♥haftalık kilo verme yarışması♥

marketlerde satiliyor canim, eti nin lifalif diye bi yulaf ezmesi var müsli reyonlarinda oluyo genelde. sade olanindan al ama digeri meyve parcalari falan oluyor
Çok sağol canım sadesini alacağım
Menün gayet güzel canım kandil olduğundan bende 1 tane yedim onlar da spor sonuçta boş durmuyorsun
nehir cır cır olmada kuzum dikkat et. kayısı direk bende o etkiyi ypıyo :)

canım ben yulafı cezveye süt koyuyorum biraz yulaf hafif ısıtıyorum. sonra azıcık da bal ekliyorum

şok ve migrosta kesin oluyo eti lilalif diye markası
Sağol canım sanmam ben kolay kolay olmuyorum sütle de yoğurtla da yeniyor galiba sevdim bunu sabahları artık değiştirerek kullanırım
Eki Görüntüle 1725277
nehirnil111 canim bu migroslarda oluyor arkadaslarin da dedigi gibi.
Sağol kuzum resim ekledin tam oldu hemen eşime attım o alacak bizim evin oralarda yoktu migros iyi oldu söylediğin
nehirnil111 1661 kcal (((
Ya inanmazsin hala acim,cay iciyorum simdi
Neyse 3 gun protein yapacagim, cumaya tartida guzel bir rakam gormek istiyorum insallah
Canım eğer yemek geliyorsa içinden dediğin gibi en azından protein al zararlı olmayan gıdalarla al kalorini sporla vermesi de güzel olur
2-3 markada var canim. Kahvaltilik gevrek reyonlarinda 'Yulaf Ezmesi' yazar uzerinde. Bende simdi yaptim regl oncesi midem de sorun oluyorda hafif gecireyim dedim misss gibi vallaha :)
Bende çok seveceğim eminim öğrendiğim çok iyi oldu sizlerin sayesinde ne çok şey öğrendim hepinizden Allah razı olsun

Canım emeklerin boşuna gitmesin az dikkatli ye derim kilon yok tabi ki ama hedefine gitmek istiyorsan biraz daha sabır

Fazla değil kalorin canım normal üzülmene gerek yok dengeliyorsun sonuçta öğlen yemişsin bir de uyuyana kadar gitmiştir
inşallah gitmiştir canım , akşam misafirim vardı patlak yaptım , 1 tane bile ağzıma atmadım, onlar çıtır çıtır yediler meyvada çıkardım ondan da yemedim tuttum kendimi ama bugün sabah tartıldım yine 66,3 sanırım ben 1-2 ay bu kiloda idare etcem yaza 60 ı ancak görürüm

kizlar yarini yulaf meyve veya yulaf peynir günü ilan ediyorum aksamina da corba yada hafif bir sebze yemegi planim var bakalim ne olacak :) cünkü artik cok skldim degisik birseyler yapmak istiyorum
baloncukum yulaftaki k.hidrat miktarı nedir bakıp bana bildirirmisin bende aslında yemek istiyorum ama k.hidratı çoktur diye endişe ediyorum...

Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ufak mandalina
Ara;15:30 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çtl beyaz peynir + 1 ad.kandil simiti ufaklardan + 3 badem

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3 mil) + 30 dakika pilates

kalorim 621

charmant THEY- C CallanPinckney begum75 @ozenti @kitara_84 bayanbaloncuk @DisiAnka miraycan84 zambak86

Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..

Cok gecmis olsun canim ya Insallah toparlarsin bi an once. Ben sadece regl agrisinda hastanelik oluyorum bi de migreni dusunemedim... Allah yardimcin olsun

ayyy bilirim o ağrıyı kafamı kesip atasım geliyo, çok geçmiş olsun canım, başını eşarpla sıkı sıkı sar iyi geliyo
Saol kuzum valla berbat bisey hicbisey yapamadim dun simdi daha iyiyim hafiften sol tarafimda var oda gecer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…