♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canımcım çok az bu ya
Yediğin yemeğin hakkını ver bir tabak ye korkma tavuklu lahanalı zaten yağ tutmaz

Ye canım yağsız yap eğer yağlıysa yeme daha kötü yapıyo mideyi ben 3 gündür çekiyorum çok zor oluyor
yagsiz yani cok az yag koyucam insallah dokunmaz.

Ahh o migren ahh
Neler denemedim ya hiç bi şey iyi gelmiyor ne uyku ne masaj ne o ne bu
Tek çaresi sessiz karanlık bir yerde ilacı alıp yatcam
aahhh ah ilacta kesmedi dun aksam beterdim en son yatmadan cikardim yediklerimi agzimdan burnumdan geldi oyle zorlaya zorlaya kendimi uyudum. Cok tiksinc oldu kusura bakma kuzum. Neyseki simdi daha iyiyim.

Canımcım çok az bu ya
Yediğin yemeğin hakkını ver bir tabak ye korkma tavuklu lahanalı zaten yağ tutmaz
Canım 1 tabağın yarısı patates doluydu patates yemek istemedimakşama etli kuru fasulye yiyeceğim 1 kase ve 1 tane kandil simiti sonra da tarçınlı süt dengeler diye düşünüyorum

Estağfurullah tatlım ben cuma akşamı yemeğe gittim bi eve kullandıkları yağ mı farklıydı yoksa ben mi zaten hasta olacaktım bilmiyorum aynen ben de senin gibiydim
Sevindim canım iyi olmana

Kızlar menümü paylaşayım sporumu da tamamlayıp yazarım inşaallah
Sabah 1 kandil simiti (çok minik değil büyük boyutta olanlardan) 2 zeytin domates salatalık
Arada 1 elmalı kurabiye
Akşam saat 2 de 1 ıspanaklı pide 1 bardak ayran
Saat 5.30 da 1 cennet elması

Gayet güzel canım menün sabah çok az ama akşamkiyle duruyorsun ya maşallah

Gayet güzel canım menün sabah çok az ama akşamkiyle duruyorsun ya maşallah
Aslında sabah o yediğimin üç katı rahat yerim ama niye yiyim ki diyorum midem az yiyince daha rahat:)
Pilatesi akşamları yapıyorum kuzum spordan sonra bi şey yiyip içemiyorum onun için durabiliyorum:)

Sabah yedim canım ben de zaten ben susam hastasıyım ya mideme dokunuyo ya illa çeker beni:)

Aslında sabah o yediğimin üç katı rahat yerim ama niye yiyim ki diyorum midem az yiyince daha rahat:)
Pilatesi akşamları yapıyorum kuzum spordan sonra bi şey yiyip içemiyorum onun için durabiliyorum:)

Bende dün spordan sonra içemedim yiyemedim bir şey o kadar yoruldum vücudum kasıldı ki

Kahvaltı
2 yumurta 1 dilim peynirden omlet
7 zeytin
4 kaşık kısır

Türk Kahvesi
3 dilim 20 gr bitter
1 ceviz

Akşam
1 kase tavuk çorbası
1 tabaktan az yaprak sarma (ince bulgurlu)
1 saat sabah spor yaptım , bugün içim sıkıldı hep mağaza mağaza gezdim şu aralar sıkılıyorum bi uğraş arıyorum kendime evde olmak sıkıcı geliyor bazen , dün de üst komşumla kavga ettik , ne saçma insan dolu etrafta ya durduk yere başını derde sokturcak insan kaynıyo tövbe tövbe, 8 aydır evdeyim ilk zamanlar iyidi ama çalışmak gibisi yok gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…