♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya abartmışşsın git bişeyler ye beni sinir etme hasta olcaksınız bak dinleyin beni bedenize yazık ediyosunuz, benim gibi 1200-1300 lerde alma ama 1000 in altınada düşmeyin lütfen

Kaybetmeyelim tatlim. Bende oyleydim ama kendi mi sıkmadan basaramayacagimi anladim.
canım kesinlikle sıkmadan olmuyo bişeyler, yaptığın sporu değiştir saatini değiştir beslenme şeklini değiştir yada benim gibi kalori hesabına geç ve inan bana faydasını görceksin, kilo almak kolayda vermek emek ve sabır istiyo, yaza daha 6 ay dan fazla zaman var her ay 2 kilo versek 12 kilo ederki buda çok süper bi rakam

ya abartmışşsın git bişeyler ye beni sinir etme hasta olcaksınız bak dinleyin beni bedenize yazık ediyosunuz, benim gibi 1200-1300 lerde alma ama 1000 in altınada düşmeyin lütfen
Canım bilerek yapmıyorum ki bugün böyle denk geldi akşama bir şeyler yiyip yükseltirim eminim yarında sabahtan daha sağlam yapacağım kahvaltıyı

Sagol bebis.
Bugun koşu var bide pilates var da bi plan yapim diyorum cok fazla gibi geliyo bazen
koşuyu nerde yapıyosun canım,birde senin kilo vermene gerek olmadığı için koşu ya gerek yok aslında platesle vücudunu şekillendirmen ve sıkılaştırman yeterli olur

Tesekkur ederim canim daha iyiyim ama hala var agri..
ben sana dedim eşarp al sıkıca bağla diye,
bide yüzüne ensene su vur
bide bi video vardı hatırlarsan burnunun üstünden doğru kaşlarının üstünden şakaklarına doğru masaj yap sonra şaşaklarında daireler çiz sonrada enseden saç bitiminden başla omuzlarına doğru masaj yap kendine çok fayda ediyo

71 cm bele kalın dedi kızlarrrrr
Taşlayınnnnnn kum saatini :)))))))

Olamaz olamaz bugun ben birinci olacaktım yine gitti birincilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…