Canımcım çok az bu yaSabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez) nasıl kalorisini hesaplayacağım hiç bilmiyorum
Arada kahvemi içerim leblebileri alamadım henüz akşama kuru fasulye ali nazik var sanırım tadarım ikisinden de protein günü gibi oldu
Kalkıyor demiiii muhteşem:)))Ya kızlar bu squat en harika bir spor, hemen emeklerinin karsılığını veriyor, poponun o şekilsiz kötü görüntüsü birkaç haftada hemen iyileşiyor
Yaa her zaman gel muhabbetini özledimsbeden canim internet kesintimiz vardi. Kusura bakma kilom aynı diyebilirim.85.5
diyet modunda degilim ama en azindan kilo almiyorum şükür
yagsiz yani cok az yag koyucam insallah dokunmaz.Ye canım yağsız yap eğer yağlıysa yeme daha kötü yapıyo mideyi ben 3 gündür çekiyorum çok zor oluyor
aahhh ah ilacta kesmedi dun aksam beterdim en son yatmadan cikardim yediklerimiAhh o migren ahh
Neler denemedim ya hiç bi şey iyi gelmiyor ne uyku ne masaj ne o ne bu
Tek çaresi sessiz karanlık bir yerde ilacı alıp yatcam
Canım 1 tabağın yarısı patates doluydu patates yemek istemedimCanımcım çok az bu ya
Yediğin yemeğin hakkını ver bir tabak ye korkma tavuklu lahanalı zaten yağ tutmaz
Estağfurullah tatlım ben cuma akşamı yemeğe gittim bi eve kullandıkları yağ mı farklıydı yoksa ben mi zaten hasta olacaktım bilmiyorum aynen ben de senin gibiydimyagsiz yani cok az yag koyucam insallah dokunmaz.
aahhh ah ilacta kesmedi dun aksam beterdim en son yatmadan cikardim yediklerimiagzimdan burnumdan geldi oyle zorlaya zorlaya kendimi uyudum. Cok tiksinc oldu kusura bakma kuzum. Neyseki simdi daha iyiyim.
Dengeler tatlım kandil simiti de pek güzel olur afiyet olsunCanım 1 tabağın yarısı patates doluydu patates yemek istemedimakşama etli kuru fasulye yiyeceğim 1 kase ve 1 tane kandil simiti sonra da tarçınlı süt dengeler diye düşünüyorum
tekrar sana da gecmis olsun kuzum.Estağfurullah tatlım ben cuma akşamı yemeğe gittim bi eve kullandıkları yağ mı farklıydı yoksa ben mi zaten hasta olacaktım bilmiyorum aynen ben de senin gibiydim
Sevindim canım iyi olmana
Sağol canım gel beraber olsun bende çok severim ama bu akşam yakın misafirim var onlara vereceğim bitirsinlerDengeler tatlım kandil simiti de pek güzel olur afiyet olsun
Gayet güzel canım menün sabah çok az ama akşamkiyle duruyorsun ya maşallahKızlar menümü paylaşayım sporumu da tamamlayıp yazarım inşaallah
Sabah 1 kandil simiti (çok minik değil büyük boyutta olanlardan) 2 zeytin domates salatalık
Arada 1 elmalı kurabiye
Akşam saat 2 de 1 ıspanaklı pide 1 bardak ayran
Saat 5.30 da 1 cennet elması
Sabah yedim canım ben de zaten ben susam hastasıyım ya mideme dokunuyo ya illa çeker beni:)Sağol canım gel beraber olsun bende çok severim ama bu akşam yakın misafirim var onlara vereceğim bitirsinler
Aslında sabah o yediğimin üç katı rahat yerim ama niye yiyim ki diyorum midem az yiyince daha rahat:)Gayet güzel canım menün sabah çok az ama akşamkiyle duruyorsun ya maşallah
Hedef 60Arkadaslar doğum kilolarım kaldı 75 kg yim eşim dile getiremesede ben hissediyorum oda memnun değil bu durumdan lütfen banada destek olun hepberaber kurtulalım şu kilolardan
Sabah yedim canım ben de zaten ben susam hastasıyım ya mideme dokunuyo ya illa çeker beni:)
Aslında sabah o yediğimin üç katı rahat yerim ama niye yiyim ki diyorum midem az yiyince daha rahat:)
Pilatesi akşamları yapıyorum kuzum spordan sonra bi şey yiyip içemiyorum onun için durabiliyorum:)
Yok tatlım dışardaydım gezdim bütün gün
inşallah canım bahar gelirse çook yürüyecem . bana yürüyüş iyi geliyor ne zaman çok yürüdüm o zaman zayıfladım geçmişte. çocukla zor oluyor ama napalımVerecegiz insaallah canimmm...
yani ben ramazn bayramindan sonra toparlaadim ama bu sefer tiparlanirim insaaallah
çok canım yok ben bu nefsi öyle zaptedemiyorum ki. kafası bi atıyor saçımdan sürüklüyorİki üç güncük protein günü mü yapsan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?