Tamam kuzum tesekkur ederimben sana dedim eşarp al sıkıca bağla diye,
bide yüzüne ensene su vur
bide bi video vardı hatırlarsan burnunun üstünden doğru kaşlarının üstünden şakaklarına doğru masaj yap sonra şaşaklarında daireler çiz sonrada enseden saç bitiminden başla omuzlarına doğru masaj yap kendine çok fayda ediyo
Canım daha akşam var pes etme lütfenOlamaz olamaz bugun ben birinci olacaktımyine gitti birincilik
Sıcak cikolata içme amaCanım daha akşam var pes etme lütfenSenin için yerim
Tamam ama veremezsem kızma sonra hem vicdan azabı çekiyorum hemde ödevini yapmamış çocuklar gibi utanıyorum
O zaman kandil simitinden bir tane alırım yatarken de tarçınlı süt içerim kuru fasulye ali nazik az da olur mu öyle belki bir iki kuru yemişSıcak cikolata içme ama
Şekerin fazlası löp löp yağ olur
Bunu düşünnn :)))))
Üzgünüm amaevet damlayı biraz harekete geçirmenin zamanı geldi yeni rakip iyi oldu onun için
sende benim kafadansınÜzgünüm amahiç kıskanç Değilim yaaa o zayıflasın derim geçerim ahhh ahh biraz kıskanç olsam böle olmazdım oda iyi olsun bende derim herşeyde
inancımı arada kaybetsemde pes yok. 81 lerden 76 lara inmek güzeldi takıldı ama geçecek sıkıcıda olsa bekliyorum mecburen canıminanç kaybetmek yok benide örnek al canım, çok ciddi ciddi söylüyorum, 9 ekimden beri diyet+spor hayatımda ve ancak 21 aralıkta kilo verebildim oda 1,7 kilo, inancımı kaybetseydim ben ederdim onlar direndikçe ben başka yöntem buldum ve direçlerini kırdım, sen ki gram gram da olsa bi ara ne güzel veriyodun şimdi direniyolar asla pes etmek yok verdiğin kilolara yazık etme
umarım canım sen ve ben şöyle 3 kilo versekkk hemencecikKaybetmeyelim tatlim. Bende oyleydim ama kendi mi sıkmadan basaramayacagimi anladim.
umarım canım sen ve ben şöyle 3 kilo versekkk hemencecik
SupersinnnSabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ufak mandalina
Ara;15:30 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çtl beyaz peynir + 1 ad.kandil simiti ufaklardan + 3 badem
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3 mil) + 30 dakika pilates
kalorim 621
charmant THEY- C CallanPinckney begum75 @ozenti @kitara_84 @bayanbaloncuk @DisiAnka @deniz3344 @zambak86
Sağol canım benimSupersinnn
1-2 dilim ye bence sebzeli börek sonuçta canım çok zararı olmaz bütün gün bir şey yememişsin az vitamin al hastasınBugunku menum;
Sabah
2 yumurta
1 bardak yesil cay
Oglen( midem kotu baska bisey almiyordu)
Yarim kk peynir
1 dilim kadar ekmek
1 cay kasigi pekmez
1 fincan yesil cay
Ara
3 in 1
Aksam
Suan midem iyi eger kotulesmezse ispanak-pirasali borek yapiyorum ondan bir parca yicem cayla.
Ye canım yağsız yap eğer yağlıysa yeme daha kötü yapıyo mideyi ben 3 gündür çekiyorum çok zor oluyorBugunku menum;
Sabah
2 yumurta
1 bardak yesil cay
Oglen( midem kotu baska bisey almiyordu)
Yarim kk peynir
1 dilim kadar ekmek
1 cay kasigi pekmez
1 fincan yesil cay
Ara
3 in 1
Aksam
Suan midem iyi eger kotulesmezse ispanak-pirasali borek yapiyorum ondan bir parca yicem cayla.
Kıskançlık değil de hırs yap canım ben yapım gereği çok hırslı biriyimdir bunu faydalı bir boyutta kullanmak istedim çok şükür bu da zayıflama ve sporda oldu inşaallah sende de o yönde olsun:)Üzgünüm amahiç kıskanç Değilim yaaa o zayıflasın derim geçerim ahhh ahh biraz kıskanç olsam böle olmazdım oda iyi olsun bende derim herşeyde
İki üç güncük protein günü mü yapsan tatlıminancımı arada kaybetsemde pes yok. 81 lerden 76 lara inmek güzeldi takıldı ama geçecek sıkıcıda olsa bekliyorum mecburen canım
Evde koşuyorum canım ya bütün kapıları açıyorum halimi görmelisin kafam dönüyo bi süre sonrakoşuyu nerde yapıyosun canım,birde senin kilo vermene gerek olmadığı için koşu ya gerek yok aslında platesle vücudunu şekillendirmen ve sıkılaştırman yeterli olur
Ahh o migren ahhTesekkur ederim canim daha iyiyim ama hala var agri..
Sağol canımcımSen hakediyosun ama beybiOnca kilo verdin o kadar guzel spor yapiyosun. daha ne olsun? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?