Yok beni tutar ben sabah kahvaltı yapmasam aramam canım diyetten önce öğlen 12 buçuğa kadar bir şey yemeden durabiliyordum ıhlamur içerdim sadece şuanda sırf metabolizmayı çalıştırsın diye sabah ağzıma atıyorum bir şeyler
zumbaya basladim ve baska egzersizlere 3 gundur sag bacagim sakatlandi aci ve kasilma.var gecsin devamdireniyolar işte ama biz onların direncini kırmasını biliriz, yaptığın sporu değiştir, proteine yüklen, bikaç gün belki gramda olsa değişir bişeyler
evet 75 i sabırsızlıkla bekliyorum
aslinda yetersiz beslenmekten kitlik moduna girmis olabilir bedenim..ama denerim canimbir kaç gün kalorini hesapla canım bakalım tartı da fark olacak mı?bazen az yediğimizi zannedip fazla kalori alabiliyoruz,biliyorum kalori hesaplamak sıkıyor seni ama en azından fark olacak mı diye 2-3 gün sadece
Sağol kuzucum sanırım hepsini yapabilirim yulafı nereden bulacağım bir sabah yoğurt kayısı bir sabah yulaf süt yapayım diyorum öğün gibi ara öğünlerde diğerlerini alırım akşam yemeklerine de deidklerinizi eklerim bu akşam et sot gibi bir şey yapacağım yarın kuru fasulye yapacaktım zatenYulaf ve sut ama iyice islanmis olacak yulaf, lahana, brokoli, aci biber, acili cig kofte, bol kuru fasulye, kayisi, bagirsaklari guzel calistirir fakat bunlar az degil bayaga doyumluk yenecek yani bir ogun olarak gorulecek. Ac karnina kahve de calistirir( sabah) onun disinda su icilmeli.
Allah kabul etsin canim.
Çok iyi canım vallahi sabah öğünlerim oluştu bayıldım bunlara peki bu yulafı nereden bulacağım çeşitli mi ne söyleyeceğim de vereceklerIcine 2-3 kasikta yulaf ekle beklet o zaman canim oglene kadar hem tok tutar hemde sindirime yardimci olur.
Kizlar kandiliniz mubarek olsun
nehirnil111 charmant @begum75
Ve burda tanidigim tanimadigim herkesin kandili mubarek olsun.
Bugun orucluyum.
marketlerde satiliyor canim, eti nin lifalif diye bi yulaf ezmesi var müsli reyonlarinda oluyo genelde. sade olanindan al ama digeri meyve parcalari falan oluyorÇok iyi canım vallahi sabah öğünlerim oluştu bayıldım bunlara peki bu yulafı nereden bulacağım çeşitli mi ne söyleyeceğim de verecekler
nehir cır cır olmada kuzum dikkat et. kayısı direk bende o etkiyi ypıyo :)Amin canım
Sabah olayını yaparım canım o zaman gün içinde kuru incir beyaz leblebi de yerim iş yerinde akşama lahana yaparım öğle yemeğini ayarlayamam iş yerindeyimpeki sabah kahvaltı yapmayacağım değil mi sadece kayısı yoğurt
canım ben yulafı cezveye süt koyuyorum biraz yulaf hafif ısıtıyorum. sonra azıcık da bal ekliyorumSağol kuzucum sanırım hepsini yapabilirim yulafı nereden bulacağım bir sabah yoğurt kayısı bir sabah yulaf süt yapayım diyorum öğün gibi ara öğünlerde diğerlerini alırım akşam yemeklerine de deidklerinizi eklerim bu akşam et sot gibi bir şey yapacağım yarın kuru fasulye yapacaktım zatenacılı çiğ köfteye de asla hayır demem hafta sonu yiyeyim bari
Gunaydin caniimmmgünaydın bacılarr
pzt: 53.5
salı:52.8
çarş:52.9
Çok iyi canım vallahi sabah öğünlerim oluştu bayıldım bunlara peki bu yulafı nereden bulacağım çeşitli mi ne söyleyeceğim de verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?