- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahh canım emeklere üzülüyorum en çok bak demin abi börek yapıp kendi getirmiş milföyden daha neler neler yarısını aldım tadına bakmak için kırılırım dediği için inan bana kendimize hakim olmalıyızÇıkamadım
Ama çıksam da 500 gram git se 54.20 yine çok regl de bile 54 olmamıştım
su dogal yagdan ve meyveden korkmayin arkadas :) yok o resimdeki üstteki ezineydi altinda daginik daginik vardi onu ben lor saniyordum, cünkü bildigin kasikla koyabiliyorum tabagimadedim ben sana tulum gibi duruyo diye duruşundan tanırım ben peyniri, lor daha dağınık duruyo bide tadı pek olmuyo lor un yağsız tuzsuz, ben çok severim tulum peynirini ama yağlı olduğu için bu aralar almıyorum
canim ay büyürken daha cok hareket daha az yemek yapmazsan ya kilo alirsin yada veremezsinbayanbaloncuk
Canım şu senin ay takvimi ne alem de büyüyor galiba yine tutamıyorum kendimi yiyorum ama sanki bu yemekle bu kadar ağır gelmemem lazım
canım ya anlat olsun önemli değil paylaşmak bazen rahatlatıyo insanı, kaza için çok geçmiş olsun hani lafta gibi derler ama gerçekten de cana gelmesinde bi şekilde ödenir borçlar, Allah hertürlü borcu kolaylıkla ödemek nasip etsin sizede herkese dehep aklımda bir ara alırım inşallah,kafam da alacak o kadar şey var ki al al sonu yok,akşamda oğlum şimşek mekkuinli yatak istiyorum diye ağlıyordu ''ben bebekmiyim,4 yaşındayım(parmaklarıyla göstererek)hala beşikte yatıyorum'' diye nasıl ağlıyordu,bir de medreseye gidiyor kurana geçince akülü araba istiyor babası da söz vermişti mecbur alacak,kızım da barbie'li yatak istiyor,ben de eliptik bisiklet ve telefon,daha aldığımız tv ünite+bilgisayar masası+kitaplık borcu bitmedi üstüne bir de kaza yaptı karşı tarafın kendinin masrafını ödüyor,bir türlü masrafımız bitmiyor ,bunları da niye anlattıysam benn de bilmiyorum,içim şişmiş herhalde
evet canım var bizimki özel medrese ,diyanetin de var artık okul öncesi dini eğitimi hem de çok yaygın artık,inşallah ALLAH söyletti inşallah olur hafız,okula gidene kadar 2 sene artık ne öğrenirse ev de boş boş bilgisayar tv bakacağına gitsin bir kelime öğrensincanım ya anlat olsun önemli değil paylaşmak bazen rahatlatıyo insanı, kaza için çok geçmiş olsun hani lafta gibi derler ama gerçekten de cana gelmesinde bi şekilde ödenir borçlar, Allah hertürlü borcu kolaylıkla ödemek nasip etsin sizede herkese de
ay bu çocukların istekleri hiç bitmiyo gerçekten, biri şimşek mekkunli biride barbili yatak istiyo ha sevsinler onların yatağını alırsın inşallah canım tabi kendin için istediklerinide
bu arada 4 yaşında medreseye gidiyo demişsin medrese var mı hala cahilliğimi bağışla bizim buralarda kuran kursları var oda bildğim bitek yazın gidiyo çocuklar, kurana küçük yaşta geçecek bu gidişle oğlun maşallah hafız olcak sanırım
su dogal yagdan ve meyveden korkmayin arkadas :) yok o resimdeki üstteki ezineydi altinda daginik daginik vardi onu ben lor saniyordum, cünkü bildigin kasikla koyabiliyorum tabagima
canim ay büyürken daha cok hareket daha az yemek yapmazsan ya kilo alirsin yada veremezsinama sana iyi habr ya bugun yada yarin aksam dolunay ondan sonra ay kücülecek 2 hafta
Benim de kızıma yatak almam lazım öncelikli tabii ki o kendiminkileri erteliyorumhep aklımda bir ara alırım inşallah,kafam da alacak o kadar şey var ki al al sonu yok,akşamda oğlum şimşek mekkuinli yatak istiyorum diye ağlıyordu ''ben bebekmiyim,4 yaşındayım(parmaklarıyla göstererek)hala beşikte yatıyorum'' diye nasıl ağlıyordu,bir de medreseye gidiyor kurana geçince akülü araba istiyor babası da söz vermişti mecbur alacak,kızım da barbie'li yatak istiyor,ben de eliptik bisiklet ve telefon,daha aldığımız tv ünite+bilgisayar masası+kitaplık borcu bitmedi üstüne bir de kaza yaptı karşı tarafın kendinin masrafını ödüyor,bir türlü masrafımız bitmiyor ,bunları da niye anlattıysam benn de bilmiyorum,içim şişmiş herhalde
teşekkürlernehirnil111 ekmekte kaloriden ziyade saglikli olup olmadigina kaliteli olup olmadigina bakilmali. Beyaz ekmek hem cok tok tutmaz hemde sirf undur. Bunun yerine kepekli degil tam tahilli ekmek yenmeli, bulunamiyorsa kepek ekmegi yenmeli. Tam tahilli ekmekler hem vitamin mineral acisindan zengin faydali hemde tok tutan ekmeklerdir. Ayrica lif acisindan zengin ve kan sekerini hizli yukselip aclik ve seker ihtiyaci olusturmaz.Yani ekmek yiyeceksen tam tahilli olmali kalorisinin bir onemi kalmiyor bu noktada.
