- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Hayatimda sadece bi Kere hirs yaptim oda okul yonunde oldu 9 zayifla univ kazandim ve ogretmen oldum o kadar dahada yapmadim :)Kıskançlık değil de hırs yap canım ben yapım gereği çok hırslı biriyimdir bunu faydalı bir boyutta kullanmak istedim çok şükür bu da zayıflama ve sporda oldu inşaallah sende de o yönde olsun:)
Peynirde falan mesela çıkabiliyor karşıma
Evet bende o sebepten yulaf girmek istedim 15 gram olarak bileyim bari 1 kupa süte 1,5 kaşık iyi değil mi az ısıttım sütle gerçi hep dibine çöktü yulaflar kaşıkla alıp yedim1 yk 10 gr canim, 1.5 15 gr yapiyor evet, direk yulaf ezmesi olarak gir bunu cünkü protein kalori kb degerleri ekmekten farkli :)
ben gramını tahmin edemeyince diyetkolikten bakıyorum 1 kaşık yulaf ezmesi 37 kcal imiş
aldım bileaynen ya ben de düşünüyorum aslında ben de hesaplıyorum ama hep şüpheli
Evet en mantıklısı diyetkolil ve internetten yararlanmakben gramını tahmin edemeyince diyetkolikten bakıyorum 1 kaşık yulaf ezmesi 37 kcal imiş
Maşallaaaah iyi yapmışsın ama bi hırs daha yap da 55 kilo olHayatimda sadece bi Kere hirs yaptim oda okul yonunde oldu 9 zayifla univ kazandim ve ogretmen oldum o kadar dahada yapmadim :)
olsun zaten kiloları verene kadar sonrası zaten pek işe yaramaz biliyorum ama zaten ince bişey sonra lazım olana veririm yada kaldırırım durur biyerdesana da alkiss
canim bizde 3 senedir var 3 kere kullanmamisizdir
seni alkislamistim oysakiiii
1 yk 10 gr canim, 1.5 15 gr yapiyor evet, direk yulaf ezmesi olarak gir bunu cünkü protein kalori kb degerleri ekmekten farkli :)
Güzelmişaldım bileçok istiyosan al bence çok pahalıda değil 6 takside kadar bölüyolar bide
http://urun.n11.com/mutfak-tartilar...mutfak-tartisi-tek-tus-kalory-olcer-P87848992
Lavaboya çıktın mı kızsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;
21 ARALIK 2015:53.80
22 ARALIK 2015: Tartılmayı unutmuşum
23 ARALIK 2015: 54.70
24 ARALIK 2015: 54.70
Ne oldu bana yaaa kestane çıkmadı bir türlü
Her zaman işe yarar tekrar kilo almamak içinolsun zaten kiloları verene kadar sonrası zaten pek işe yaramaz biliyorum ama zaten ince bişey sonra lazım olana veririm yada kaldırırım durur biyerde
dedim ben sana tulum gibi duruyo diye duruşundan tanırım ben peyniri, lor daha dağınık duruyo bide tadı pek olmuyo lor un yağsız tuzsuz, ben çok severim tulum peynirini ama yağlı olduğu için bu aralar almıyorumkiz benim lor sandigim peynir tulum peyniriymis ya
ÇıkamadımLavaboya çıktın mı kız
olsun heves ettim aldım bu süreçte beni biraz daha gaza getirir belkiCnm oz bildiğimiz kütle birimi "ons"
Onu kullanmaya gerek yok
Bence mytfak tartısı da alma, böyle iyi gidiyorken devam et, cok da yararı yok
olabilir bakcaz artık neleri değiştirecek, bikere yardımcı olsunda ondan sonra ihtiyaç kalmasın inşallah...Her zaman işe yarar tekrar kilo almamak için
Olsun canım güle güle kullan kıyafet almaktan daha iyi şu etapta senin için mutfak tartısıolsun heves ettim aldım bu süreçte beni biraz daha gaza getirir belki
hep aklımda bir ara alırım inşallah,kafam da alacak o kadar şey var ki al al sonu yok,akşamda oğlum şimşek mekkuinli yatak istiyorum diye ağlıyordu ''ben bebekmiyim,4 yaşındayım(parmaklarıyla göstererek)hala beşikte yatıyorum'' diye nasıl ağlıyordu,bir de medreseye gidiyor kurana geçince akülü araba istiyor babası da söz vermişti mecbur alacak,kızım da barbie'li yatak istiyor,ben de eliptik bisiklet ve telefon,daha aldığımız tv ünite+bilgisayar masası+kitaplık borcu bitmedi üstüne bir de kaza yaptı karşı tarafın kendinin masrafını ödüyor,bir türlü masrafımız bitmiyor ,bunları da niye anlattıysam benn de bilmiyorum,içim şişmiş herhaldealdım bileçok istiyosan al bence çok pahalıda değil 6 takside kadar bölüyolar bide
http://urun.n11.com/mutfak-tartilar...mutfak-tartisi-tek-tus-kalory-olcer-P87848992
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?