- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
zaten sen 80 lerden kurtul benim içinde büyük mutluluk olacak . çok şaşırır mutlu olurum çünkü inancımı kaybettim
ya abartmışşsın git bişeyler ye beni sinir etmeBugün çok az kalori aldım ya zararlı bu da değil micharmant 221 kalori şuanda yediklerim nescafe de içilmiş şekilde akşama çoğalır herhalde kuru fasulye az etle falan olur mu ki sıcak çikolata içerim olmadı
canım kesinlikle sıkmadan olmuyo bişeyler, yaptığın sporu değiştir saatini değiştir beslenme şeklini değiştir yada benim gibi kalori hesabına geç ve inan bana faydasını görceksin, kilo almak kolayda vermek emek ve sabır istiyo, yaza daha 6 ay dan fazla zaman var her ay 2 kilo versek 12 kilo ederki buda çok süper bi rakamKaybetmeyelim tatlim. Bende oyleydim ama kendi mi sıkmadan basaramayacagimi anladim.
Canım bilerek yapmıyorum ki bugün böyle denk geldi akşama bir şeyler yiyip yükseltirim eminim yarında sabahtan daha sağlam yapacağım kahvaltıyıya abartmışşsın git bişeyler ye beni sinir etmehasta olcaksınız bak dinleyin beni bedenize yazık ediyosunuz, benim gibi 1200-1300 lerde alma ama 1000 in altınada düşmeyin lütfen
Benim hic bi gunum az kalorili olmuyo yaaa:))Gunaydin kizlaaar :) Miss gibi,hafif,az kalorili ama bol vitaminli bi gun olsun
afiyet olsun canım, keyifler iyi çok şükür birazda kilo hatta gram versek daha iyi olcakSelamun aleykum kizlaarrr
Nasilsiniz keyifler nasil
Ben yemegimi yedim simdi kahvemi iccem
Yarina kesin -300 u gorursunVe protein gunu basladiiiiiii
Surekli su icececegim :)))))
Artik surekli yemege son
Sagol bebis.afiyet olsun canım, keyifler iyi çok şükür birazda kilo hatta gram versek daha iyi olcaksen nasılsın bugünkü spor da neler var
Ben deeeeeee istiyorummmmmmmm 56 ahhhh ahhh
Ay inşallah sucumYarina kesin -300 u gorursun
koşuyu nerde yapıyosun canım,birde senin kilo vermene gerek olmadığı için koşu ya gerek yok aslında platesle vücudunu şekillendirmen ve sıkılaştırman yeterli olurSagol bebis.
Bugun koşu var bide pilates var da bi plan yapim diyorum cok fazla gibi geliyo bazen
Gecmis olsun canimGunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Tesekkur ederim canim daha iyiyim ama hala var agri..Gecmis olsun canim
ben sana dedim eşarp al sıkıca bağla diye,Tesekkur ederim canim daha iyiyim ama hala var agri..
Benim hic bi gunum az kalorili olmuyo yaaa:))
71 cm bele kalın dedi kızlarrrrray yok kum saati degilim yaa belim kalin benim bakma ölcünün öyle olduguna
bu arada 1,5 yk yulaf 1 dl ekmege denk geliyo canim, bir de protein de var icinde. proteinden kastim kirmizi et falan, bide ben ne zaman protein yesem acikirim, meyve ve yulafla cok iyi kilo verdigim dönemler olmustu gecen senelerde. tavugu zaten ayda yilda bi yiyoruz malum organik aliyoruz sadece. :) evde süt yogurt yok resmen yakalmamis. peynir falan yiyim bari aksama da sebze falan. su meyveden bu kadar korkmayin ya günahtir yaziktir canim onlar benim yemeksiz birakin beni ama meyvesiz asla
kalın mı yok artık seninki kalınsa benim ki kütük71 cm bele kalın dedi kızlarrrrr
Taşlayınnnnnn kum saatini :)))))))
Evet evet at beni at beni :)))))
Olamaz olamaz bugun ben birinci olacaktımBugün çok az kalori aldım ya zararlı bu da değil micharmant 221 kalori şuanda yediklerim nescafe de içilmiş şekilde akşama çoğalır herhalde kuru fasulye az etle falan olur mu ki sıcak çikolata içerim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?