♥haftalık kilo verme yarışması♥

23.12 kalori bildirimi felaketin ötesi. 2013 kcal...uzun zamandır bu kadar aşmamıştım..kızımla oturup film izledik yedik üstelik 1 saat sporun üstüne. yapılır mı yaptım sabah 76 yı gördüm. dayağı hak ediyorum. canım çok sıkıldı. verdiklerimi almaya başlıyorum

çok radikal bir karar aldım. akşam yemeğinden sonra ağzıma lokma almayacağım. tutacağım kendimi. yoksa bu gidişat iyi değil. daha önce 3 kez istediğim kiloya ulaştım iradeleydim ama şimdi kendimi çok zayıf hissediyorum. her gün kilo bildirimi yaparsam belki etkili olur.

24.12.2015 75.9

Harikasın canım maşallah bir başladın pir başladın
Çok iyisin canım
Ben de şimdi yoruldum valla ya baldırlarım ronaldo gibi olacak yakında:)

Spor tamamdır kızlaaarrrr
45 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
1 saat 15 dakika pilates
Sporlarına bayılıyorum canım her gün yapman harika
Günaydınnnn kızlarrrtr
nehirnil111 lütfen dün birinci olduğumu söyleeee:))))

Canım diğer arkadaşların hepsini almadım ama şuanlık sen 1.cisin benim kalorim 867 sırf senin için ince bir dilim meyveli pasta yedim

Sabah; 07:45 - 2 ymk kaşığı yoğurt içine 1 ad. çileğin kurusunu karıştırıp yedim + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 kase lahana salatası yoğurtlu + tavuklu lahanalı çin yemeği(adını usta söyledi içinde 2-3 tavuk doğranmış vardı az da lahanadan yedim toplasan yarım tabak etmez)
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:00 - 1 kaseden biraz az etli kuru fasulye + 1 kandil simiti + 1 ufak salatalık turşusu + 1 acı biber turşusu + yarım kase cacık
Ara; 20:30 - 1 ince dilim meyveli pasta (bu menüde olmamalı biliyorum fakat misafirlerim getirdik yemeyecek misin ince de olsa dediler kıramadım uff davet etmiyorum yine misafir geliyor )

Spor; hareketli bir sporum yok geç gitti misafirlerim30 dakika yürüyüş + 1 saat yemek pişirmek + 15 dakika ev işi

Kalorim ; 867

charmant THEY- C CallanPinckney begum75 zambak86 H Heart of Gold @DisiAnka @deniz3344 bayanbaloncuk

kesinlikle çok çok doğru bir karar aldın arkadaşım, seni tebrik ediyorum kilo verirken yaptığımız fedakarlıklara, özveriye, onca yorgunluğun üstüne eziyetle yapılan spora vs....hepsine yazık oluyor yoksa, insanın istediği kiloda olmasının değeri paha biçilemez

hehe o misafirler benide çok sabote ediyor yapcak bişey yok
ama onun harici sabahtan beri menün güzel bence en azından dengelemişsindir.

Oley oley birinciyiimmmmmmm :))))))
Hehehehe
Ama bugun 1100 kcal protein yapacağım

kızlar dün akşam bir karar aldım, kalori hesabına başladığımızdan beri yediklerimin gramlarını hep şüpheli hesapladım, mutfak tartılarına baktım sinbonun 30 tl ye bir tartısı var kullanıcı yorumlarıda olumlu, ondan almaya karar verdim, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum varmı kullanan tavsiye eden

Evet canım çok şişlik hissetmedim bu sabahta kalktım yulafla sütü ısıttım beraber içtim 1 kupa
Oh ne güzel
Hafif açlık insana da inanılmaz hafiflik veriyor değil mi
Tıka basa yiyince insan nasıl ağırlaşıyır, hiç hoşlanmıyırum dolu mideden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…