Illa kalori hesaplamak istiyorsanda yanlis hatirlamiyorsam tam tahilli ekmegin 100 grami 225 beyaz ekmeginde 250-260 civarindaydi. Yani her turlu tam tahilli bu kapismayi alir :)
Ozda genelde Fransa ve Italyada kullanilan bir cesit olcu birimi. 1 oz=28 gram.
umarim yardimci olabilmisimdir :)
Teşekkür ederim canım yardımcı oldun tabi kinehirnil111 ekmekte kaloriden ziyade saglikli olup olmadigina kaliteli olup olmadigina bakilmali. Beyaz ekmek hem cok tok tutmaz hemde sirf undur. Bunun yerine kepekli degil tam tahilli ekmek yenmeli, bulunamiyorsa kepek ekmegi yenmeli. Tam tahilli ekmekler hem vitamin mineral acisindan zengin faydali hemde tok tutan ekmeklerdir. Ayrica lif acisindan zengin ve kan sekerini hizli yukselip aclik ve seker ihtiyaci olusturmaz.Yani ekmek yiyeceksen tam tahilli olmali kalorisinin bir onemi kalmiyor bu noktada.
Illa kalori hesaplamak istiyorsanda yanlis hatirlamiyorsam tam tahilli ekmegin 100 grami 225 beyaz ekmeginde 250-260 civarindaydi. Yani her turlu tam tahilli bu kapismayi alir :)
Ozda genelde Fransa ve Italyada kullanilan bir cesit olcu birimi. 1 oz=28 gram.
umarim yardimci olabilmisimdir :)
Kalorin gayet güzel canım hatta az bile aslında bakarsan afiyet olsunnehirnil111 canım ben hala kalori paylaşmadım değil mi?
23 aralık kalorim:
Toplam
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal
55 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 0.25 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
20 kcal- 1.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bademli Portakallı Çikolata
25 kcal- 1.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Yulaf Ezmesi
56 kcal- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
68 kcal- 0.50 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
80 kcal- 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bademli Portakallı Çikolata
50 kcal- 1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
160 kcal- 1.00 x 1 Adet Çiğ Börek
160 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal
788 kcal
kesinlikle çok çok doğru bir karar aldın arkadaşım, seni tebrik ediyorumkilo verirken yaptığımız fedakarlıklara, özveriye, onca yorgunluğun üstüne eziyetle yapılan spora vs....hepsine yazık oluyor yoksa, insanın istediği kiloda olmasının değeri paha biçilemez
AH AH bana da nasip olur inşallah
@minerva1988 geçmiş olsun cnm
H Heart of Gold aman cnm alması kolay vetmesi zordur, dikkat et
kızlar dün akşam bir karar aldım, kalori hesabına başladığımızdan beri yediklerimin gramlarını hep şüpheli hesapladım, mutfak tartılarına baktım sinbonun 30 tl ye bir tartısı var kullanıcı yorumlarıda olumlu, ondan almaya karar verdim, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum varmı kullanan tavsiye eden
23.12.2015
Callan - 753
Zambak - 788
Nehir - 867
Bayanbaloncuk - 975
Begüm - 1394
Kitara - 2013
C CallanPinckneyzambak86 bayanbaloncuk begum75 H Heart of Gold
23.12.2015
Callan - 753
Zambak - 788
Nehir - 867
Bayanbaloncuk - 975
Begüm - 1394
Kitara - 2013
C CallanPinckneyzambak86 bayanbaloncuk begum75 H Heart of Gold
Sonunculuktan birinciliğe hızlı bir yükseliş yaptın tebrikler C CallanPinckney
sağol canım... bugün öğlen soğukta yürümeyeyim dedim. oda arkadaşım da yoktu açtım 3 mil leslie yaptım. bir yandan da dizi izledim bitti bile şimdi yemeğimi yiyorum :)
artık dikkat edecem yeter yani bu kadar eziyet.
canım ben fakir molly almıştım 40 tl idi. gayet güzel memnunum tavsiye ederim.
Evet hırs büyük ben o kalorilere ayakta duramam işim gereği fiziksel aktivitem fazla surekli ayaktayım ggeziniyorumbegum75 Evet büyük bir hırs görüyorum Darısı sana seni de 1.ci görmek istiyoruz
Bende onu aldim bugün 49 tl olmuş
Canım kalorisi olmayan daha az şeyler tüketmeye çalışsan leblebi gibi falan gerçi kalorisi var ama tok tutuyorEvet hırs büyük ben o kalorilere ayakta duramam işim gereği fiziksel aktivitem fazla surekli ayaktayım ggeziniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?