Yok kuzum katilmiyorum siz devam edin zaten dun 500 anca olmustur gerek yok benim katilmama yarismanin amaci kendini tutmak ben zaten yemiyorum sizi izlicem :)
kiz bizim ust kattaki de oyle ve hergun kavga ediyorlar onlarin yuzunden yatak odasinin yerini degistirdik
kiz ben de dün felakettim bas agrisindan 7 de girdim yataga gecmis olsunnGunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
canim kb var kb var :) yulaf iyi bi kbbaloncukum yulaftaki k.hidrat miktarı nedir bakıp bana bildirirmisin bende aslında yemek istiyorumama k.hidratı çoktur diye endişe ediyorum...
yok kuzumm kozmik bakim diye bi blog var o ay hareketlerini paylsiyo ordan paylasim yapiyorum size :) hiic anlamamFistiiiik anlar misin astrolojiden yaa :) ? Soleyiver bakalim bana ne olacakYengec burcuyum 16 temmuz :)
pisirmeden mi yiyorsun?o yulaf sabahları beni doyurmuyor ya,sanki tatlı yemişim gibi acıkıyorum hemen
Ayıp yani her gün her gün insanın başı ağırır işi yok kendine oyalanacak onu bulmuş herhaldeyavvv kızlar konumuzla alakası yok ama bir şey söyiyecem size
benim yukarıdaki kadın hergün ev süpürüyor durmadan sabah erkenden başlıyor öğlene kadar haftasonları bile ,haftasonları hep süpürgenin sesine uyanıyorum,karı hastamıdırdır nedir bir de 60-65 yaşında var ben bu yaşta o enerjiyi bulamıyorum kendimde ,kimsesi de yok tek yaşıyor hayır kim kirletiyor o evi de o kadar temizliyor bir de her hafta temizlikçisi geliyor sabahdan akşama kadar acayip sesler geliyor buhar makinesimi halı yıkamamı nedir bilmiyorum bayağı hummalı bir çalışma oluyor yukarıda
Yok kuzum katilmiyorum siz devam edin zaten dun 500 anca olmustur gerek yok benim katilmama yarismanin amaci kendini tutmak ben zaten yemiyorum sizi izlicem :)
Tebrik ederim hepiniziii
benim üstümdekininde 2 küçük oğlu var sabahın bazen 6 sı 7 si demiyolar ağlayarak uyanıyolar gece yarıları koşrutuyolar yerlerde araba sürüyolar, hızlarını alamayıp apartmanın içine çıkıp orda koşturup koca koca kamyonları var içine binip birbirlerini sürüyolar kadın desen gece 2-3-4-5 gecenin her saati çamaşır makinası çalıştırıyor akşam 9-10 da ev süpürüyor bide ev hanımı ve ev sahibi kiracıda değil daha anlatayım mı
Butun problemlerini biliyorum bir gun cikip not yapistircam kapilarina defalarca icimden geldibi ara benimde alt katımdakiler fena kavga ediyodu hatta bi ara polis bile geldi ama şimdi daha iyiler kısık sesle kavga ediyolar sanırım
Gecmis olsun sana da canim.kiz ben de dün felakettim bas agrisindan 7 de girdim yataga gecmis olsun
hayır pişiriyorum pişirmeden yemekten nefret ediyorumpisirmeden mi yiyorsun?
demekki senin bünye de benimki gibi farklihayır pişiriyorum pişirmeden yemekten nefret ediyorum
aaa evet portakal tok tutar beni gerçektendemekki senin bünye de benimki gibi farklibeni de protein aninda aciktirir halbuki tok tutmasi lazim. meyve doyurur falan
senin kan grubun neydi canım?demekki senin bünye de benimki gibi farklibeni de protein aninda aciktirir halbuki tok tutmasi lazim. meyve doyurur falan
ölçüler gayet iyi maşallahpazartesi: 62.3
bugun: 62.7 (en son pazartesi taridan sonra wc ye ciktim) takmiyorum ama kafaya yulaf biraz kendime getirir beni
kizlar gecen ayin 23 ünde ölcüm yapmisim bugun de ölctm paylasayim :)
23.11.2015 ---------------- 23.12.2015
kilo: 64.1 ------------------- kilo:62.7
kol: 28 ------------------------ 27.5
gögüs: 90 --------------------- 90
bel: 72.5 ----------------------- 71
göbek: 86 --------------------- 84.5
üst bacak: 58 ---------------- 57
basen: ölcmemisim--------- 96
Köfteye bir şey demedim canım mercimek köftesi hem doyurmaz şişirir insanı hem de fazla gereksiz kalori yani diğerleri zaten tatlı şeker yani ondan söyledim ekmekte köfte de bir şey yokbu ara sağlıksız beslendiğimin farkındayım,ama ben hep bu şekilde besleniyordum işte böyle beslenmeyi seviyorum normalde,ama kendimi sağlıklı şeylere yönlendirmem lazım evet kalori alacaksam kaliteli gıdalardan almam lazım biliyorum ama uygulayamıyorum işte ,mercimek köfte et köfte sağlıksızmı ki?
ben de sevmeye basladim kendimiölçüler gayet iyi maşallah
hayır pişiriyorum pişirmeden yemekten nefret ediyorum
ben yoğurt için hiç pişirmedim ama sütle yulafı pişirdim yani kaynama aşamsına gelip bir kez tıkırdayınca kapattım içine kuru meyvelerden de doğramıştım en sonunda ceviz de ilave etmiştim sütlaç gibi çok sevmiştim ama gel gelelim beni uzun süre tok tutmamıştı,yoğurtlu da yaparsam suda azıcık pişirip öyle katarım herhaldeCanım nasıl pişiriliyor süte ya da yoğurda pişirerek mi katıyorsunuz en iyisi hangisi
Canım ben sabahları bir şey yemesem de aramam zaten yulafı sırf metabolizmayı hızlandırsın diye yemeyi düşünüyorum ekstradan kayısılarla leblebilerle falan da tutma olayını yapabilirimben yoğurt için hiç pişirmedim ama sütle yulafı pişirdim yani kaynama aşamsına gelip bir kez tıkırdayınca kapattım içine kuru meyvelerden de doğramıştım en sonunda ceviz de ilave etmiştim sütlaç gibi çok sevmiştim ama gel gelelim beni uzun süre tok tutmamıştı,yoğurtlu da yaparsam suda azıcık pişirip öyle katarım herhalde
Canım nasıl pişiriliyor süte ya da yoğurda pişirerek mi katıyorsunuz en iyisi hangisi
ben yoğurt için hiç pişirmedim ama sütle yulafı pişirdim yani kaynama aşamsına gelip bir kez tıkırdayınca kapattım içine kuru meyvelerden de doğramıştım en sonunda ceviz de ilave etmiştim sütlaç gibi çok sevmiştim ama gel gelelim beni uzun süre tok tutmamıştı,yoğurtlu da yaparsam suda azıcık pişirip öyle katarım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?