♥haftalık kilo verme yarışması♥

Başla canım kesinlikle işe.
Ben 1 yıl atanamadım da duramadım evlerde her şey üstüme üstüme geldi.
İnşaallah gönlüne göre bir işe başlarsın

Onlar bizim farkinda olmadan aldigimiz hesaba katmadigimiz kaloriler işte bizdeki etkiside hani yükte hafif pahada ağır derler ya o hesap gramajda hafif kaloride ağır yemekler
bir yıl boyunca diyet yapıp 5 kilo vermiştim sadece tabi arada bırakmalar çok oldu. Dedim ben de kesin bi sağlık sorunu var. Bütün tahliller temiz çıkınca eee Su hanım dedim bir lokma şundan iki gıdım bundanla olmuyo demek ki:)

Olmuyor öğretmenim olmuyor bunu anlayinca değişiyor herşey

Evet tatlım bir lokma aldım 5 tanecik badem yedimle falan olmuyo malesef istediğimiz kilo sabitlenene kadar koymayalım akşamları

Ve bir süre sonra bir lokma bi şey bile yesen fazla yemişsin gibi hissedip psikolojik mide bulantıların olacak dikkat et tatlım ben yaşadım bunları.
Ne yersen ye suçluluk duyma sadece telafisini yap

evet su , artık öyle yapacam. zaten erken yatıyorum en büyük avantajım bu olur. ya da kendime uğraşacak birşeyler bulayım.

suçluluk duygusu yaşıyorum gece uykumdan uyanıp tartıldığımı biliyorum yaa o derece. zaten ilk kez bu hafta çift spor yaptım. hem yürüyüş hem leslie. bölgesel birkaç hareket ilave ettim. ona ragmen yediklerimden hemen kilo aldım. ya da şişirdi beni.

spor süreklilik istiyor ama ben hep pes ediyorum.

Bebis gelene kadar çalış bencede Insallah gönlüne göre bi iş bulursun canım

Çok yapıp bıktırma kendini gerekirse 20 dakika olsun ama her gün olsun ve çok yediğinin ertesi günü hem yemekten kıs hem spora 30 dakika ekle canım inşaallah faydası olur

Çok yapıp bıktırma kendini gerekirse 20 dakika olsun ama her gün olsun ve çok yediğinin ertesi günü hem yemekten kıs hem spora 30 dakika ekle canım inşaallah faydası olur

inşallah su teşekkür ederim. eski halimi çok özledim çünkü

Yaklaşık 6 aydır çavdar ekmeği yiyordum genelde artık tam buğdaya başladım ben malum bebiş yapıcaz
Vitamin almak lazım gebelik süresince de tam buğdaya devam edicem

valla canım 1 porsiyon bu yazıyor. diyet arkadaşım.com dan kayıt giriyorum. ıspanak güya masum ama 212 kalori .nerdeyse 4 köfte değerinde.
Kalorisi olsa da zararlı olduğunu sanmam vitaminli ama diyet kolikte fatsecret programında en fazla 150 canım bu şekilde fazla çıkıyor olabilir kalorilerin
Devamlı hale getirmesem bi işe yaramıyo kuzum
Evet spor devamlı hale gelmeli bende bırakmayı düşünmüyorum
Bence 2 öğün sağlıklı değil çok sağlam yapacaksın ya da o da sık sık ara ara yapmalarla dengelenir ki bence sürekli vücudu yiyerek çalıştırmak daha çok işe yarar gibi geliyor vücut tutmaz en azından bir süre sonra
Gün kurusu daha sağlıklı bebiş içine de ceviz koy ye:)

Cevizi de aldırırsam artık eşim illallah diyecek dün gün kurus yulaf beyaz leblebi süt bir sürü şeyi aldırdımakşam badem fındık koyarım canım tatlı çekerse evde vardı

inşallah su teşekkür ederim. eski halimi çok özledim çünkü
Anlıyorum tatlım seni.
Bildiğim kadarıyla annesin ve her zaman imrendiğim bi şey olmuştur hem fit hem bakımlı hem anne olanlar.
Eminim ki şimdi de çok fitsindir ama neden önceki bedenin de olmayasın ki değil mi
Ben inanıyorum sen bu işi başarırsın ve bize de abla kardeş gibi evladınla fotolarını da atarsın:)

Ya ben de almıştım gün kurusu ama hani paketli olanlardan açıkta satılandan değil.
Dışta kalınca sertleşmiş baya nasıl yicem ben onu nasıl yumuşatabilirim

Ya ben de almıştım gün kurusu ama hani paketli olanlardan açıkta satılandan değil.
Açık satılandan almış eşimde açtım koydum bir poşete canım sanki ılık su da falan yumuşayabilir olmadı yoğurda karıştırarak ye kuru meyve gibi

Bizim yani seninle benim başımıza ne geliyosa akşam yemeği sonrası geliyor zatennn
Eşime ve kızıma yaptıkça ben yiyorum sanki

Yaklaşık 6 aydır çavdar ekmeği yiyordum genelde artık tam buğdaya başladım ben malum bebiş yapıcaz
Vitamin almak lazım gebelik süresince de tam buğdaya devam edicem

Ayy ne tatlisin yaa :) Hadi hayirlisi insallah ne zaman dusunuyorsunuz? Bende kismetse 4-5 kilo daha vereyim de icim rahat rahat olsun diyorum. Hic ekmek yeme huyum yok bu arada kendimi zorlayip anca aklima gelecekte sabah yumurta yersem yaninda yicem yoksa yemekle falan hic aklima gelmiyo ekmek.

Canım biz yani been akşam zaten acıktığım için yemiyorum ki can sıkıntısı

Kayısı kurutan biri olaraktan fikrimi söyliyeyim nemli bir ortamda gerçekten yumuşak oluyor kurutulmuş kayısılar
Bizim mutfakta tahta gibi duruyo mesela

buharda yumuşar mı ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…