♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay sen kum saatiymissin, ne sanslisin yaaa
Ben o takoz belimi inceltmek icin neler yapiyorum bir bilsen
ay yok kum saati degilim yaa belim kalin benim bakma ölcünün öyle olduguna
bu arada 1,5 yk yulaf 1 dl ekmege denk geliyo canim, bir de protein de var icinde. proteinden kastim kirmizi et falan, bide ben ne zaman protein yesem acikirim, meyve ve yulafla cok iyi kilo verdigim dönemler olmustu gecen senelerde. tavugu zaten ayda yilda bi yiyoruz malum organik aliyoruz sadece. :) evde süt yogurt yok resmen ya kalmamis. peynir falan yiyim bari aksama da sebze falan. su meyveden bu kadar korkmayin ya günahtir yaziktir canim onlar benim yemeksiz birakin beni ama meyvesiz asla

hahahha herhalde yoğurtla pişirmiyecem su da azıcık pişirip öyle katıcam zaten mesajda da öyle yazmıştım:)hatta yaptım bile yazıştıktan sonra böyle de güzel oldu sevdim yani

Bugün çok az kalori aldım ya zararlı bu da değil mi charmant 221 kalori şuanda yediklerim nescafe de içilmiş şekilde akşama çoğalır herhalde kuru fasulye az etle falan olur mu ki sıcak çikolata içerim olmadı

Simdiden yiyeceklerini yaz ne kadar oldugunu ogren ona gore yersin. Ama ben sabah kahvaltisinin saglam yapilmasindan yanayim. Aksamlari yuklenmesen daha iyi olur. Uzun sureli az kalorili beslenmek zararlidir. Ara verilip devam edilebilir.

Simdiden yiyeceklerini yaz ne kadar oldugunu ogren ona gore yersin. Ama ben sabah kahvaltisinin saglam yapilmasindan yanayim. Aksamlari yuklenmesen daha iyi olur. Uzun sureli az kalorili beslenmek zararlidir. Ara verilip devam edilebilir.
Sabah kurumuş çilekli 2 kaşık yoğurt yiyince böyle oldu aldığım 50 kalori falan ondanlahana zaten bağırsakları çalıştırdı gibi olmadı yarın yulafı yaparım eğer aynı olursa sabahları haşlanmış yumurtalı bir kahvaltı akşama yulaflara bakarım

tamam canım. ah biz bu kiloları ne zaman verecz

Verecegiz inşâallah canim.
Ben bugun karbonhidrat diyetine basladim. Bakalim 80 lerden kurtulmak istiyorum. Bugun basladim diyete.

sabah
3 zeytin 0.3p
peynir 0p
2 yumurta 1p
yarim domates 1.5p
1.5 krep 21p
3 tatli kaşığı nutella 8.6 p

toplam 32.4 p yapıyor

zaten sen 80 lerden kurtul benim içinde büyük mutluluk olacak . çok şaşırır mutlu olurum çünkü inancımı kaybettim

zaten sen 80 lerden kurtul benim içinde büyük mutluluk olacak . çok şaşırır mutlu olurum çünkü inancımı kaybettim

inanç kaybetmek yok benide örnek al canım, çok ciddi ciddi söylüyorum, 9 ekimden beri diyet+spor hayatımda ve ancak 21 aralıkta kilo verebildim oda 1,7 kilo, inancımı kaybetseydim ben ederdim onlar direndikçe ben başka yöntem buldum ve direçlerini kırdım, sen ki gram gram da olsa bi ara ne güzel veriyodun şimdi direniyolar asla pes etmek yok verdiğin kilolara yazık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…