♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yanlış da ikimizden başka yapan yok galiba

Canım biz yani been akşam zaten acıktığım için yemiyorum ki can sıkıntısı

Kayısı kurutan biri olaraktan fikrimi söyliyeyim nemli bir ortamda gerçekten yumuşak oluyor kurutulmuş kayısılar
Bizim mutfakta tahta gibi duruyo mesela

İnsan işte kendini tutabilse ahh nefis neler istiyor şuanda 2 gün kurusu 1 kupa şekersizz sade nescafe içtim acayip tokumöğlen yemekten aç kalkmıştım oysa ki

Ben de akşam ezanı okunana kadar koşayım bari:)
Benimde evimin orada yerim olsa kesin koşmaya başlardım günde 30 dakika yetmiyor bana bazen 1 saate çıksa da bu cumartesi dışarıdayız hedefim en az 2 saat yürümek orta tempolu yavaş karışık eşimi ikna ettim otobüse bineceğimize bir yerden bir yere yürüyelim dedim

Bizim yani seninle benim başımıza ne geliyosa akşam yemeği sonrası geliyor zatennn
Eşime ve kızıma yaptıkça ben yiyorum sanki

Yanlış da ikimizden başka yapan yok galiba

seni çok özledim deniz, işlerin yoğun bakamıyorsun pek sanırım... ne olacak bizim bu akşam yemeleri bilmiyorum. dün spor yaparken kızım geldi. bayılır benimle spor yapmaya. twister i getiriyor hadi dönelim spor yapalım diye. sonra müzik açtık yarım saat oynamışız yorgunluktan bittim.

geçen gün dedi ki; anne zayıflamak ne demek ? :) şaşırdım ben de. dedim ki biraz fazla ve sağlıksız şeyler yediğimizde kilo alıyoruz göbeğimiz çıkıyor o yüzden spor yaparak zayıflıyoruz dedim. ne dese beğenirsin. sanırım ben de biraz kilo aldım spor yapmalıyım dedi. bugün evden çıkarken sözleştik kızımla. akşam müzik açıp spor yapalım diye. aman diyorum maşallah şimdiden yapsın sporunu bilinçli olsun benim gibi olmasın.

Başla canım kesinlikle işe.
Ben 1 yıl atanamadım da duramadım evlerde her şey üstüme üstüme geldi.
İnşaallah gönlüne göre bir işe başlarsın
Inşallah canım bebek olmasını bekleyemicem inadına bekledikçe olmuyor kafamdan attım zaten zamana bıraktım ama çalışmak gibisi yokmuş onu anladım, yeni yıldan sonra başvurulara başlıcam inşallah.

Canım biz yani been akşam zaten acıktığım için yemiyorum ki can sıkıntısı
bende aynı durumdayım, biranda kendimi bişeyler yerken buluyorum halbuki açlıktan değil alışkanlık elim gidiveriyo yiyeceklere ben buna psikolojik açlık diyorum aç değiliz ama alışmışız iç psikolojimiz yeme dürtülerimizi canlandırıp bizi yediriyor...

Neredeyse birincilik gidiyorduuuuu
Ucundan sıyırdım :)))))))))
Oh cok sükür :))))))

Kitara ve begum75 kızlar size nacizhane önerim proteini hesaplamadan yiyin, yoğurdu 1 kase dolusu yiyin, eti 1 porsiyon yiyin,tartmayın,sütü tartmayın,yumurtayı peyniri tartmayın.
Ekmeği tartın, karbonhidratı tartın bakliyat yemeğini tartın, cunkı proteinin fazlası vucudda depo edilmez,atılır ama karbpnhidraton fazlası depo edilir

menü bildirip spora başlıcam
Kahvaltım
2 yumurtadan omlet
biraz penir
1 çay bardağı kayısı suyu

2 ısırık pişi:)

8 yaprak sarma
oralet
türk kahvesi
2 dilim bitter

Akşam 16:00
1 tabak yaprak sarma ince bulgurlu(ne sarmışım be ye ye bitmiyo:)
1 kase yoğurt
şimdi 1 saat spor yapayım
Akşam asla vazgeçmemi izlerken meyve tüketebilirim o kadar...
Bu arada ben tamamen ekmek yemeği kestim 15 gündür hiç ekmek yemiyorum iyimi yapıyorum kötü mü bilmiyorum.

Kızlar eşim günkurusu kayısı almış şimdi anlamadım bu hafif yaş gibi böyle güzel şekerli bir tadı var bu kuru kayısı mı ya kayısı mı olur kuru daha mı kuru ki
Karatay günkuurusunu tavsiye ediyor
Glisemik indeksi daha düşükmüş

menümü yazmaya geldimm :) kizlar 2 gündür bi bel agrisidir gidiyo bende okula gidip gelirken yürümek disinda spor yapamiyorum malesef

kahvalti 9:45
2 yumurta (1 tatli kasigi tereyaginda)
25 gr keci tulum peyniri
30 kabak cekirdegi
1 salatalik

saat 13:25
2 yk yulaf ezmesini suyla pisirdim
1 trabzon hurmasi tarcinli

aksam 17:20
2 tabak mercimek corbasi
1 kase yogurtlu kereviz salatasi

günü böyle kapattim :) nehirnil111 kalorim 995 canim

İşte iki öğün ve az yemek lazım
Öyle çeşit çeşit yememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…