♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Yine arada nescafemi içerim 1 ufak mandalinam var akşama da etli patlıcan yemeği yapacağım ondan yerim sanırım cacıkla beraber

çok zor az yiyorum zaten ama gitmiyor sabrediyorum
bana oyun yapıyor. çok istiyorum 75 i devirip 74 göreyim . tam 75.000 olayım foto atacam
direniyolar işte ama biz onların direncini kırmasını biliriz, yaptığın sporu değiştir, proteine yüklen, bikaç gün belki gramda olsa değişir bişeyler

evet 75 i sabırsızlıkla bekliyorum

Boşver sen onları herkes nasıl zayifladigini görünce sasirsin,zayiflamanin verdigi mutluluk paha bicilemez.....banada dun sen zayiflamissin dediler,habuki daha 1.7 kilo verdim o bile farkedildi demek ki

tabi cnm nişanlım bile yeter diyo :) ay nasıl hoşuma gidiyo bilemezsnn

Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar

Beyaz leblebi , kuru kayısı bunları alacağım bunların dışında akşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka

charmant Y YESIMBOZ sanki sizlerin daha da bizden fazla bilgileri vardır eğitmensiniz yani

acı lı ye
kuru incir
elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…