♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam kuzum tesekkur ederim

inancımı arada kaybetsemde pes yok. 81 lerden 76 lara inmek güzeldi takıldı ama geçecek sıkıcıda olsa bekliyorum mecburen canım

Supersinnn

Bugunku menum;

Sabah
2 yumurta
1 bardak yesil cay

Oglen( midem kotu baska bisey almiyordu)
Yarim kk peynir
1 dilim kadar ekmek
1 cay kasigi pekmez
1 fincan yesil cay

Ara
3 in 1

Aksam
Suan midem iyi eger kotulesmezse ispanak-pirasali borek yapiyorum ondan bir parca yicem cayla.

1-2 dilim ye bence sebzeli börek sonuçta canım çok zararı olmaz bütün gün bir şey yememişsin az vitamin al hastasın

Ye canım yağsız yap eğer yağlıysa yeme daha kötü yapıyo mideyi ben 3 gündür çekiyorum çok zor oluyor

Üzgünüm ama hiç kıskanç Değilim yaaa o zayıflasın derim geçerim ahhh ahh biraz kıskanç olsam böle olmazdım oda iyi olsun bende derim herşeyde
Kıskançlık değil de hırs yap canım ben yapım gereği çok hırslı biriyimdir bunu faydalı bir boyutta kullanmak istedim çok şükür bu da zayıflama ve sporda oldu inşaallah sende de o yönde olsun:)

koşuyu nerde yapıyosun canım,birde senin kilo vermene gerek olmadığı için koşu ya gerek yok aslında platesle vücudunu şekillendirmen ve sıkılaştırman yeterli olur
Evde koşuyorum canım ya bütün kapıları açıyorum halimi görmelisin kafam dönüyo bi süre sonra
Ya ben hiç koşamadım bu yıla kadar şimdi o kadar çok seviyorum ki koşmayı hani zayıflamak için değil sevdiğimden koşuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…