- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allah kabul etsin canım aklıma gelmedi bende tutardımnehirnil111 charmant begum75
Ve burda tanidigim tanimadigim herkesin kandili mubarek olsun.
Bugun orucluyum.
acı lı ye
kuru incir
elma
Allah kabul etsin canım aklıma gelmedi bende tutardımSağol seninde kandilin mübarek olsun canım
Yeşil elma mı canımdiğerlerini not ettim acı derken herşeyi mi
Acı biber turşusu su tutar diye yemiyordum akşamları yemeğimin yanına ekleyeyim bari çok severimyeşili bilmiyorumda normal kırmızı elma benim bağırsakları çok çalıştırıyo, özellikle aç karna yyiyince,
acılı derken mesela yemeklerine acı biber kat, acılı küçük biber turşuları varya bikaçtane ondan ye
turşu tuzundan dolayı su tutarda zaten onlar parmak kadar 4-5 tane yemeyle 1 kilo da su tutturmaz merak etme, o homidi gırtlak yiyipte kilo veremeyenler için geçerli senin için değilAcı biber turşusu su tutar diye yemiyordum akşamları yemeğimin yanına ekleyeyim bari çok severimPul biber hep eklerim yumurtaya hatta normal yoğurda bile Yeşil elma çok seviyorum ondan alırım ben
Bende en fazla zaten 3-4 tane yiyorum yemek yanına 1 parmak kalınlığında bile değil incecikler annemler kurmuş doymuşluk hissi de veriyorturşu tuzundan dolayı su tutarda zaten onlar parmak kadar 4-5 tane yemeyle 1 kilo da su tutturmaz merak etme, o homidi gırtlak yiyipte kilo veremeyenler için geçerli senin için değil
Saolasin cnm.Allah kabul etsin canım aklıma gelmedi bende tutardımSağol seninde kandilin mübarek olsun canım
Yeşil elma mı canımdiğerlerini not ettim acı derken herşeyi mi
Butun o sporu aynı gun mu yapıyorsun canımSelamün aleyküm kızlarrrr
Öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim derman arayanlara deva çocuk isteyenlere evlat versin.
Veee tesbih namazlarını unutmuyoruz ona göre
Gelelim bugünümeee
Sabah 8 de bir poğaça 2 zeytin 1 kaşık reçel
Akşam 2 de 2 kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği ve salata
Saat 6 da 1 muz ve çerez inşaallah.
Sporum
45 dakika yürüyüş
45 dakika koşu
1.5 saat pilates ve leslie
Evet canım normalde 2 saat yapıyorum her gün de bugün baya enerjiğim durduramadım kendimi:)Butun o sporu aynı gun mu yapıyorsun canım
Masallah sanaEvet canım normalde 2 saat yapıyorum her gün de bugün baya enerjiğim durduramadım kendimi:)
Hemen özet geçeyim:))Masallah sanahelal olsunsormasi ayip olmasin kac kg sin ben de diyet vespora baslayacagim da bir de yasin kkac
bir kaç gün kalorini hesapla canım bakalım tartı da fark olacak mı?bazen az yediğimizi zannedip fazla kalori alabiliyoruz,biliyorum kalori hesaplamak sıkıyor seni ama en azından fark olacak mı diye 2-3 gün sadeceçok zor az yiyorum zaten ama gitmiyor sabrediyorum
bana oyun yapıyor. çok istiyorum 75 i devirip 74 göreyim . tam 75.000 olayım foto atacam
Selamün aleyküm kızlarrrr
Öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun Rabbim derman arayanlara deva çocuk isteyenlere evlat versin.
Veee tesbih namazlarını unutmuyoruz ona göre
Gelelim bugünümeee
Sabah 8 de bir poğaça 2 zeytin 1 kaşık reçel
Akşam 2 de 2 kaşık pilav 4 kaşık patates yemeği ve salata
Saat 6 da 1 muz ve çerez inşaallah.
Sporum
45 dakika yürüyüş
45 dakika koşu
1.5 saat pilates ve leslie
Ahh ahh bizim burada kandil diye kandil simitlerini götürüyorlar bir abla da almış gelmiş ekler çikolatalı ama nasıl güçlü iradem yemedim
Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar
Beyaz leblebi , kuru kayısı bunları alacağım bunların dışındaakşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka
charmant Y YESIMBOZ sanki sizlerin daha da bizden fazla bilgileri vardır eğitmensiniz yani
Amin canımDarısı bu akşam benim başıma
Tatlim ben prof boksordum egitmen degilim egitmen olan esim :)charmant daha iyi bilir tabii ama ben ozellikle kabak ve lahanayi oneriyorum bir de sabah ac karna kayisi+yogurt. Sabah kayisi+yogurt oglen kabak aksamda kapuska ve tuvalete cikmazsan gel beni bul
Amin canım
Sabah olayını yaparım canım o zaman gün içinde kuru incir beyaz leblebi de yerim iş yerinde akşama lahana yaparım öğle yemeğini ayarlayamam iş yerindeyimpeki sabah kahvaltı yapmayacağım değil mi sadece kayısı yoğurt
Yok beni tutar ben sabah kahvaltı yapmasam aramam canım diyetten önce öğlen 12 buçuğa kadar bir şey yemeden durabiliyordum ıhlamur içerdim sadece şuanda sırf metabolizmayı çalıştırsın diye sabah ağzıma atıyorum bir şeylerSabah kayisi ve yogurt yiyorum bazen kahvalti niyetine ama eger cok acikirsan ara ogunde seni tutacak birsey yiyebilirsin onemli olan yogurdun midene ilk giren olmasi ve biraz zaman taniman :)
Yulaf ve sut ama iyice islanmis olacak yulaf, lahana, brokoli, aci biber, acili cig kofte, bol kuru fasulye, kayisi, bagirsaklari guzel calistirir fakat bunlar az degil bayaga doyumluk yenecek yani bir ogun olarak gorulecek. Ac karnina kahve de calistirir( sabah) onun disinda su icilmeli.Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar
Beyaz leblebi , kuru kayısı bunları alacağım bunların dışındaakşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka
charmant Y YESIMBOZ sanki sizlerin daha da bizden fazla bilgileri vardır eğitmensiniz yani
Allah kabul etsin canim.nehirnil111 charmant begum75
Ve burda tanidigim tanimadigim herkesin kandili mubarek olsun.
Bugun orucluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?