♥haftalık kilo verme yarışması♥

bi ara benimde alt katımdakiler fena kavga ediyodu hatta bi ara polis bile geldi ama şimdi daha iyiler kısık sesle kavga ediyolar sanırım

Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
kiz ben de dün felakettim bas agrisindan 7 de girdim yataga gecmis olsunn

baloncukum yulaftaki k.hidrat miktarı nedir bakıp bana bildirirmisin bende aslında yemek istiyorum ama k.hidratı çoktur diye endişe ediyorum...
canim kb var kb var :) yulaf iyi bi kb
Fistiiiik anlar misin astrolojiden yaa :) ? Soleyiver bakalim bana ne olacak Yengec burcuyum 16 temmuz :)
yok kuzumm kozmik bakim diye bi blog var o ay hareketlerini paylsiyo ordan paylasim yapiyorum size :) hiic anlamam

o yulaf sabahları beni doyurmuyor ya,sanki tatlı yemişim gibi acıkıyorum hemen
pisirmeden mi yiyorsun?

Ayıp yani her gün her gün insanın başı ağırır işi yok kendine oyalanacak onu bulmuş herhalde
Yok kuzum katilmiyorum siz devam edin zaten dun 500 anca olmustur gerek yok benim katilmama yarismanin amaci kendini tutmak ben zaten yemiyorum sizi izlicem :)

Tebrik ederim hepiniziii

Tamam kuzum sevmiştim ama seninle yarışmayı da

Sağol canım

ayyy benimkide kiraci degiill bide bi terligi var bastigi heryeri biliyorum

bi ara benimde alt katımdakiler fena kavga ediyodu hatta bi ara polis bile geldi ama şimdi daha iyiler kısık sesle kavga ediyolar sanırım
Butun problemlerini biliyorum bir gun cikip not yapistircam kapilarina defalarca icimden geldi birgun esim cikti bisey mi oluyo diye adam acti kapiyi cocuk var evde kusura bakmayin dedi ne cocugu cocuk mocuk da yokmus biz bir sure cocuklari varda o cekistiriyor sandalye fln zannetmistik

pazartesi: 62.3
bugun: 62.7 (en son pazartesi taridan sonra wc ye ciktim) takmiyorum ama kafaya yulaf biraz kendime getirir beni
kizlar gecen ayin 23 ünde ölcüm yapmisim bugun de ölctm paylasayim :)

23.11.2015 ---------------- 23.12.2015
kilo: 64.1 ------------------- kilo:62.7
kol: 28 ------------------------ 27.5
gögüs: 90 --------------------- 90
bel: 72.5 ----------------------- 71
göbek: 86 --------------------- 84.5
üst bacak: 58 ---------------- 57
basen: ölcmemisim--------- 96

ölçüler gayet iyi maşallah

Köfteye bir şey demedim canım mercimek köftesi hem doyurmaz şişirir insanı hem de fazla gereksiz kalori yani diğerleri zaten tatlı şeker yani ondan söyledim ekmekte köfte de bir şey yok

Canım nasıl pişiriliyor süte ya da yoğurda pişirerek mi katıyorsunuz en iyisi hangisi
ben yoğurt için hiç pişirmedim ama sütle yulafı pişirdim yani kaynama aşamsına gelip bir kez tıkırdayınca kapattım içine kuru meyvelerden de doğramıştım en sonunda ceviz de ilave etmiştim sütlaç gibi çok sevmiştim ama gel gelelim beni uzun süre tok tutmamıştı,yoğurtlu da yaparsam suda azıcık pişirip öyle katarım herhalde

Canım ben sabahları bir şey yemesem de aramam zaten yulafı sırf metabolizmayı hızlandırsın diye yemeyi düşünüyorum ekstradan kayısılarla leblebilerle falan da tutma olayını yapabilirim

Canım nasıl pişiriliyor süte ya da yoğurda pişirerek mi katıyorsunuz en iyisi hangisi

canim yogurtlayken pisirmeyin yogurt eksiyebilir :) onun yerine aksamdan yogurdun icine koyun yulafi sabaha kadar iyice siser o. hi ama pisirme isini söyle yapabilirsiniz belki yogurtla tüketirken, yulafi pisirip sogutup yogurda koyabilirsiniz soguk corba gibi olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…