♥haftalık kilo verme yarışması♥

A
Afiyet olsun,ohh sporuda yapmissin ne güzel senin iş yerin ne güzel öyle masallah

Ben en iyisi tartı gelen kadar rahat rahat yiyiyim o zaman ahh be guzelim kimin sinirleri bozulmamis ki ev de iş iste iş git gel taşı pisir farkinda olmadan sinirler hep bozuk

Ben en iyisi tartı gelen kadar rahat rahat yiyiyim o zaman ahh be guzelim kimin sinirleri bozulmamis ki ev de iş iste iş git gel taşı pisir farkinda olmadan sinirler hep bozuk

aşırı takıyorum kiloyu. kafamda sürekli kilo. bunu yedim keşke yemeseydim. bunu yersem kaç kalori. şimdi bunu yedim diye ekstra spor yapmalıyım..ee ben hiç yemeyecek miyim? manyak gibi oldum..düşünmem gereken onca şey varken , kilo tek düşüncem oldu. olmamalı ama. hayat bu değil ki gerçekten.

şimdi bakıcımız aradı. poğaça yaptım fırının ayarını nasıl yapayım diyor :) güler misin ağlar mısın? elimi sürmemem lazım o poğaçalara. en güzeli sabah eşime vereyim okulda yesin :))

1000-1200 arası almayı deneyebilirsin canım

bence de çok ideal. nehir ben 3 farklı diyetisyene gittim. geçenlerde listeyi buldum. farklı dönemlerde 1600-1800 arası vermiş biliyor musun. şu an ben 1200 yediğim halde bile çok zor veriyorum. o zamanlar nasıl vermiş ben nasıl kilo vermişim anlamıyorum

Canım onlarda vücut indeksini falan alıyor kilo ağırlığını günlük rutinini sonuçta doktor anlıyor yani tabi bizim söylediklerimiz kafadan dolma kendimizce yoksa en iyisini onlar bilirGenelde her yerde gördüğüm sık sık az az yemek sürekli ara öğün en azından 6 öğünle günü bitirmek bu şekilde ne ağzın boş kalıyor acıkmaya fırsat oluyor ne de vücuda yükleniyorsun ben aralarda bir şey yemesem de muhakkak ya bitki çayı ya nescafe kayısı leblebi falan bazen akşamları çerez meyve koyuyorum ki dengelesin başka türlü o kadar az yemeyle durulmuyor

Benimkide 1500 verdi ben 1200~1400 arası alıyorum onun verdiği daha k.hidrat agirlikli ben biraz daha azaltiyorum k.hidrati kendi kendime diyetisyenlik yapiyorum

Bir ara bende senin gibiydim kendimce buna en büyük sebep,sürekli zayiflamaliyim modunda olup dikkat etmeye çalışmak ama biyandanda aralarda kaçamak yapip farkinda olmadan kalori almak ve sonuçta hem diyet yapıyormuş gibi hissedip davranıp hic kilo verememek olduğunu anladim.
Bunun farkina varıp kacamaklarimi yapmamaya çalışıyorum kendimi tutuyorum bakalım ne olacak

Bence sende kendini düzene koy,tartinda varmis bi kalori hesabina başla belki biseyler duzelir kafanı çok takma

Kızlar eşim günkurusu kayısı almış şimdi anlamadım bu hafif yaş gibi böyle güzel şekerli bir tadı var bu kuru kayısı mı ya kayısı mı olur kuru daha mı kuru ki

Benimkide 1500 verdi ben 1200~1400 arası alıyorum onun verdiği daha k.hidrat agirlikli ben biraz daha azaltiyorum k.hidrati kendi kendime diyetisyenlik yapiyorum

tabii tabii benim 3 ana öğün 3 ara öğün vardı. hatta gece yatmadan önce 10 badem ya da 10 fındık ya da 1 avuç leblebi vardı. ben şu an 1 ara öğüne düşürdüm. hatta ara da değil.

4 gündür şöyle yaptım

sabah 7.30 kahvaltı
öğlen 13:15 yemek hemen üstüne ara öğünüm( meyve ceviz ya da eti form yedim)
akşam 18:30

ama işte akşam yemekten sonra coştum...iki öğün arası 5 saat olsun dedim leptin çalışsın diye.

Kızlar eşim günkurusu kayısı almış şimdi anlamadım bu hafif yaş gibi böyle güzel şekerli bir tadı var bu kuru kayısı mı ya kayısı mı olur kuru daha mı kuru ki

canım yenmesi gereken doğal olan bu. diğer sarılar yenilmemeli

Canım işte hata yapmışsın araların olmazsa akşamını en geç 6 buçukta yaparsan dayanamaz sonra yersin durduramazsın kendini kahvaltın çok erken mesela saat 9-10 arası bir bitki çayı yanında leblebi ya da kuru kayısı tarzı tutan birşeyler olabilir öğle ile akşam arasına yine dediğim şeylerden ya da bir sade nescafe tutar seni akşamdan sonrada 1 meyve ya da tarçınlı süt iç bak bakalım aynı oluyor mu ya da ilk başta yaptığın gibi badem fındık ye ne güzel vitamin

canım yenmesi gereken doğal olan bu. diğer sarılar yenilmemeli

Eki Görüntüle 1726738
Bende bunu yiyorum bugün başladım işte canım aldığı yerde adam bağırsaklar için falan bu alınmalı demiş doğru o zaman yalnız çok kuru değil kurutulmuş meyveler gibi gelmedi o yüzden acep yanlış mı oldu dedim

aslında akşamları acıktığım için yemiyorum...hatta canım istediği için de yemiyorum. tamamen o an gelişiyor. ortaya hazırlıyorum kızıma ve eşime. iyi ben de yiyeyim oluyorum...sabah kahvaltım 7.20-7.40 arası oluyor mecburen işe gidiyorum. ve şunu farkettim mesela saat 10 da normalde bir ara yapıyordum. ama acıkmadan yiyordum sırf ara olsun diye. aralarda bitki çayı sütlü nescafe su içiyorum. acıkmadan yemek ne kadar doğru ?

yok yok en güzeli. güneşte kurutulmuş olanı. daha lezzetlidir diğerine göre. afiyet olsun. arasında 1 tk kaymak koyarsan tadından yenmez :) ( karatay tatlısıdır hatta)

düzene koyacağım zaten olmuyor böyle... ilk cümlenin her harfine katılıyorum aynı ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…