cok tesekkür ederim peki günlük de yazabiliyor muyuz neler yedigimizi vermişsek kilomuzu...sbeden i nasıl etiketlicem
Evet :))simdi ben sabah yulaf pisirip yedim, kuru meyveyle 4 yk ,suyla pisirdim.. öglen okula gitmeden 4 yk daha pisirsem onu da trabzon hurmasiyla yesem, aksama da sebze yemegi yada corba icsem, aralarda da meyve yesem cok mu sacma olur?
Bosver takvimi sen, protein candir :))))canim aslinda bu 3 gün proteinden olabildigince uzak durmak icin böyle beslenmek istemistim :) bu 3 gün proteinden uzak durmak gerekiyo ay takvimine göre. süt koymuyorum hic yulafa. olmadi yogurt falan desteklerim, bakliyatta olabilir
aa 2 kasik yulafla kim doyar kiisütsüz falan pisiriyorum ordan yirtmaz miyim acabasi ah ah meyvesiz yasayamam ki ben deliriyoorum meyveye öglen yulaf istememin sebebi okula gidip gelicem geldigimde biraz tok hissedeyim aksama saldirmiyim ona buna diye. öglene bakalim belki baska bisey denerim, olmadi yulaf devam
40 dk yürüyüs yapmis olucam gidip gelirken toplam :) aksama da ip mekik squat her zamanki gibi.
benim herzamanki gibi sen bugün bomba gibisin maşallah benim daha şimdiden 829 kalori oldu, yine 1200 1300 ü bulurum heralde akşama kadarBegun fistigim nasil gidiyor
Bugun bir aksilik olmazsa hedef 800kcal saf protein :)))
Simdiye kadar iyi
Kendime 3 lt kadar su hazirladim, her birinin icine ince dilim limon attim,hafif aromasini verdi,surekli onu iciyorum :)))
58i görmek için yapıyorum,ucundan görsem yeterbenim herzamanki gibi sen bugün bomba gibisin maşallah benim daha şimdiden 829 kalori oldu, yine 1200 1300 ü bulurum heralde akşama kadar
Bu kısa sürede etki eden hiçbirşey bana iyi gelmiyor,yaklaşık 3 hafta kadar cok düzenli yaptım ama bende hiç bir etki yapmamıştıYa kızlar bu squat en harika bir spor, hemen emeklerinin karsılığını veriyor, poponun o şekilsiz kötü görüntüsü birkaç haftada hemen iyileşiyor
Daha dur 59 a pazartesi geçitin ne cabuk skldin. B58i görmek için yapıyorum,ucundan görsem yeter
Bu sabah 59,8 cıktım, artık 59dan da bunaldım
Vayyyy bedenim şekil önümden çekil
Asla pes etme basaracaksinVayyyy bedenim şekil önümden çekilAllahım darısı başıma, Büyük Aminnn
canım kopma adın dursun sorun değil kilon ne olursa olsun yaz. yine 90 grubu içinde yer alırsın . ismini silmiyorum bildirim yapmaya devam ediyorsun.sbeden canım iki haftadır internetimiz kesildi giremediğim için bildirim yapamadım ama iyiki de yapmadım çünkü yine yüz oldum.. Canım ben bu ara bu emzirme işi Yüzünden diyet yapamıyorum Şubat ta işe başlayacam büyük ihtimal o zamana sütde kesilir gibi o zaman tekrardan katılırım size ama şimdilik sil beni olurmu... Ama ben ara sıra uğrarım size çünkü özlüyor ve merak ediyorum
çıkıyon çıkıyonsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;
21 ARALIK 2015:53.80
22 ARALIK 2015: Tartılmayı unutmuşum
23 ARALIK 2015: 54.70
Eşim gibi sınırsız yeseydim kestaneyi 60 kiloyu görecektim sabah sabah
yo canım o arada gelen diz ağrılarım var şu ara yok ayda 2 kere yokluyor sağol canımgeçmiş olsun canım geçenlerde yine sakatlanmıştın sen sanırım dikkat et kendine hızlı hareket yapma
tamam canım. ah biz bu kiloları ne zaman vereczsbeden canim internet kesintimiz vardi. Kusura bakma kilom aynı diyebilirim.85.5
diyet modunda degilim ama en azindan kilo almiyorum şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?