♥haftalık kilo verme yarışması♥

Icine 2-3 kasikta yulaf ekle beklet o zaman canim oglene kadar hem tok tutar hemde sindirime yardimci olur.

direniyolar işte ama biz onların direncini kırmasını biliriz, yaptığın sporu değiştir, proteine yüklen, bikaç gün belki gramda olsa değişir bişeyler

evet 75 i sabırsızlıkla bekliyorum
zumbaya basladim ve baska egzersizlere 3 gundur sag bacagim sakatlandi aci ve kasilma.var gecsin devam

bir kaç gün kalorini hesapla canım bakalım tartı da fark olacak mı?bazen az yediğimizi zannedip fazla kalori alabiliyoruz,biliyorum kalori hesaplamak sıkıyor seni ama en azından fark olacak mı diye 2-3 gün sadece
aslinda yetersiz beslenmekten kitlik moduna girmis olabilir bedenim..ama denerim canim

Sağol kuzucum sanırım hepsini yapabilirim yulafı nereden bulacağım bir sabah yoğurt kayısı bir sabah yulaf süt yapayım diyorum öğün gibi ara öğünlerde diğerlerini alırım akşam yemeklerine de deidklerinizi eklerim bu akşam et sot gibi bir şey yapacağım yarın kuru fasulye yapacaktım zaten acılı çiğ köfteye de asla hayır demem hafta sonu yiyeyim bari

Çok iyi canım vallahi sabah öğünlerim oluştu bayıldım bunlara peki bu yulafı nereden bulacağım çeşitli mi ne söyleyeceğim de verecekler
marketlerde satiliyor canim, eti nin lifalif diye bi yulaf ezmesi var müsli reyonlarinda oluyo genelde. sade olanindan al ama digeri meyve parcalari falan oluyor

nehirnil111 1073 kalori canim bugun :)

kahvalti 10:10

1 yumurta (1 tatli kasigi tereyaginda )
1 salatalik
1 dl ezine keci peyniri

1 greyfurt

saat 13:15
1 cennet hurmasi (trabzon hurmasi ikisi de deniyormus domates gibi olan meyve var ya o )
3 ceviz

saat 17
2 minik kandil simiti (biri susamli digeri susamsiz)

aksam 17:30
1 tabak eksili köfte (12 misket boyutunda köfte, yarim dan az havuc, yarim da patatesinden yedim ) :)

bugun 1073 kalori aldim. günü kapattim :)
kendimi pek iyi hissetmiyorum muhtemelen spor yapmiycam bugun, 50 mekik, 50 squat, 50 de dizcekmekli mekik yaparim sadece o kadar. basim agriyor.

nehir cır cır olmada kuzum dikkat et. kayısı direk bende o etkiyi ypıyo :)

canım ben yulafı cezveye süt koyuyorum biraz yulaf hafif ısıtıyorum. sonra azıcık da bal ekliyorum

şok ve migrosta kesin oluyo eti lilalif diye markası

Selam kızlar menü bildirip kaçıyorum
Herkesin kandili mübarek olsun , duları kabul olsun inşallah
Kahvaltım
2 yumurtadan omlet
Biraz peynir
7 zeytin

Meyveli yoğurt
7 çekirdekli kuru üzüm

Öğlen
Annem kandil olduğu için cevizli un helvası yaptı dağıttık haliyle 3 ceviz büyüklüğünde göz hakkı yedim
Ve 3 lahana sarma

Akşam
1 tabak bol yeşillikli ve nar ekşili kısır

1 saat spor yaptım

sbeden canım iki haftadır internetimiz kesildi giremediğim için bildirim yapamadım ama iyiki de yapmadım çünkü yine yüz oldum.. Canım ben bu ara bu emzirme işi Yüzünden diyet yapamıyorum Şubat ta işe başlayacam büyük ihtimal o zamana sütde kesilir gibi o zaman tekrardan katılırım size ama şimdilik sil beni olurmu... Ama ben ara sıra uğrarım size çünkü özlüyor ve merak ediyorum

Çok iyi canım vallahi sabah öğünlerim oluştu bayıldım bunlara peki bu yulafı nereden bulacağım çeşitli mi ne söyleyeceğim de verecekler

2-3 markada var canim. Kahvaltilik gevrek reyonlarinda 'Yulaf Ezmesi' yazar uzerinde. Bende simdi yaptim regl oncesi midem de sorun oluyorda hafif gecireyim dedim misss gibi vallaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…