♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol canım bir deneyeyim bakalım metabolizmayı harekete geçirecek mi akşamları çok acıkırsam tok tutsun diye de yiyebilirim

Geldiiimm yardimci olmaya calisayim cikicam hemen islerim var azcuk :)
simdi ben sabah yulaf pisirip yedim, kuru meyveyle 4 yk ,suyla pisirdim.. öglen okula gitmeden 4 yk daha pisirsem onu da trabzon hurmasiyla yesem, aksama da sebze yemegi yada corba icsem, aralarda da meyve yesem cok mu sacma olur?

simdi ben sabah yulaf pisirip yedim, kuru meyveyle 4 yk ,suyla pisirdim.. öglen okula gitmeden 4 yk daha pisirsem onu da trabzon hurmasiyla yesem, aksama da sebze yemegi yada corba icsem, aralarda da meyve yesem cok mu sacma olur?

Bence aksam et ya da bakliyat + salata yapsan daha guzel ve dengeli olur sutu az koyuyorsun sonucta kas kaybetmemek icin proteinle destekle derim ben.

Yok kuzum sacmalik degil tabiiki ama bir ogunde iki yemek kasigi yulaf yeterli. Sadece biraz fazla olur. Oglen icin baska alternatifun varsa onu yemeni oneririm. Ama yoksa sporla telafi etmen gerek. Meyve de sadece 1 tane yemeni onericem. Yada oglen corba aksam sebze de yiyebilirsin. Sporun iyi oldugu surece sorun olmaz kuzum.

Komsuya sabret cnm, senin icin ahirette guzel karsiligi olur

bi ara benimde alt katımdakiler fena kavga ediyodu hatta bi ara polis bile geldi ama şimdi daha iyiler kısık sesle kavga ediyolar sanırım
Ay cnm evlerde ses yalitimi kotu galiba
Bizim ust katta afacan ikizler var, annesi gurultu icin surekli ozur dilyor. Kadina diyorum, bir kere sesinizi duymadim,kadin yine de ozur dilemeye devam ediyor.bizim apartmanin yalitimi iyi galiba

Bence aksam et ya da bakliyat + salata yapsan daha guzel ve dengeli olur sutu az koyuyorsun sonucta kas kaybetmemek icin proteinle destekle derim ben.
canim aslinda bu 3 gün proteinden olabildigince uzak durmak icin böyle beslenmek istemistim :) bu 3 gün proteinden uzak durmak gerekiyo ay takvimine göre. süt koymuyorum hic yulafa. olmadi yogurt falan desteklerim, bakliyatta olabilir
aa 2 kasik yulafla kim doyar kii sütsüz falan pisiriyorum ordan yirtmaz miyim acabasi ah ah meyvesiz yasayamam ki ben deliriyoorum meyveye öglen yulaf istememin sebebi okula gidip gelicem geldigimde biraz tok hissedeyim aksama saldirmiyim ona buna diye. öglene bakalim belki baska bisey denerim, olmadi yulaf devam
40 dk yürüyüs yapmis olucam gidip gelirken toplam :) aksama da ip mekik squat her zamanki gibi.

Ay sen kum saatiymissin, ne sanslisin yaaa
Ben o takoz belimi inceltmek icin neler yapiyorum bir bilsen

Ay cnm evlerde ses yalitimi kotu galiba
Bizim ust katta afacan ikizler var, annesi gurultu icin surekli ozur dilyor. Kadina diyorum, bir kere sesinizi duymadim,kadin yine de ozur dilemeye devam ediyor.bizim apartmanin yalitimi iyi galiba

evet ses yalıtımı gerçekten kötü ama olsada benim üsttekilere hiçbirşey dayanmaz bildiğin gibi değiller bütün apartman şikayetçi, yanımda oturan bile rahatsız oluyo seslerinden ki onların üst katında başkası oturuyo olmasına rağmen
biz alıştıkda başkası gelince diyo üstte çocuk mu var diye o zaman farkında oluyoruz artık

merhaba hanımlar ben baska konu acmıstım ama istedigimi elde edemedim aranıza katılabilir miyim acaba
katılabilirsiniz tabiki , boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)

cok tesekkür ederim peki günlük de yazabiliyor muyuz neler yedigimizi vermişsek kilomuzu...sbeden i nasıl etiketlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…