- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Bugun bir komsu muhabbetidir donuyor burdaKahvaltı
2 yumurta 1 dilim peynirden omlet
7 zeytin
4 kaşık kısır
Türk Kahvesi
3 dilim 20 gr bitter
1 ceviz
Akşam
1 kase tavuk çorbası
1 tabaktan az yaprak sarma (ince bulgurlu)
1 saat sabah spor yaptım , bugün içim sıkıldı hep mağaza mağaza gezdim şu aralar sıkılıyorum bi uğraş arıyorum kendime evde olmak sıkıcı geliyor bazen , dün de üst komşumla kavga ettik , ne saçma insan dolu etrafta ya durduk yere başını derde sokturcak insan kaynıyo tövbe tövbe, 8 aydır evdeyim ilk zamanlar iyidi ama çalışmak gibisi yok gerçekten.
Wuuhuuuu supersin naptin kiz boyle kendini aştinProtein1. Gün tüm gün yenilenler
2 bardak süt
2 haslanmıs yumurta
2 kutu ton balığı
1 kase yoğurt
1 parca et
1 kayısı
Su 3 lt
Spor:dans+180ip+160squat+100dumbell side bend+500gym stick twist+donkey kicks 20şerkez 4set=60 dakika
Kalori 753
nehirnil111
Evet en guzeli yurumekinşallah canım bahar gelirse çook yürüyecem . bana yürüyüş iyi geliyor ne zaman çok yürüdüm o zaman zayıfladım geçmişte. çocukla zor oluyor ama napalım
Ay ama cok acım,hemen yatıcam, yarın daha cok yerim heraldeWuuhuuuu supersin naptin kiz boyle kendini aştin
hayiiirrr cok yemek yoookkkAy ama cok acım,hemen yatıcam, yarın daha cok yerim heralde
Supersin canimkizlar ben geldik menümü yazayim hemen bugun spor yapamiyorum malesef belim felaketokula gidip gelirken yürüdüm sadece 40 dk sürdü onun disinda bugun spor yok
kahvalti 10:00
4 yk yulaf ezmesi (suyla pisirdim)
1 kuru incir,
1 kuru erik,
1 hurma,
1 yk kuru üzüm,
azicik toz hindistan cevizi ve biraz sade nescafe koyup icine müsli yaptim kendime
saat 13
1 bardak kefir
saat 14:10
1 trabzon hurmasi (tarcinli)
aksam 17:20
1 tabak dolu dolu k.fasulye piyazi
1 bardak ayran
nehirnil111 kalorim 975
Ben de şimdi yoruldum valla ya baldırlarım ronaldo gibi olacak yakında:)Bende dün spordan sonra içemedim yiyemedim bir şey o kadar yoruldum vücudum kasıldı ki
canimmm ben kalori sayiminda yokum ama yine de etiketlesende olur :))Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ufak mandalina
Ara;15:30 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çtl beyaz peynir + 1 ad.kandil simiti ufaklardan + 3 badem
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3 mil) + 30 dakika pilates
kalorim 621
charmant @THEY- C CallanPinckney begum75 deniz diyette @kitara_84 bayanbaloncuk @DisiAnka @deniz3344 @zambak86
Ayyy kızlar siz Adam'ı zorla zayıflatırsınız valla tamm başladım geri:)Kıskançlık değil de hırs yap canım ben yapım gereği çok hırslı biriyimdir bunu faydalı bir boyutta kullanmak istedim çok şükür bu da zayıflama ve sporda oldu inşaallah sende de o yönde olsun:)
Ayyy kızlar siz Adam'ı zorla zayıflatırsınız valla tamm başladım geri:)
Kiz sen maratona katilsan derece yaparsin yaniSpor tamamdır kızlaaarrrr
45 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
1 saat 15 dakika pilates
Ay canım desteğin için sağolhayiiirrr cok yemek yoookkksabah kalkinca sicacik bir sut ic tarcinli o seni keser
Hay maşallahSpor tamamdır kızlaaarrrr
45 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
1 saat 15 dakika pilates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?