♥haftalık kilo verme yarışması♥

cok tesekkür ederim peki günlük de yazabiliyor muyuz neler yedigimizi vermişsek kilomuzu...sbeden i nasıl etiketlicem

yediklerinizi yazmak sizin isteğinize kalmış bişey zorunluluk yok, burada yazan arkadaşlar var isteyen yorum yapıyor. kilo verdiyseniz bildirebilirsiniz tabiki ama her pazartesi kesin bildirim günümüz bunu atlamayın. sbeden i etiketlemek için mailimizi yazarken kullandığımız @ simgesini yapın boşluk bırakmadan sbeden nin adını yazın sbeden şeklinde yazıyosunuz, cevapla dedikten sonra pembe bir şekilde kendisi çıkıyor, etiketlemeyi umarım anlatabildim

Bosver takvimi sen, protein candir :))))
Bukadar karbonhidrat,depolanir lop lop yag olur, meyve desen basit seker, yulafi gunluk 1 yemek kasigindan fazla tuketme bence,ekmekle ayni sey sayilir

Begun fistigim nasil gidiyor
Bugun bir aksilik olmazsa hedef 800kcal saf protein :)))
Simdiye kadar iyi
Kendime 3 lt kadar su hazirladim, her birinin icine ince dilim limon attim,hafif aromasini verdi,surekli onu iciyorum :)))

Begun fistigim nasil gidiyor
Bugun bir aksilik olmazsa hedef 800kcal saf protein :)))
Simdiye kadar iyi
Kendime 3 lt kadar su hazirladim, her birinin icine ince dilim limon attim,hafif aromasini verdi,surekli onu iciyorum :)))
benim herzamanki gibi sen bugün bomba gibisin maşallah benim daha şimdiden 829 kalori oldu, yine 1200 1300 ü bulurum heralde akşama kadar

Ya kızlar bu squat en harika bir spor, hemen emeklerinin karsılığını veriyor, poponun o şekilsiz kötü görüntüsü birkaç haftada hemen iyileşiyor
Bu kısa sürede etki eden hiçbirşey bana iyi gelmiyor,yaklaşık 3 hafta kadar cok düzenli yaptım ama bende hiç bir etki yapmamıştı

Sabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez) nasıl kalorisini hesaplayacağım hiç bilmiyorum

Arada kahvemi içerim leblebileri alamadım henüz akşama kuru fasulye ali nazik var sanırım tadarım ikisinden de protein günü gibi oldu

canım kopma adın dursun sorun değil kilon ne olursa olsun yaz. yine 90 grubu içinde yer alırsın . ismini silmiyorum bildirim yapmaya devam ediyorsun.
bak en çok emzirirken kilo veriliyor. suyu yeterince içersen makarna pilav ekmek tatlıdan uzak durur 6 dan sonra yemezsen gider kilolar. şubata 60 günden fazla var ömür geçiyor bırakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…