Begüm bu ince bellileri dışalayalım :))))))))))
Ben kullanıyorum zatenkızlar dün akşam bir karar aldım, kalori hesabına başladığımızdan beri yediklerimin gramlarını hep şüpheli hesapladım, mutfak tartılarına baktım sinbonun 30 tl ye bir tartısı var kullanıcı yorumlarıda olumlu, ondan almaya karar verdim, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum varmı kullanan tavsiye eden
O daha iyiyada pasta börek börek yapıp bi ziyarete gidelim
Ne sonuncusu,birinciyim hahahaha :))))))nehirnil111 cim dünkü kalorim yine tavan yaptı 23 aralık çarşamba günkü kalorim 1394 sen ona 1400 de
C CallanPinckney hadi yine iyisin sonunculuktan kurtardım seni
markası ne seninkinin, ben sinbo alacam heralde çok pahalı bişeye gerek yok diye düşündüm amaBen kullanıyorum zaten
Ama dikkat et gram ölçünce aldığın kalori daha artıyor, cünkü genelde eksik hesaplıyormusuz,ben onu farkettim
O daha iyi
Kargoyla nutella yollayalım, şekerin fazlası hemen bel çevresinde löplöp yağ olur :))) Hehehehe :)))))
Premiermarkası ne seninkinin, ben sinbo alacam heralde çok pahalı bişeye gerek yok diye düşündüm ama
aaa evet haklısınBegüm kitara seni sonunculuktan kurtardı :))
Bugun ben seni yine gecerim,bakalım sonuncu kim olacak
Tebrik ederim canım herşey senin içinOley oley birinciyiimmmmmmm :))))))
Hehehehe
Ama bugun 1100 kcal protein yapacağım
Canım ben düşündüm ama pek anlamıyorum o işten de en iyisi kaseli falan ölçmek adetli varsa öyle anlamak çünkü hiç biri tam doğru olmuyor şu kalori hesaplamada oz deniyor o nedir mesela kaşık mı demekkızlar dün akşam bir karar aldım, kalori hesabına başladığımızdan beri yediklerimin gramlarını hep şüpheli hesapladım, mutfak tartılarına baktım sinbonun 30 tl ye bir tartısı var kullanıcı yorumlarıda olumlu, ondan almaya karar verdim, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum varmı kullanan tavsiye eden
Evet kendini daha iyi hissediyorsun zaten 2 aydır tıka basa doyduğum 1-2 keredir doğum günümde falandıOh ne güzel
Hafif açlık insana da inanılmaz hafiflik veriyor değil mi
Tıka basa yiyince insan nasıl ağırlaşıyır, hiç hoşlanmıyırum dolu mideden
nehirnil111 cim dünkü kalorim yine tavan yaptı 23 aralık çarşamba günkü kalorim 1394 sen ona 1400 de
C CallanPinckney hadi yine iyisin sonunculuktan kurtardım seni
Tebrik ederim canım herşey senin içinProtein candır al bir zararı olmaz
Canım ben düşündüm ama pek anlamıyorum o işten de en iyisi kaseli falan ölçmek adetli varsa öyle anlamak çünkü hiç biri tam doğru olmuyor şu kalori hesaplamada oz deniyor o nedir mesela kaşık mı demek
Evet kendini daha iyi hissediyorsun zaten 2 aydır tıka basa doyduğum 1-2 keredir doğum günümde falandı
Çok abartı değil canım ama yine de dengelemeye çalış bugün kitara daha fazla o sebepten kurtardın
1 dilim ekmek olarak giriş yapcaksın canım ona denk geliyomuş bak tartın olsaydı tartıp yerdinKızlar 1,5 ymk kaşığı yulaf kaç gram ki başka yerde hesapladığım 15 grama falan denk geliyor ama fatsecretle öyle mi yazayım
Şu ozu bir anlayamadım gitti''oz'' ne demek hiç bilmiyorum canım, benim amacım mesela peyniri, zeytini yemeden tartıp ölçüsünü bilmek, fatsecreta daha doğru girebilmek, biraz daha bilinçlenmek
1 dilim ekmek olarak giriş yapcaksın canım ona denk geliyomuş bak tartın olsaydı tartıp yerdin
sen oz a takılma boşver ama belkiŞu ozu bir anlayamadım gitti
Beyaz ekmek mi kepekli ekmek mi diyeceğim bir dilim ekmek 66-77 kalori falan geliyor o zaman 20-25 gramdır aldığım yulaf niyeyse yulaf girmek istedim daha havalı olsunsütle ekmek yenmez sonuçta
aynen ya ben de düşünüyorum aslında ben de hesaplıyorum ama hep şüphelikızlar dün akşam bir karar aldım, kalori hesabına başladığımızdan beri yediklerimin gramlarını hep şüpheli hesapladım, mutfak tartılarına baktım sinbonun 30 tl ye bir tartısı var kullanıcı yorumlarıda olumlu, ondan almaya karar verdim, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum varmı kullanan tavsiye eden
sana da alkissAsıl sen beni alkışla
canim bizde 3 senedir var 3 kere kullanmamisizdirkızlar dün akşam bir karar aldım, kalori hesabına başladığımızdan beri yediklerimin gramlarını hep şüpheli hesapladım, mutfak tartılarına baktım sinbonun 30 tl ye bir tartısı var kullanıcı yorumlarıda olumlu, ondan almaya karar verdim, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum varmı kullanan tavsiye eden
seni alkislamistim oysakiiiiBegüm bu ince bellileri dışalayalım :))))))))))
1 yk 10 gr canim, 1.5 15 gr yapiyor evet, direk yulaf ezmesi olarak gir bunu cünkü protein kalori kb degerleri ekmekten farkli :)Kızlar 1,5 ymk kaşığı yulaf kaç gram ki başka yerde hesapladığım 15 grama falan denk geliyor ama fatsecretle öyle mi yazayım
ben gramını tahmin edemeyince diyetkolikten bakıyorum 1 kaşık yulaf ezmesi 37 kcal imişŞu ozu bir anlayamadım gitti
Beyaz ekmek mi kepekli ekmek mi diyeceğim bir dilim ekmek 66-77 kalori falan geliyor o zaman 20-25 gramdır aldığım yulaf niyeyse yulaf girmek istedim daha havalı olsunsütle ekmek yenmez sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?