- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ay ne guzel:)))günaydın bacılarr
pzt: 53.5
salı:52.8
çarş:52.9
Amin :))))))Gunaydin kizlaaar :) Miss gibi,hafif,az kalorili ama bol vitaminli bi gun olsun
Ve protein gunu basladiiiiiii
Surekli su icececegim :)))))
Artik surekli yemege son
O kadar iyi bi vakitte basladin ki detoksa :) 23 24 25 i ay takvimine gore detoks beslenmenin tam zamani jnsallah cok guzel sonuclar alirsin. Halsiz düşme amaVe protein gunu basladiiiiiii
Surekli su icececegim :)))))
Artik surekli yemege son
Çok sağol canım sadesini alacağımmarketlerde satiliyor canim, eti nin lifalif diye bi yulaf ezmesi var müsli reyonlarinda oluyo genelde. sade olanindan al ama digeri meyve parcalari falan oluyor
Menün gayet güzel canım kandil olduğundan bende 1 tane yedimnehirnil111 1073 kalori canim bugun :)
kahvalti 10:10
1 yumurta (1 tatli kasigi tereyaginda )
1 salatalik
1 dl ezine keci peyniri
1 greyfurt
saat 13:15
1 cennet hurmasi (trabzon hurmasi ikisi de deniyormus domates gibi olan meyve var ya o)
3 ceviz
saat 17
2 minik kandil simiti (biri susamli digeri susamsiz)
aksam 17:30
1 tabak eksili köfte (12 misket boyutunda köfte, yarim dan az havuc, yarim da patatesinden yedim ) :)
bugun 1073 kalori aldim. günü kapattim :)
kendimi pek iyi hissetmiyorum muhtemelen spor yapmiycam bugun, 50 mekik, 50 squat, 50 de dizcekmekli mekik yaparim sadece o kadar. basim agriyor.
nehir cır cır olmada kuzum dikkat et. kayısı direk bende o etkiyi ypıyo :)
Sağol canım sanmam ben kolay kolay olmuyorumcanım ben yulafı cezveye süt koyuyorum biraz yulaf hafif ısıtıyorum. sonra azıcık da bal ekliyorum
şok ve migrosta kesin oluyo eti lilalif diye markası
Sağol kuzum resim ekledin tam oldu hemen eşime attım o alacak bizim evin oralarda yoktu migros iyi oldu söylediğin
Canım eğer yemek geliyorsa içinden dediğin gibi en azından protein al zararlı olmayan gıdalarla al kalorini sporla vermesi de güzel olurnehirnil111 1661 kcal (((
Ya inanmazsin hala acim,cay iciyorum simdi
Neyse 3 gun protein yapacagim, cumaya tartida guzel bir rakam gormek istiyorum insallah
Bende çok seveceğim eminim öğrendiğim çok iyi oldu sizlerin sayesinde ne çok şey öğrendim hepinizden Allah razı olsun2-3 markada var canim. Kahvaltilik gevrek reyonlarinda 'Yulaf Ezmesi' yazar uzerinde. Bende simdi yaptim regl oncesi midem de sorun oluyorda hafif gecireyim dedim misss gibi vallaha :)
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;
21 ARALIK 2015:53.80
22 ARALIK 2015: Tartılmayı unutmuşum
23 ARALIK 2015: 54.70
Eşim gibi sınırsız yeseydim kestaneyi 60 kiloyu görecektim sabah sabah
geçmiş olsun canım geçenlerde yine sakatlanmıştın sen sanırım dikkat et kendine hızlı hareket yapmazumbaya basladim ve baska egzersizlere 3 gundur sag bacagim sakatlandi aci ve kasilma.var gecsin devam
Fazla değil kalorin canım normal üzülmene gerek yok dengeliyorsun sonuçta öğlen yemişsin bir de uyuyana kadar gitmiştirnehirnil111 cim günaydın canım 22 aralık salı günkü kalorim 1392 (sabah ve akşam iyiydide öğlen çıkan yemek çok kaloriliydi o yüzden böyle oldu )
normal marketlerde de var ben gördüm
ayyy bilirim o ağrıyı kafamı kesip atasım geliyo, çok geçmiş olsun canım, başını eşarpla sıkı sıkı sar iyi geliyoGunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
inşallah gitmiştir canım , akşam misafirim vardı patlak yaptım , 1 tane bile ağzıma atmadım, onlar çıtır çıtır yedilerFazla değil kalorin canım normal üzülmene gerek yok dengeliyorsun sonuçta öğlen yemişsin bir de uyuyana kadar gitmiştir
baloncukum yulaftaki k.hidrat miktarı nedir bakıp bana bildirirmisin bende aslında yemek istiyorumkizlar yarini yulaf meyve veya yulaf peynir günü ilan ediyorumaksamina da corba yada hafif bir sebze yemegi planim var bakalim ne olacak :) cünkü artik cok skldim degisik birseyler yapmak istiyorum
O kadar iyi bi vakitte basladin ki detoksa :) 23 24 25 i ay takvimine gore detoks beslenmenin tam zamani jnsallah cok guzel sonuclar alirsin. Halsiz düşme ama
Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Saol kuzum valla berbat bisey hicbisey yapamadim dun simdi daha iyiyim hafiften sol tarafimda var oda gecer heraldeayyy bilirim o ağrıyı kafamı kesip atasım geliyo, çok geçmiş olsun canım, başını eşarpla sıkı sıkı sar iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?