- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
kızlar bu arada bugün benim resmen off günüm oldu çok kötü şeyler yedim
kızlar bu arada bugün benim resmen off günüm oldu çok kötü şeyler yedim
1 hzrn 77
2 hzrn 76.9
3 hzrn. 76.6
4 hzrn. 76.5
75 ufukta görünüyor
Gün bitmedi pişmanlık duyma, yarına kadar çok zaman var ,bu saatten sonra dikkat ediyoruz artık yatana kadar, ne yediysen hepsi gider. Azda spor ohhh bitti gittikızlar bu arada bugün benim resmen off günüm oldu çok kötü şeyler yedim
inşallah :) :)KAHVALTI
4 çeri domates
patatesli poğaça
1 kutu ayran
ÖĞLE YEMEĞİ
kıymalı pide
birkaç çatal salata
şişe ayran
ARA
limonlu soda
Aslında öğle yemeğinde limonlu maydanoz ve 1 tane salatalık yiyecektim ama arkadaşlar çok ısrar edince pide yedim tutamadım kendimi. Eğer akşam yemeğinde sadece salata ve yoğurt yer ve sonra yürüyüşe çıkarsam pek de sorun teşkil etmez sanırım :/
evet tatlim yoksa firliyor kilom tutamiyorum kontrolden çıkıyorum tunikte biraz dar geliyor mutlaka zayiflamam lazim acil 3 kilo :) ama gram gram gidiyor. sende yaz istersen.Gunluk mu bildiriyosun artik canim cok iyi simdiden -400
Evet kaçak yok inan aksam tutunca gidiyo ben bunu bizzat musahede ettim yani
hadi bi hafta buyuk oynayalim
gözün aydin tatlim boyle boyle 70 ler 60 a kayacak ve bizlerde inşallah. 70 lerin 80 lerin sayilari azaldikca topik adina basarimizi gösteriyorGünaydın çıtır olacak hatunlar:)) Güne çok güzel başladım şükür 60 lara geçebildim.Çok zaman olmuştu görmeyeli, ucundanda olsa görmek beni pek sevindirik yaptı
Dün akşam pilav ve patates vardı ben yine yumurtaya talim ettim. İyi ki varmış yumurta :))
Aynen ben de annemlerde kaldım 1 ay babam neler almıyodu ki helvalar pastalar çikolatalar :)cok güzel. o diyet hangi forumda başlığı nedir
çok sevindim senin adına bizim için ne kadar mühim bu kelimeler bilselerdi daha çok derlerdi
ayy inşallah inşallah canimm bu ara 100 gram olarak gidiyor ya sabir ekmegi bıraktım.
81 le gebe kaldim doguma kadar hic umursamicam kiloyu dedim ve hic uzulmedim her istedigimden yedim ama dedim dogumdan sonra 54 kilolara ulasicam dedim. eskiden bir kilo bile veremiyordum vermeye ugrasirken 65 le evlenip 81 e ciktim. dogumdan ciktim eve geldigimde 97 ye düşmüştüm bir ay sonrada kendiliginden 90,a düştüm. ama her gün bir buçuk somun ekmek bir buyuk kase tahin pekmez bitirydm peynir zeytin tereyagda 3 yumurta neler neler yiyordum dogumdan sonra
Aynen canım olmaz mı, Emeğimin karşılığı gibi hissediyorum:))ayy çok sevindim. eşler farkedince daha da moral oluyor dimi
Ben de +400 çıktım ama gece 11 de meyve tabağı yemiştiiim ondaaankızlar bugün bir tartılayım bakim durum vaziyet nedir diye. +300 çıktımnedenkiiii. çok kaçamak da yapmadım diye düşünüyordum. yaptım mı. menülerimi gördünüz yaptım da söylemediniz mi yoksa
ödem midir acabadün su içmeyi unutmuşum zorlasan 1 lt bile etmez içtiğim su. ondan mı acaba
bugün su kurbağası gibi su içmem lazım
MENÜakşama kadar başka ara öğünler de yaparım. meyve ya da ayran,soda,yeşil çay gibi.
SABAH
1 kase ezogelin çorbası(limonlu)
ARA
yeşil çay
AKŞAM
????
Güven güven iyi oluyo bak herkes diyo ki "ben ne yedim de böyle oldu?"Süper canım beni de heveslendirdin haftaya bende hergun bildirim yapabilirim de düşünüyorum hala kendime guvenmiyor muyum ne
O gramlar hergün giddikçe güvenin gelecek hiç merak etme, bende ilk başlarda senin gibi çok güvensizdim, kötü enerji verme bedenine,zayıflıyorum de, anlık zevkler için bi çok şeyden mahrum oluyoruz değer mi?Süper canım beni de heveslendirdin haftaya bende hergun bildirim yapabilirim de düşünüyorum hala kendime guvenmiyor muyum ne
sağol canım benimgözün aydin tatlim boyle boyle 70 ler 60 a kayacak ve bizlerde inşallah. 70 lerin 80 lerin sayilari azaldikca topik adina basarimizi gösteriyor
2 haftada 14 kilo 1 haftada 7 kilo tam benlikmiş ama buna 2 gün dayanabilirim diye düşünüyorumBugün yediklerimden çok pişman oldum ve yarından itibaren salata diyetine giriyorum. 2 haftada 14 kilo verdiriyor deniyor ama metabolizmaya bağlı tabi. Benimle birlikte yapmak isteyen olabilir diye diyet listesini yazıyorum.
Diyet boyunca tüketebileceğiniz içecekler; limon sıkılmış sular, yeşil çay ve taze sıkılmış meyve suları.
Yatmadan önce 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir.
Sabah Yemeği
Yoğurt ile meyve salatası. Kivi, yeşil elma. Muz ve üzüm diyet boyunca yasaktır.
Öğle Yemeği
Zeytinyağlı sebze salatası. Patates hariç herhangi bir sebze.
Akşam Yemeği
Limon suyu sıkılmış sebze salatası
Ahh şu kıymalı pideler benimde başıma dert, bende çok seviyorum her pazartesi bizim öğle yemeğimizdir kendileri.Bu hafta yemeyeceğim inşallah, akşama dediğin gibi yersen telafi edersin canım bencede,KAHVALTI
4 çeri domates
patatesli poğaça
1 kutu ayran
ÖĞLE YEMEĞİ
kıymalı pide
birkaç çatal salata
şişe ayran
ARA
limonlu soda
Aslında öğle yemeğinde limonlu maydanoz ve 1 tane salatalık yiyecektim ama arkadaşlar çok ısrar edince pide yedim tutamadım kendimi. Eğer akşam yemeğinde sadece salata ve yoğurt yer ve sonra yürüyüşe çıkarsam pek de sorun teşkil etmez sanırım :/
Güzel bi liste uygulanabilir.bu diyetim bitsin pazartesi bende varım :))Bugün yediklerimden çok pişman oldum ve yarından itibaren salata diyetine giriyorum. 2 haftada 14 kilo verdiriyor deniyor ama metabolizmaya bağlı tabi. Benimle birlikte yapmak isteyen olabilir diye diyet listesini yazıyorum.
Diyet boyunca tüketebileceğiniz içecekler; limon sıkılmış sular, yeşil çay ve taze sıkılmış meyve suları.
Yatmadan önce 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir.
Sabah Yemeği
Yoğurt ile meyve salatası. Kivi, yeşil elma. Muz ve üzüm diyet boyunca yasaktır.
Öğle Yemeği
Zeytinyağlı sebze salatası. Patates hariç herhangi bir sebze.
Akşam Yemeği
Limon suyu sıkılmış sebze salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?