♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar yazamadım kusura bakmayın. geç kaldım. kilo bildirimi yapmıyorum aynıyım zaten.
h.sonu yediklerimi söylemeyeyim. zaten giremedim de kalori bilgisini..bu arada 1 saatlik yürüyüşüme ilaveten sabahları 3 mil leslie yapıyorum ( sebebi ise; akşam ki, yediklerimi eritmek. üzülerek söylüyorum ki akşam ki atıştırmalıklarımdan vazgeçemiyorum.

21 aralık pzt: 1114 kcal
22 aralık salı: 1126 kcal

Pes etmek yok elbet vazgeçecek vücudun sen yememeye spora devam et derim

Not ettim canım sorun değil sonradan da haftalık versen eklerim Leslie yapman çok iyi güzel kalori yaktırdğını düşünüyorum akşam atıştırmalıklarından vazgeçemiyorsan beyaz leblebi 1 meyve kuru kayısı ye onlar da tutabilir seni tarçınlı süt falan

charmant kaloriye katılmıyor musun artık pzt.salı kalorini alıyım katıl ya

nehirnil111 canım 22 aralık kalorim
  • 0.75 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
    113 kcal
  • 2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek
    110 kcal
  • 2.00 x 1 Dilim Pınar Dilimli Tost Peyniri
    34 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası
    100 kcal
  • 2.00 x 1 Adet (30gr) İzmir Köfte
    100 kcal
  • 0.50 x 1 Dilim (40gr) Baklava
    60 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
    60 kcal
  • 0.75 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
    113 kcal
  • 4.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi
    300 kcal
  • 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
    90 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
    42 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Ceviz
    27 kcal
Toplam
1149
kcal
Toplam

baloncukum yulaftaki k.hidrat miktarı nedir bakıp bana bildirirmisin bende aslında yemek istiyorum ama k.hidratı çoktur diye endişe ediyorum...

Kuzum yulaf ezmesi karbonhidratlar arasinda en kalitelilerinden bilinir. Folik asit ve potasyum acisindan cok zengin, bagirsak calistirmak icin de kaliteli bi lif kaynagi. 1 dilim ekmek yerine 1,5 corba kasigi oneriliyor genelde oradan pay bic. Bana diyetisyenim sabahlari 4 yemek kasigi derdi ve gun icinde ekmek tuketmezdim.

621 ne ya charmantı geçmek için mi bunlar, hasta olacaksınız ikinizde dikkat edin benden söylemesi

o yulaf sabahları beni doyurmuyor ya,sanki tatlı yemişim gibi acıkıyorum hemen

Canım kalorin gayet güzel ama sağlıklı değil bence sen hiç yemek yemiyorsun mercimek köftesi-baklava-kurabiye-poğaça sadece kalori verir sağlıksız hem de
621 ne ya charmantı geçmek için mi bunlar, hasta olacaksınız ikinizde dikkat edin benden söylemesi

Yok canım ya bende ne yediğime sonradan baktım inan sabah öğle azdı zaten akşam yemek yapacaktım eşim geç geldi bende yumurta haşlayayım dedim tok tuttu beni sonra sıcak çikolata içecektim spordan sonra canım istemedi koltukta bayılmışım

Aynen benden hep destek tam destek benim de 3. gunum yarin son ve sanirim yarin regl olurum. Ptesiye biraz rahatlamis ve eksi gormus olmayi umut ediyorum :)
Regl oncesi cok iyi yapmissin
Ya bir de soyle bir durum var, benim 3 gun proteinden sonra istahim filan kesiliyor :))) hadi bakalim :)))

O kadar iyi bi vakitte basladin ki detoksa :) 23 24 25 i ay takvimine gore detoks beslenmenin tam zamani jnsallah cok guzel sonuclar alirsin. Halsiz düşme ama
Ay cnm herkesin vucudu bir diyete cok iyi cvp verir diye dusunuyorum, benimki de protein diyeti, bana cok yariyor,halsizlik filan da olmuyor
Tabi her zamam.uygulanamaz

Canım kalorin gayet güzel ama sağlıklı değil bence sen hiç yemek yemiyorsun mercimek köftesi-baklava-kurabiye-poğaça sadece kalori verir sağlıksız hem de
bu ara sağlıksız beslendiğimin farkındayım,ama ben hep bu şekilde besleniyordum işte böyle beslenmeyi seviyorum normalde,ama kendimi sağlıklı şeylere yönlendirmem lazım evet kalori alacaksam kaliteli gıdalardan almam lazım biliyorum ama uygulayamıyorum işte ,mercimek köfte et köfte sağlıksızmı ki?

Regl oncesi cok iyi yapmissin
Ya bir de soyle bir durum var, benim 3 gun proteinden sonra istahim filan kesiliyor :))) hadi bakalim :)))

Evet iyi denk geldi vallaha umarim ise yarar. Regl olunca o agriyla gozum hicbisey gormuyor zaten
O konuda proteinin masallahi var yaa dun aksamdan beri beni zorluyor :)

yavvv kızlar konumuzla alakası yok ama bir şey söyiyecem size
benim yukarıdaki kadın hergün ev süpürüyor durmadan sabah erkenden başlıyor öğlene kadar haftasonları bile ,haftasonları hep süpürgenin sesine uyanıyorum,karı hastamıdırdır nedir bir de 60-65 yaşında var ben bu yaşta o enerjiyi bulamıyorum kendimde ,kimsesi de yok tek yaşıyor hayır kim kirletiyor o evi de o kadar temizliyor bir de her hafta temizlikçisi geliyor sabahdan akşama kadar acayip sesler geliyor buhar makinesimi halı yıkamamı nedir bilmiyorum bayağı hummalı bir çalışma oluyor yukarıda

Yok kuzum katilmiyorum siz devam edin zaten dun 500 anca olmustur gerek yok benim katilmama yarismanin amaci kendini tutmak ben zaten yemiyorum sizi izlicem :)
kiz bizim ust kattaki de oyle ve hergun kavga ediyorlar onlarin yuzunden yatak odasinin yerini degistirdik

benim üstümdekininde 2 küçük oğlu var sabahın bazen 6 sı 7 si demiyolar ağlayarak uyanıyolar gece yarıları koşrutuyolar yerlerde araba sürüyolar, hızlarını alamayıp apartmanın içine çıkıp orda koşturup koca koca kamyonları var içine binip birbirlerini sürüyolar kadın desen gece 2-3-4-5 gecenin her saati çamaşır makinası çalıştırıyor akşam 9-10 da ev süpürüyor bide ev hanımı ve ev sahibi kiracıda değil daha anlatayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…