♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çıkamadım
Ama çıksam da 500 gram git se 54.20 yine çok regl de bile 54 olmamıştım
Ahh canım emeklere üzülüyorum en çok bak demin abi börek yapıp kendi getirmiş milföyden daha neler neler yarısını aldım tadına bakmak için kırılırım dediği için inan bana kendimize hakim olmalıyız

su dogal yagdan ve meyveden korkmayin arkadas :) yok o resimdeki üstteki ezineydi altinda daginik daginik vardi onu ben lor saniyordum, cünkü bildigin kasikla koyabiliyorum tabagima
bayanbaloncuk
Canım şu senin ay takvimi ne alem de büyüyor galiba yine tutamıyorum kendimi yiyorum ama sanki bu yemekle bu kadar ağır gelmemem lazım
canim ay büyürken daha cok hareket daha az yemek yapmazsan ya kilo alirsin yada veremezsin ama sana iyi habr ya bugun yada yarin aksam dolunay ondan sonra ay kücülecek 2 hafta

canım ya anlat olsun önemli değil paylaşmak bazen rahatlatıyo insanı, kaza için çok geçmiş olsun hani lafta gibi derler ama gerçekten de cana gelmesinde bi şekilde ödenir borçlar, Allah hertürlü borcu kolaylıkla ödemek nasip etsin sizede herkese de
ay bu çocukların istekleri hiç bitmiyo gerçekten, biri şimşek mekkunli biride barbili yatak istiyo ha sevsinler onların yatağını alırsın inşallah canım tabi kendin için istediklerinide
bu arada 4 yaşında medreseye gidiyo demişsin medrese var mı hala cahilliğimi bağışla bizim buralarda kuran kursları var oda bildğim bitek yazın gidiyo çocuklar, kurana küçük yaşta geçecek bu gidişle oğlun maşallah hafız olcak sanırım

evet canım var bizimki özel medrese ,diyanetin de var artık okul öncesi dini eğitimi hem de çok yaygın artık,inşallah ALLAH söyletti inşallah olur hafız,okula gidene kadar 2 sene artık ne öğrenirse ev de boş boş bilgisayar tv bakacağına gitsin bir kelime öğrensin

tamam panpa kızma doğal yağda yeriz hemde seve seve

Benim de kızıma yatak almam lazım öncelikli tabii ki o kendiminkileri erteliyorum

sen oz a takılma boşver ama belki @charmant yada Y YESIMBOZ bilebilir onlar daha bilinçli çünkü
o oz dediğin şey nerde yazıyo

nehirnil111 ekmekte kaloriden ziyade saglikli olup olmadigina kaliteli olup olmadigina bakilmali. Beyaz ekmek hem cok tok tutmaz hemde sirf undur. Bunun yerine kepekli degil tam tahilli ekmek yenmeli, bulunamiyorsa kepek ekmegi yenmeli. Tam tahilli ekmekler hem vitamin mineral acisindan zengin faydali hemde tok tutan ekmeklerdir. Ayrica lif acisindan zengin ve kan sekerini hizli yukselip aclik ve seker ihtiyaci olusturmaz.Yani ekmek yiyeceksen tam tahilli olmali kalorisinin bir onemi kalmiyor bu noktada.
Illa kalori hesaplamak istiyorsanda yanlis hatirlamiyorsam tam tahilli ekmegin 100 grami 225 beyaz ekmeginde 250-260 civarindaydi. Yani her turlu tam tahilli bu kapismayi alir :)
Ozda genelde Fransa ve Italyada kullanilan bir cesit olcu birimi. 1 oz=28 gram.

umarim yardimci olabilmisimdir :)

teşekkürler anladım ben şimdi

Teşekkür ederim canım yardımcı oldun tabi ki Ben ekmek olayını aslında merak etmiyordum tam tahıllı tabi ki tercih edilmeli ben yulaf 1,5 ymk kaşığı kaç gramdır diye merak etmiştim oda 15 gr falan yapıyormuşOz olayını ben ymk kaşığı gibi bir şey anlamıştım

nehirnil111 canım ben hala kalori paylaşmadım değil mi?
23 aralık kalorim:
  • 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal
    55 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 0.25 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    20 kcal
  • 1.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bademli Portakallı Çikolata
    25 kcal
  • 1.50 x 1 Yemek Kaşığı (10gr) Yulaf Ezmesi
    56 kcal
  • 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
    68 kcal
  • 0.50 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
    80 kcal
  • 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bademli Portakallı Çikolata
    50 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
    160 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Çiğ Börek
    160 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Elma
    60 kcal
Toplam
788
kcal

Kalorin gayet güzel canım hatta az bile aslında bakarsan afiyet olsun

Sabah; 07:45 - 1 kupa süt içine 1,5 ymk kaşığı yulaf
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı + 1 milföy böreği yarısı(içinde pastırma mantar vardı)-Abi kendi yapıp getirmiş emek verdim bakmayacak mısın tadına dedi yedim mecburen kaş göz bükünce
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorbası + 3 ymk kaşığı taze fasulye (yarım kase ancadır) + 1 kaseden biraz az biberli limonlu yoğurt

Arada sade nescafe içeceğim 2 tane günkurusu kuru kayısı yiyeceğim akşama kuru fasulye var doymazsam beyaz leblebi yerim biraz

Son düzenleme:

sağol canım... bugün öğlen soğukta yürümeyeyim dedim. oda arkadaşım da yoktu açtım 3 mil leslie yaptım. bir yandan da dizi izledim bitti bile şimdi yemeğimi yiyorum :)

AH AH bana da nasip olur inşallah
@minerva1988 geçmiş olsun cnm
H Heart of Gold aman cnm alması kolay vetmesi zordur, dikkat et

artık dikkat edecem yeter yani bu kadar eziyet.

canım ben fakir molly almıştım 40 tl idi. gayet güzel memnunum tavsiye ederim.

Bende onu aldim bugün 49 tl olmuş

Bende onu aldim bugün 49 tl olmuş

aaa doğrudur. benim ki kargo dahil 40 idi. olsun. var ya ölçünce diyeceksin ki bu kadarcık mıymış :) 100 gr yoğurt 3 yk ediyor canım ben ise 200 gr getiriyormuşum meğer hani en basitinden. ve 100 gr yoğurt 68 kcal. bir porsiyon meyve gibi eş değer. kaç gündür yoğurdumu ölçerek koyuyorum...aslında sinir oluyorum yoğurdu bile canımın istediği kadar yiyemiyorum benim sinirlerim bozulmuş çözdüm ben kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…