- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ben bugün çalışma konusunda daha iyiyimde bide toplama yapmayı başarabilsemAllah Allah var bu işte bir aksilik benceBenimde hala çalışasım yok
kilo akışım
pzt 76.700
sl 76.700
heyy 75 neredesin
Hadi Bismillah kandil bugün yapta çıksın aradanben bugün çalışma konusunda daha iyiyimde bide toplama yapmayı başarabilsem
şimdi baştan alcam hadi hayırlısı bismillah
yaptım yaptımHadi Bismillah kandil bugün yapta çıksın aradan
çok zor az yiyorum zaten ama gitmiyor sabrediyorumsenin kadar bende çok istiyorum 75 i görmenidaha haftanın başındayız,haftaya görürsün inşallah
direniyolar işte ama biz onların direncini kırmasını biliriz, yaptığın sporu değiştir, proteine yüklen, bikaç gün belki gramda olsa değişir bişeylerçok zor az yiyorum zaten ama gitmiyor sabrediyorum
bana oyun yapıyor. çok istiyorum 75 i devirip 74 göreyim . tam 75.000 olayım foto atacam
Dalgınlık işte bir gözün kk ya mı bakıyordu yoksayaptım yaptımbi rakamı 2 kere yazmışım bugünlük işim bitti patrona diyimde çıkıyım ben
Dalgınlık işte bir gözün kk ya mı bakıyordu yoksa
Boşver sen onları herkes nasıl zayifladigini görünce sasirsin,zayiflamanin verdigi mutluluk paha bicilemez.....banada dun sen zayiflamissin dediler,habuki daha 1.7 kilo verdim o bile farkedildi demek ki
Bensiz biyere gitme yapistim eteğine beni almazsan birakmam seni
olsun canım sonuçta ilerliyorsun
Arada mışşiiiittt kimse duymasın arada bakıyoruz tabisi
Arada mıSabahın köründen akşamın güneş batımına kadar diye ekle bari
Pankart çıkartayım mıoldu olacak belediyeye ilan ver bide
Allah kabul etsin canım, seninde kandilin mubarek olsunnehirnil111 charmant begum75
Ve burda tanidigim tanimadigim herkesin kandili mubarek olsun.
Bugun orucluyum.
Saolasinnn canimmmAllah kabul etsin canım, seninde kandilin mubarek olsun
Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar
Beyaz leblebi , kuru kayısı bunları alacağım bunların dışındaakşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka
charmant Y YESIMBOZ sanki sizlerin daha da bizden fazla bilgileri vardır eğitmensiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?