunu hiç düşünmemiştim. Ohhh iyi kide gelmişim, iyikide bulmuşum sizi

2 haftada 14 kilo 1 haftada 7 kilo tam benlikmiş ama buna 2 gün dayanabilirim diye düşünüyorum

Ahh şu kıymalı pideler benimde başıma dert, bende çok seviyorum her pazartesi bizim öğle yemeğimizdir kendileri.Bu hafta yemeyeceğim inşallah, akşama dediğin gibi yersen telafi edersin canım bencede,

Güzel bi liste uygulanabilir.bu diyetim bitsin pazartesi bende varım :))

Selam kizlar dun giremedim oglum hasta sanirim discikaricak atesi vardi bugun biraz daha iyi gibi yedikrime dun fazla dikakt edemedim atistirmalik yapmak zorunda kaldim bugun daha dikat ediyorum ise gitmedim oglumla ilgileniyorum oglum uyurkande 1 mil leslie yaptim oglen dereotlu ve ton balikli makarna yedim aksama sebze yada corbayla gecistiricem makarna ekmek yada pilav yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…