- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım bir deneyeyim bakalım metabolizmayı harekete geçirecek mi akşamları çok acıkırsam tok tutsun diye de yiyebilirimcanim yogurtlayken pisirmeyin yogurt eksiyebilir :) onun yerine aksamdan yogurdun icine koyun yulafi sabaha kadar iyice siser o. hi ama pisirme isini söyle yapabilirsiniz belki yogurtla tüketirken, yulafi pisirip sogutup yogurda koyabilirsiniz soguk corba gibi olabilir :)
kb olarak cok az :) rahatlikla tüketebilirsin, ben 3 gün sabah ögle yulaf aksama da yemek tüketmeyi planliyorum bakalim neler olacak :))Sağol canım bir deneyeyim bakalım metabolizmayı harekete geçirecek mi akşamları çok acıkırsam tok tutsun diye de yiyebilirim
Öğlen çalıştığım için tüketmen sıkıntı ama sabah akşam belki yapabilirim arada akşam yemeği yoksa ya da sadece eşime yedirirsemkb olarak cok az :) rahatlikla tüketebilirsin, ben 3 gün sabah ögle yulaf aksama da yemek tüketmeyi planliyorum bakalim neler olacak :))
Geldiiimm yardimci olmaya calisayim cikicam hemen islerim var azcuk :)
simdi ben sabah yulaf pisirip yedim, kuru meyveyle 4 yk ,suyla pisirdim.. öglen okula gitmeden 4 yk daha pisirsem onu da trabzon hurmasiyla yesem, aksama da sebze yemegi yada corba icsem, aralarda da meyve yesem cok mu sacma olur?Geldiiimm yardimci olmaya calisayim cikicam hemen islerim var azcuk :)
simdi ben sabah yulaf pisirip yedim, kuru meyveyle 4 yk ,suyla pisirdim.. öglen okula gitmeden 4 yk daha pisirsem onu da trabzon hurmasiyla yesem, aksama da sebze yemegi yada corba icsem, aralarda da meyve yesem cok mu sacma olur?
Yok kuzum sacmalik degil tabiiki ama bir ogunde iki yemek kasigi yulaf yeterli. Sadece biraz fazla olur. Oglen icin baska alternatifun varsa onu yemeni oneririm. Ama yoksa sporla telafi etmen gerek. Meyve de sadece 1 tane yemeni onericem. Yada oglen corba aksam sebze de yiyebilirsin. Sporun iyi oldugu surece sorun olmaz kuzum.simdi ben sabah yulaf pisirip yedim, kuru meyveyle 4 yk ,suyla pisirdim.. öglen okula gitmeden 4 yk daha pisirsem onu da trabzon hurmasiyla yesem, aksama da sebze yemegi yada corba icsem, aralarda da meyve yesem cok mu sacma olur?
Gecmis olsun cnmGunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Komsuya sabret cnm, senin icin ahirette guzel karsiligi oluryavvv kızlar konumuzla alakası yok ama bir şey söyiyecem size
benim yukarıdaki kadın hergün ev süpürüyor durmadan sabah erkenden başlıyor öğlene kadar haftasonları bile ,haftasonları hep süpürgenin sesine uyanıyorum,karı hastamıdırdır nedir bir de 60-65 yaşında var ben bu yaşta o enerjiyi bulamıyorum kendimde ,kimsesi de yok tek yaşıyor hayır kim kirletiyor o evi de o kadar temizliyor bir de her hafta temizlikçisi geliyor sabahdan akşama kadar acayip sesler geliyor buhar makinesimi halı yıkamamı nedir bilmiyorum bayağı hummalı bir çalışma oluyor yukarıda
Ay cnm evlerde ses yalitimi kotu galibabi ara benimde alt katımdakiler fena kavga ediyodu hatta bi ara polis bile geldi ama şimdi daha iyiler kısık sesle kavga ediyolar sanırım
canim aslinda bu 3 gün proteinden olabildigince uzak durmak icin böyle beslenmek istemistim :) bu 3 gün proteinden uzak durmak gerekiyo ay takvimine göre. süt koymuyorum hic yulafa. olmadi yogurt falan desteklerim, bakliyatta olabilirBence aksam et ya da bakliyat + salata yapsan daha guzel ve dengeli olur sutu az koyuyorsun sonucta kas kaybetmemek icin proteinle destekle derim ben.
aa 2 kasik yulafla kim doyar kiiYok kuzum sacmalik degil tabiiki ama bir ogunde iki yemek kasigi yulaf yeterli. Sadece biraz fazla olur. Oglen icin baska alternatifun varsa onu yemeni oneririm. Ama yoksa sporla telafi etmen gerek. Meyve de sadece 1 tane yemeni onericem. Yada oglen corba aksam sebze de yiyebilirsin. Sporun iyi oldugu surece sorun olmaz kuzum.
Ay sen kum saatiymissin, ne sanslisin yaaapazartesi: 62.3
bugun: 62.7 (en son pazartesi taridan sonra wc ye ciktim) takmiyorum ama kafaya yulaf biraz kendime getirir beni
kizlar gecen ayin 23 ünde ölcüm yapmisim bugun de ölctm paylasayim :)
23.11.2015 ---------------- 23.12.2015
kilo: 64.1 ------------------- kilo:62.7
kol: 28 ------------------------ 27.5
gögüs: 90 --------------------- 90
bel: 72.5 ----------------------- 71
göbek: 86 --------------------- 84.5
üst bacak: 58 ---------------- 57
basen: ölcmemisim--------- 96
Ay cnm evlerde ses yalitimi kotu galiba
Bizim ust katta afacan ikizler var, annesi gurultu icin surekli ozur dilyor. Kadina diyorum, bir kere sesinizi duymadim,kadin yine de ozur dilemeye devam ediyor.bizim apartmanin yalitimi iyi galiba
katılabilirsiniz tabiki , boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)merhaba hanımlar ben baska konu acmıstım ama istedigimi elde edemedim aranıza katılabilir miyim acaba
cok tesekkür ederim peki günlük de yazabiliyor muyuz neler yedigimizi vermişsek kilomuzu...sbeden i nasıl etiketlicemkatılabilirsiniz tabiki , boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?