Afiyet olsuunnnAy canım desteğin için sağol
Şimdi dediğin gibi yapıyorum:))
Ay cokk sevindim cnmpzt: 53.5
salı:52.8
çarş:52.9
perş: 52.5
canım midem rahatsız ondan kaynaklı :) spor yok yatıyorum şu sıralar :)Ay cokk sevindim cnm
Neler yiyiyorsun, sporların neler
benimki de 70cm bana da hep kalınmış gibi geliyor,elliyorum bayağı löp löp et var71 cm bele kalın dedi kızlarrrrr
Taşlayınnnnnn kum saatini :)))))))
Harikasın canım maşallah bir başladın pir başladınProtein1. Gün tüm gün yenilenler
2 bardak süt
2 haslanmıs yumurta
2 kutu ton balığı
1 kase yoğurt
1 parca et
1 kayısı
Su 3 lt
Spor:dans+180ip+160squat+100dumbell side bend+500gym stick twist+donkey kicks 20şerkez 4set=60 dakika
Kalori 753
nehirnil111
Çok iyisin canımkizlar ben geldik menümü yazayim hemen bugun spor yapamiyorum malesef belim felaketokula gidip gelirken yürüdüm sadece 40 dk sürdü onun disinda bugun spor yok
kahvalti 10:00
4 yk yulaf ezmesi (suyla pisirdim)
1 kuru incir,
1 kuru erik,
1 hurma,
1 yk kuru üzüm,
azicik toz hindistan cevizi ve biraz sade nescafe koyup icine müsli yaptim kendime
saat 13
1 bardak kefir
saat 14:10
1 trabzon hurmasi (tarcinli)
aksam 17:20
1 tabak dolu dolu k.fasulye piyazi
1 bardak ayran
nehirnil111 kalorim 975
Ben de şimdi yoruldum valla ya baldırlarım ronaldo gibi olacak yakında:)
Sporlarına bayılıyorum canım her gün yapman harikaSpor tamamdır kızlaaarrrr
45 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
1 saat 15 dakika pilates
23.12 kalori bildirimi felaketin ötesi. 2013 kcal...uzun zamandır bu kadar aşmamıştım..kızımla oturup film izledik yedik üstelik 1 saat sporun üstüne. yapılır mı yaptımsabah 76 yı gördüm. dayağı hak ediyorum. canım çok sıkıldı. verdiklerimi almaya başlıyorum
çok radikal bir karar aldım. akşam yemeğinden sonra ağzıma lokma almayacağım. tutacağım kendimi. yoksa bu gidişat iyi değil. daha önce 3 kez istediğim kiloya ulaştım iradeleydim ama şimdi kendimi çok zayıf hissediyorum. her gün kilo bildirimi yaparsam belki etkili olur.
24.12.2015 75.9
Sabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez)
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kaseden biraz az etli kuru fasulye + 1 kandil simiti + 1 ufak salatalık turşusu + 1 acı biber turşusu + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 1 ince dilim meyveli pasta (bu menüde olmamalı biliyorum fakat misafirlerim getirdik yemeyecek misin ince de olsa dediler kıramadım uff davet etmiyorum yine misafir geliyor)
Spor; hareketli bir sporum yok geç gitti misafirlerim30 dakika yürüyüş + 1 saat yemek pişirmek + 15 dakika ev işi
Kalorim ; 867
charmant THEY- C CallanPinckney begum75 zambak86 H Heart of Gold @DisiAnka @deniz3344 bayanbaloncuk
benimki de 70cm bana da hep kalınmış gibi geliyor,elliyorum bayağı löp löp et var
Sabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez)
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kaseden biraz az etli kuru fasulye + 1 kandil simiti + 1 ufak salatalık turşusu + 1 acı biber turşusu + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 1 ince dilim meyveli pasta (bu menüde olmamalı biliyorum fakat misafirlerim getirdik yemeyecek misin ince de olsa dediler kıramadım uff davet etmiyorum yine misafir geliyor)
Spor; hareketli bir sporum yok geç gitti misafirlerim30 dakika yürüyüş + 1 saat yemek pişirmek + 15 dakika ev işi
Kalorim ; 867
charmant THEY- C CallanPinckney begum75 zambak86 H Heart of Gold @DisiAnka @deniz3344 bayanbaloncuk
AH AH bana da nasip olur inşallahbenimki de 70cm bana da hep kalınmış gibi geliyor,elliyorum bayağı löp löp et var
Evet canım çok şişlik hissetmedim bu sabahta kalktım yulafla sütü ısıttım beraber içtim 1 kupahehe o misafirler benide çok sabote ediyor yapcak bişey yok
ama onun harici sabahtan beri menün güzel bence en azından dengelemişsindir.
Oley oley birinciyiimmmmmmm :))))))Harikasın canım maşallah bir başladın pir başladın
Çok iyisin canım
Sporlarına bayılıyorum canım her gün yapman harika
Canım diğer arkadaşların hepsini almadım ama şuanlık sen 1.cisin benim kalorim 867sırf senin için ince bir dilim meyveli pasta yedim
Begüm bu ince bellileri dışalayalım :))))))))))ohooo siz kalın bel görmemişsiniz beni ne çabuk unuttunuz kızlar
Oh ne güzelEvet canım çok şişlik hissetmedim bu sabahta kalktım yulafla sütü ısıttım beraber içtim 1 kupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?