- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
ay yok kum saati degilim yaa belim kalin benim bakma ölcünün öyle oldugunaAy sen kum saatiymissin, ne sanslisin yaaa
Ben o takoz belimi inceltmek icin neler yapiyorum bir bilsen
tamam canım emeğine sağlıksbeden cim yeni arkadaşımız aramıza katılmak istiyor
hedef kilo nedirboyum 171 cm kilom 96.6 bu arada
evet damlayı biraz harekete geçirmenin zamanı geldi yeni rakip iyi oldu onun için
hahahha herhalde yoğurtla pişirmiyecem su da azıcık pişirip öyle katıcam zaten mesajda da öyle yazmıştım:)hatta yaptım bile yazıştıktan sonra böyle de güzel oldu sevdim yanicanim yogurtlayken pisirmeyin yogurt eksiyebilir :) onun yerine aksamdan yogurdun icine koyun yulafi sabaha kadar iyice siser o. hi ama pisirme isini söyle yapabilirsiniz belki yogurtla tüketirken, yulafi pisirip sogutup yogurda koyabilirsiniz soguk corba gibi olabilir :)
inşallahKomsuya sabret cnm, senin icin ahirette guzel karsiligi olur
Simdiden yiyeceklerini yaz ne kadar oldugunu ogren ona gore yersin. Ama ben sabah kahvaltisinin saglam yapilmasindan yanayim. Aksamlari yuklenmesen daha iyi olur. Uzun sureli az kalorili beslenmek zararlidir. Ara verilip devam edilebilir.Bugün çok az kalori aldım ya zararlı bu da değil micharmant 221 kalori şuanda yediklerim nescafe de içilmiş şekilde akşama çoğalır herhalde kuru fasulye az etle falan olur mu ki sıcak çikolata içerim olmadı
Sabah kurumuş çilekli 2 kaşık yoğurt yiyince böyle oldu aldığım 50 kalori falan ondanSimdiden yiyeceklerini yaz ne kadar oldugunu ogren ona gore yersin. Ama ben sabah kahvaltisinin saglam yapilmasindan yanayim. Aksamlari yuklenmesen daha iyi olur. Uzun sureli az kalorili beslenmek zararlidir. Ara verilip devam edilebilir.
tamam canım. ah biz bu kiloları ne zaman verecz
kuzum gerçek diil ama bu hastayımm :)Ay ne guzel:)))
EVET FAZLA AĞIRLIĞINDAN DOLAYI KIZA AĞIRLIK ÇÖKTÜevet damlayı biraz harekete geçirmenin zamanı geldi yeni rakip iyi oldu onun için
zaten sen 80 lerden kurtul benim içinde büyük mutluluk olacak . çok şaşırır mutlu olurum çünkü inancımı kaybettimVerecegiz inşâallah canim.
Ben bugun karbonhidrat diyetine basladim. Bakalim 80 lerden kurtulmak istiyorum. Bugun basladim diyete.
sabah
3 zeytin 0.3p
peynir 0p
2 yumurta 1p
yarim domates 1.5p
1.5 krep 21p
3 tatli kaşığı nutella 8.6 p
toplam 32.4 p yapıyor
zaten sen 80 lerden kurtul benim içinde büyük mutluluk olacak . çok şaşırır mutlu olurum çünkü inancımı kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?